قهوه مراکشی چیست

طرز تهیه قهوه مراکشی با فرنچ پرس

قهوه مراکشی یکی از انواع قهوه معطر است که ته تنها در مراکش در کشورهای اروپایی و آمریکایی هم طرفدارانی دارد. در این مقاله از کابان مگ ابتدا توضیح کوتاهی درباره قهوه مراکشی چیست داده شده و در ادامه به طرز تهیه آن در فرنچ پرس پرداخته شده است. در ادامه همراه ما باشید.

قهوه مراکشی چیست؟

قهوه مراکشی در واقع یک قهوه اسپایسی است. ادویه‌های معطری که به پودر قهوه هنگام دم کشیدن آن اضافه می‌شود. هل، میخک، دارچین، زنجبیل و فلفل سیاه از ادویه‌هایی هستند که در تهیه قهوه مراکشی به کار برده می‌شوند.

قهوه مراکشی را می‌توان در فرنچ پرس، موکاپات و دستگاه‌های قهوه ساز تهیه کرد که البته مقدار آسیاب کردن ذرات قهوه و ادویه‌های همراه آن به روش تهیه قهوه بستگی دارد ولی معمولاً این قهوه در فرنچ پرس تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه قهوه مراکشی

مواد لازممقدار
دانه قهوه از هر نوعینصف پیمانه
پودر دارچین درشت۱ قاشق غذاخوری
میخک۲ عدد
هسته هلهسته ۴ عدد هل
جوز هندی تازه رنده شدهیک‌چهارم قاشق‌چای‌خوری
پودر زنجبیل درشتیک‌چهارم قاشق‌چای‌خوری
فلفل سیاه دانه‌اییک‌چهارم قاشق‌چای‌خوری

طرز تهیه قهوه مراکشی

پس از تهیه مواد اولیه که در آن پودر زنجبیل و دانه فلفل سیاه دلخواه است را تهیه کرده و تمام مواد را همراه با دانه‌های قهوه در آسیاب قهوه ریخته و آنها را آسیاب می‌کنیم.

توجه داشته باشید از آنجایی که برای تهیه قهوه از فرنچ پرس استفاده می‌شود، باید مواد در اندازه متوسط خرد شوند. اگر قصد استفاده از دستگاه قهوه ساز یا موکاپات را دارید، باید مواد را در اندازه نرم یا ریز آسیاب کنید.

لازم به یادآوری است که برای تهیه قهوه در هر زمان بهتر است در همان لحظه قهوه و ادویه‌ها را آسیاب کنید و از قهوه آسیاب شده استفاده نکنید، در صورت اضافه آمدن قهوه آسیاب شده، برای ماندگاری بیشتر طعم و عطر آن را در یک ظرف دردار شیشه‌ای ریخته و در جای خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید.

برای دم کردن قهوه مراکشی در فرنچ پرس لازم است ابتدا به مقدار لازم آب جوش در دسترس باشد. حالا حدود ۲ قاشق غذاخوری برای هر نفر در فرنچ پرس ریخته و کمی آب روی آن ریخته و اجازه دهید زمان کوتاهی قهوه مراکشی با آب کم خیس بخورد، سپس باقیمانده آب را روی پودر قهوه ریخته و بعد از گذشت چند دقیقه اهرم فرنچ پرس را به پایین فشار دهید.

قهوه مراکشی شما آماده است، می‌توانید آن را به‌صورت بلک یا همراه با شکر یا شیر داغ سرو کنید. برای اطلاعات بیشتر در زمینه دم کردن قهوه در فرنچ پرس به مقاله «دم کردن قهوه با فرنچ پرس چگونه است؟» مراجعه کنید. در این مقاله زمان دقیق خیس خوردن و دم کشیدن قهوه در فرنچ پرس توضیح داده شده است.

نکته

برای تهیه قهوه مراکشی از دستگاه‌های اسپرسوساز الکتریکی استفاده نکنید، زیرا ممکن است ذرات ادویه‌ای که در تهیه قهوه مراکشی به کار برده می‌شوند، در سبد دستگاه گیر کنند. بهترین وسیله برای تهیه قهوه مراکشی فرنچ پرس، دستگاه قهوه‌ساز و موکاپات است.

سخن آخر

یکی از بهترین انواع قهوه اسپایسی قهوه مراکشی است که روش تهیه آسان و طعم بی‌نظیری دارد. اگر از عاشقان قهوه هستید، پیشنهاد می‌شود که قهوه مراکشی را حتماً امتحان کنید. اگر این قهوه را امتحان کرده‌اید و در این زمینه تجربه دارید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x