مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج ؛ ساده، خوشمزه و سالم در خانه

مربای بهار نارنج یکی از خوردنی های خوشمزه در فصل بهار است که برای طرفداران مربا یک صبحانه یا میان وعده بسیار خوشمزه است. این مربای خوشمزه طرز تهیه ساده و سریعی دارد، طعم و عطر مطبوع و طبیعی دارد و مناسب استفاده در فصل بهار و تابستان است. در این مطلب سعی شده است بهترین روش تهیه مربای بهار نارنج به شما عزیزان ارائه شود. امیدوارم مفید واقع شود.

مواد لازم برای تهیه مربای بهار نارنج

شکوفه بهار نارنج ۲۵۰ گرم
شکر یا عسل ۷۵۰ گرم
آب ۲ پیمانه
آب لیموی تازه ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه مربای بهار نارنج

در مرحله اول شکوفه بهارنارنج را پاک کنید. پاک کردن به این صورت است که گلبرگ ها را از کاسبرگ جدا میکنید. ظرفی را روی شعله قرار میدهیم و آب را درون آن میریزیم و اجازه میدهیم آب به جوش بیاید.

بهارنارنج ها را به آب در حال جوش اضافه میکینم و میگذاریم ۵ تا ۶ دقیقه بهارنارنج ها بپزند.

بعد از اینکه بهارنارنج ها پختند مانند برنج آنها را آبکش میکنیم و بعد از آبکش کردن روی آنها آب یخ میریزیم. بهارنارنج ها را درون ظرفی میریزیم و با یخ و تکته های رو آن را میپوشانیم. این کار باعث میشود گلبرگ های بهارنارنج چروکیده نشوند و شکل انها حفظ شود.

در مرحله دوم آب و شکر را با هم مخلوط میکنیم و روی شعله قرار میدهیم  تا قوام پیدا کند. اجازه میدهیم آب و شکر برای یک تا یک ساعت و نیم روی شعله متوسط باشند تا کمی غلیظ شود.

مخلوط آب و شکر را از روی شعله برمیدارم و در حالی که هنوز داغ است، بهارنارنج ها را به مخلوط آب و شکر اضافه میکنیم. ده دقیقه تا یک ربع در دمای آشپزخانه قرار دهید. سپس مخلوط را روی شعله خیلی کم میگذاریم تا باهم بپزند. فراموش نکنید که در ظرف را بگذارید.

شعله باید حتما خیلی کم باشد چون گلبرگ ها خیلی نازک هستند و زود میسوزند.

آب لیموی تازه را وقتی مربا در حال پختن است به آن اضافه کنید و پس از چند دقیقه شعله را خاموش کنید. مربا را برای یک روز در دمای آشپزخانه نگهداری کنید سپس آن را به ظرف شیشه ای منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید.

نکته

اگر از عسل به جای شکر در طرز تهیه مربای بهار نارنج استفاده میکنید. لازم است بهارنارنج را بیشتر بجوشانید و بعد از سرد شدن با عسل مخلوط کنید. عسل را حرارت ندهید چون عسل در دمای ۵۵ درجه خاصیت خود را از دست می دهد.

میتوانید برای تهیه مربای بهار نارنج، از شکوفه ها تا مرحله جوشاندن و گرفتن تلخی استفاده کنید و در فریزر نگهداری کنید. این کار برای کسانیکه وقت درست کردن این مربای خوشمزه را در فصل بهار ندارند، مناسب به نظر می رسد.

بعضی ها از مربای مخلوط لذت می برند که خودم هم یکی از آنها هستم. میتوانید مربای بهار نارنج را با مربای میوه ای درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. مثلا مربای هلو و بهار نارنج. همچنین میتوانید از عصاره و آب پرتقال در تهیه مربای بهار نارنج استفاده کنید.

برگرفته از بخش آشپزی برنامه به خانه برمیگردیم.

نوش جان 🙂

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

3 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مهناز

عالی بود!!!!!!!

مهناز

عالی بود !!! مخصوصا برای ما کارمندها ، که وقت کم میاریم !

3
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
3
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x