هلو یکی از میوه های پرطرفدار تابستونی هست که هم خیلی خوشمزست و هم خیلی پر خاصیت است. من خودم طرفدار میوه های خوشمزه تابستونی هستم و دوست دارم از این میوه ها در همه فصل های سال استفاده کنم. به همین دلیل وقتی فصل هلو میشه یا مربای هلو درست میکنم یا کمپوت هلو؛ در این مطلب هم برای شما طرز تهیه مربای هلو و زنجبیل رو گذاشتم. در ادامه با یکی دیگر از آموزش های کابان مگ با ما همراه بمانید.
مواد لازم برای تهیه مربای هلو و زنجبیل
مواد لازم | مقدار |
---|---|
هلوی پوست کنده | کیلوگرم |
شکر | ۱/۲ پیمانه |
زنجبیل تازه یا فریز شده | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لیموی تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مربای هلو و زنجبیل
یک تابه یک دسته لبه دار (ساس پن) را روی شعله متوسط بزارید. هلو، شکر و زنجبیل را باهم مخلوط کنید و برای ده دقیقه بپزید.
مخلوط را هر چند دقیقه هم بزنید تا ته نگیرد، سپس آب لیمو تازه را اضافه کنید و بیست دقیقه دیگه اجازه بدهید تا بپزد. هر از گاهی مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد.
نمک را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. شعله را خاموش کنید و اجازه بدهید تا سرد شود. اگر دوست دارید کمی گلاب را میتوانید در این مرحله اضافه کنید تا عطر بگیرد.
نکته
- اگر تمایل دارید مدت زمان بیشتری از این مربا نگهداری کنید؛ میتوانید آن را کنسرو کنید که در این صورت در بیرون از یخچال نیز سالم می ماند.
- اگر تمایل دارید به جای شکر از عسل استفاده کنید. هلو و زنجبیل را با مقداری آب بپزید و در آخر نمک را اضافه کنید و بعد از سرد شدن با عسل مخلوط کنید. دقت کنید عسل باید روی مربا را بپوشاند تا کپک نزند. بهتر است این نوع مربا را در یخچال نگهداری کنید.
- کنسرو کردن این مربای هلو با عسل درست نیست چون عسل در دمای بالای ۵۵ درجه خاصیت خود را از دست می دهد.
- برای پوست کندن هلو، ابتدا یک قابلمه را روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید سپس هلو ها را در آب در حال جوش بریزید. یکی دو دقیقه صبر کنید و آبکشی کنید. پوست هلو ها خیلی راحت کنده میشود.
سخن آخر
امیدوارم مربای هلو در خانه تهیه کنید و در وعده های صبحانه و میان وعده ها از آن لذت ببرید. منتظر نظرات، پبشنهادات و تجربیات شما از روند تهیه مربای هلو و زنجبیل هستیم.
فک کنم خوشمزه بشه
درست میکنم
حتما خوشمزه میشه، هلو جزء میوه های خوشمزست
درس کردید با ما به اشتراک بزارید
ممنون از نظرتون