سس مایونز

سس مایونز خانگی به همراه فوت و فن های آن

سس مایونز یکی از سس های پر مصرف و پر طرفدار است و باید بگویم که درست کردن آن در خانه بسیار ساده است. اگر شما هم از طرفداران سس مایونز خانگی هستید با ما همراه شوید تا با آموزش آن در خدمت شما باشیم.

تهیه سس مایونز در خانه کمتر از ۱۰ دقیقه طول می کشد و طعم آن بسیار لذیذ تر از انواع برند های کارخانه ای خواهد بود چون از تخم مرغ تازه و سالم، روغن واقعی و بدون مواد نگهدارند خواهد بود.

از دیگر سس ها دیدن فرمایید:

برند های مختلف سس مایونز را امتحان کردم و فهمیدم همه برند ها از مواد نگهدارنده استفاده می کنند و مطمئن بودم هیچ کدام از آنها از تخم مرغ های سالم و روغن گیاهی با میفیت استفاده نمی کنند، پس تصمیم گرفتم خودم سس مایونز را تهیه کنم. اگه غذاساز یا هم زن دارید می توانید این سس را به راحتی و به سرعت در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس مایونز

تخم مرغ یک عدد در دمای اتاق
روغن زیتون (تصفیه نشده) ۱.۲۵ پیمانه
دانه خردل ۱.۲ قاشق چای خوری
نمک ۱.۲ قاشق چای خوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سس مایونز

  • یک چهارم روغن زیتون را به همراه تخم مرغ، خردل و نمک را درون غذاساز بگذارید.
  • برای ۳۰ ثانیه مواد را با هم مخلوط کنید، یا تا وقتی که رنگ مخلوط به زرد پریده تغییر پیدا کند.
سس مایونز
  • سپس بقیه روغن را در حالی که غذاساز روشن است و روی درجه متوسط قرارا دارد، در طی یک تا یک و نیم دقیقه به صورت قطره قطره به بقیه مخلوط اضافه کنید. مخلوط کم کم شکل سس به خود می گیرد و غلیظ می شود.
سس مایونز
  • در آخر کار آب لیموی تازه را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط را برای ۵ تا ۱۰ ثانیه با غذاساز هم بزنید. زیاد هم نزنید تا طعم لیمو از بین نرود.
سس مایونز
  • سس آماده میل کردن است و می توانید آن را برای ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.

چه روغنی برای تهیه سس مایونز مناسب است؟

  • از نظر من و طعمی که من می پسندم زیتون است. البته روغن زیتون نباید از نوع فرابکر یا تصفیه نشده باشد چون طعم سس را تلخ و تند می کند و ممکن است بسیاری از آن لذت نبرند.
  • روغن آفتابگردان هم یکی از گزینه هاست که بسیاری از آن استفاده می کنند؛ روغن کنجد که این روز ها گسترش زیادی پیدا کرده است هم می تواند گزینه خوبی باشد ولی اگر از طعم کنجد خوشتان نمی آید از آن استفاده نکنید چون طعم و بوی آن در سس کاملا مشهود است.

از چه تخم مرغی برای تهیه سس مایونز استفاده کنیم؟

  • بهترین تخم مرغ، تخم مرغ محلی است. من گیاهخوار یا وگن نیستم ولی به نظرم تخم مرغ هایی که به زور و اجبار از یک مرغ گرفته شده اند نباید طعم و لذت داشته باشند ولی اگر تخم مرغ محلی هم در دسترستان نبود همان تخم مرغ سفید که تو همه سوپر مارکت ها هست هم همان کار را انجام می دهد.

ارزش غذایی سس مایونز

  • با مقدار موادی که گفت شد، می توانید یک پیمانه و نیم یا کمی بیشتر سس مایونز تهیه کنید.
  • سس مایو نز حاوی ۱۰۳ کیلو کالری انرژی، ۱۱ گرم چربی، ۲ گرم چربی اشباع شده، ۸ میلی گرم کلسترول و ۳۴ گرم سدیم است.

سس مایونز پایه چه سس هایی است؟

با اضافه کردن سبزی معطر و خیارشور می توانید سس هزار جزیره درست کنید.

با اضافه کردن سس کچاپ هم می توانید سس فرانسوی تهیه کنید.

اگر این آموزش را پسندیدید ما را از نظرات خود بهره مند کنید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

نوش جان 🙂

[su_highlight background=”#۲۸۹ff8″ color=”#ffffff”]منبع[/su_highlight] [su_highlight background=”#c2ccd4″ color=”#ffffff”]fifteenspatulas[/su_highlight]

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سارا

عالی بود! 👌

آکو بیری

خواهش میکنم
نوش جان

2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x