توت فرنگی و مربای توت فرنگی از لذیذترین خوردنی های فصل بهار هستند. با فرا رسیدن فصل توت فرنگی، خیلی از خانم ها از این میوه را که برای تهیه مربا و مارمالاد بسیار مناسب است، استفاده میکنند. توت فرنگی رنگ زیبایی دارد و هم خوشمزه است. در این مقاله با آموزش تهیه مربای توت فرنگی با کابان مگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی
توت فرنگی تازه یا فریز شده | ۶ پیمانه، له شده یا میکس شده |
عسل | ۳ پیمانه |
آب لیموی تازه | ۱/۴ پیمانه |
طرز تهیه مربای توت فرنگی
ما در تهیه این مربای خوشمزه از عسل استفاده کردیم، با این روش مربا سالم تر است و راحت تر درست می شود.
توت فرنگی را در یک تابه روی حرارت ملایم میگذاریم تا به جوش بیاید.
به مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد. در این بین حتما باید هم زدن ادامه دار باشد.
کف ایجاد شده را بردارید.
بعد از ۲۰ دقیقه جوشیدن و پخته شدن توت فرنگی ها، آب لیموی تازه را اضافه کنید و هم بزنید.
شعله را خاموش کنید
اجازه دهید مربا کمی خنک شود و سپس عسل را اضافه کنید. عسل در دمای بالاتر از ۵۵ درجه خاصیت خود را از دست می دهد.
در ظرف مربا را بگذارید و آن را در یخچال قرار دهید.
روز بعد آن را به ظرف مورد نظر خود منتقل کنید و در یخچال نکهداری کنید.
مربای توت فرنگی شما آمادست.
نکات تهیه مربای توت فرنگی
عسل در دمای ۵۵ درجه سانتی گراد خاصیت خود را از دست می دهد. به همین دلیل ما عسل را با توت فرنگی نپختیم و آن را در مراحل آخر اضافه کردیم.
برای خوب مخلوط شدن عسل و توت فرنگی پخته، می توانید از مخلوط کن استفاده کنید.
میتوانید توت فرنگی ها را بپزید و بعد از پخت با عسل و با استفاده از مخلوط کن کاملا با هم مخلوط کنید.
میتوانید از این مربا برای تهیه ژله و دسر خانگی هم استفاده کنید.
اگر توت فرنگی را میکس کنید بعد بپزید، مدت زمان پختن کاهش پیدا می کند و مربا کمتر روی شعله قرار دارد بنابراین رنگ روشن تر و بهتری پیدا میکند.
سعی کنید از قابلمه یا ظرف آلومینیومی برای تهیه مربا استفاده نکنید چون رنگ مربا را تیره می کند.
بهترین ظرف برای پختن مربا، ظرف لعابی است.
سخن آخر
امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید و نکات گفته شده در آن برایتان آموزنده باشد، منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.
چه مربای متفاوتی بود.
ممنونم
نوش جون
خواهش می کنم، مربای متفاوت زیاد داریم. از بقیه هم دیدن کنید.
https://kabanmag.ir/grapes-jam/
https://kabanmag.ir/strawberry-jam/
https://kabanmag.ir/cherry-jam-homemade/