نان سیر رستورانی به دو روش ساده در تابه و فر+ تصاویر مرحله به مرحله

0

نان سیر یکی از نان‌های خوشمزه و پرطرفدار است که منشأ آن از کشور هند است. این نان مانند نان معمولی است ولی در انتها با تکه‌های ریز سیر و جعفری تزیین می‌شود. از آنجایی که تهیه این نان در خانه کمی وقت گیر و مشکل است لذا روش‌های دیگری برای تهیه نان سیر جایگزین شده است (نان سیر را تقریبا می‌توان با هر نانی تهیه کرد). در این مقاله دو نوع نان سیر آموزش داده می‌شود در ادامه با کابان مگ همراه باشید.

طرز تهیه نان سیر با نان باگت در فر

مواد لازممقدار
نان باگت فرانسوی یا ایتالیایی یک عدد در جهت درازا نصف شود
کره سه چهارم پیمانه
سس مایونز یک چهارم پیمانه
پنیر چدار رنده شده دو پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده یک پیمانه
پنیر پارمسان نصف پیمانه
پیازچه خرده چهار عدد بزرگ
سیر ریز خرد شده سه حبه بزرگ
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
ادویه ایتالیایی (پودر تخم ریحان، شاهی، رزماری و آویشن) یک و نیم قاشق چای خوری
  • در ابتدا در یک کاسه بزرگ برداشته و درون آن کره را با مایونز را با هم مخلوط می‌کنیم.
  • سپس پنیر چدار، موزارلا و پارمسان را به مخلوط کره و مایونز اضافه می‌کنیم.
  • در انتها نیز مواد باقیمانده از جمله سیر، پیازچه، فلفل‌ها و ادویه را به مواد درون کاسه بزرگ اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.
  • با استفاده از یک لیستک مواد را روی نان باگت نصف شده می‌مالیم سپس نان را درون فر قرار می‌دهیم.
  • مدت زمان ماندن نان در فر باید بین ۳ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که روی نان طلایی شود، باشد. پس از اینکه نان را از فر خارج کردیم با استفاده از چاقو آن را به قطعات کوچک‌تر تقسیم می‌کنیم.

تهیه نان سیر با نان تست درون تابه

مواد لازممقدار
کره ۸ قاشق غذاخوری
سیر له شده چهار حبه
جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نان تست ۸ تکه
پنیر چدار و موزارلا رنده شده ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
  • در یک کاسه کره، سیر له شده و جعفری خرد شده را با هم مخلوط می‌کنیم.
  • دو عدد نان تست برداشته و دو طرف نان‌ها را با مخلوط کره و سیر بالا پوشش می‌دهیم.
  • سپس یک تابه نچسب را روی شعله متوسط تا زیاد گذاشته و نان‌های تست کره مالی شده را برای ۲ تا ۳ دقیقه یا تا طلایی شدن، درون تابه سرخ می‌کنیم (هر دو روی نان را سرخ می‌کنیم).
  • سپس روی یک نان تست از پنیر چدار، موزارلای رنده شده، نمک و فلفل قرار می‌دهیم و یک نان تست دیگر روی آن قرار می‌دهیم.
  • پس از آب شدن پنیر نان‌های تست را درون بشقاب منقل کرده برش داده و میل می‌کنیم.

سخن آخر

در مقاله‌هایی از کابان مگ به توضیح درباره انواع آرد گندم، مخمر و خمیر ترش پرداخته‌ایم که اطلاعات زیادی در زمینه پخت نان ارائه می‌دهد و توصیه می‌شود به آنها را مطالعه کنید.

همچنین برای تهیه نان خانگی میتوانید از مقالاتی که در رابطه با آموزش پخت نان خانگی، نان پیتا، نان لواش، نان تست، نان باگت، نان همبرگر، نان روغنی، نان خانگی در فر، فریز کردن نان و چگونگی ورز دادن خمیر تهیه شده اند مراجعه کنید.

امیدوارم از دو روش تهیه نان سیر لذت برده باشید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.