شعبده بازی با مرغ در طرز تهیه خوراک چیکن تریاکی یا مرغ تریاکی

شعبده بازی با مرغ در طرز تهیه خوراک چیکن تریاکی یا مرغ تریاکی

طرز تهیه مرغ تریاکی

مرغ از پرمصرف‌ترین انواع گوشت در بین ما ایرانی‌ها است. غذاهای زیادی را می‌توان با مرغ و انواع مخلفات درست کرد و لذت برد. مرغ تریاکی یا به عبارتی چیکن تریاکی یکی از طرز پخت‌های خاص و صد البته بسیار خوشمزه مرغ است که منحصر به فردترین نکته راجع به آن مزه بسیار خاص آن است. چیکن تریاکی به عنوان یک غذای فرنگی با ذائقه ما ایرانی‌ها نیز تطابق دارد. در ادامه با طرز تهیه این خوراک مرغ در خانه با کابان مگ همراه باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه مرغ تریاکی

مواد لازممقدار
سس سویایک چهارم پیمانه
آب لیمو تازه یک سوم پیمانه
عسل۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
ران یا سینه مرغیک کیلوگرم بدون پوست
روغن یک قاشق غذاخوری
کرهیک و نیک قاشق غذاخوری
پیازچهبه مقدار لازم
کنجدبه مقدار لازم

طرز تهیه خوراک چیکن تریاکی

در ادامه مرحله به مرحله همراه با تصاویر طرز طبخ مرغ تریاکی را نشان خواهیم داد. قبل از هر چیز برای پوست کندن زنجبیل تنها کافی است از یک قاشق استفاده و پوست آن جدا کنید سپس با استفاده از رنده معمولی آن را خرد کنید. دوم اینکه به جای گوشت ران و سینه در طرز تهیه چیکن تریاکی میتوانید که از بال استفاده و یک خوراک بال تریاکی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ تریاکی

در اولین مرحله از طرز تهیه این خوراک مرغ تریاکی خوشمزه و خاص در آشپزخانه خود در یک کاسه بزرگ به مانند شکل نشان داده شده همه مخلفات اصلی یعنی سس سویا، آب لیمو، عسل، زنجبیل و روغن کنجد را با یکدیگر مخلوط کنید.

همه مخلفات اصلی یعنی سس سویا، آب لیمو، عسل، زنجبیل و روغن کنجد را با یکدیگر مخلوط کنید.

در مرحله بعد از طبخ مرغ تریاکی به سراغ مرغ‌های تکه تکه شده می‌رویم. سعی کنید که اندازه مرغ نه زیاد بزرگ و نه زیاد کوچک باشند. اندازه‌های ۲ تا ۳ سانتیمتری مناسب است. مرغ را به مخلوط آماده شده در کاسه مورد نظر اضافه کنید. روی کاسه را کاملاً با پلاستیک بپوشانید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ مزه لازم را به خود بگیرد.

مرغ را به مخلوط آماده شده در کاسه مورد نظر اضافه کنید.

در مرحله بعد از طرز تهیه چیکن تریاکی به سراغ پختن مرغ‌ها می‌رویم. یک تابه نچسب (چدن یا تفلون) بزرگ را گرم کنید البته نه زیاد. یک قاشق غذاخوری روغن به ماهیتابه اضافه کنید. با استفاده از یک کفگیر تکه‌های مرغ را از درون کاسه بردارید. قبل از ریختن مرغ درون تابه مقداری منتظر بمانید تا آب اضافی وارد تابه نشود.

در مرحله بعد از طرز تهیه مرغ تریاکی به سراغ پختن مرغ‌ها می‌رویم

در این مرحله از طرز تهیه مرغ تریاکی بعد از ریختن مرغ در تابه آن را روی شعله حرارت متوسط قرار میدهیم. هر از گاهی مرغ‌ها را روی حرارت زیر و رو می‌کنیم تا رنگ طلایی به خود بگیرد. تا یادمان نرفته حواستان باشد که سس باقیمانده داخل کاسه را نگه دارید که بعداً لازم خواهد شد.

بعد از ریختن مرغ در تابه آن را روی شعله حرارت متوسط قرار میدهیم.

بعد از اینکه رنگ مرغ‌ها روی حرارت طلایی شد، تابه را از روی شعله بر می‌داریم. مرغ‌های سرخ شده را به یک کاسه دیگر منتقل می‌کنیم. سس را که از قبل نگه داشته بودیم را به درون تابه می‌ریزیم و بعد مقدار کره آورده شده در مواد لازم برای طرز تهیه مرغ تریاکی را به مایع اضافه می‌کنیم. تابه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم.

بعد از ریختن مرغ در تابه آن را روی شعله حرارت متوسط قرار میدهیم.

با به جوش آمدن سس، آن را مرتب به هم می‌زنیم تا مقداری غلیظ شود که ممکن است یک تا دو دقیقه زمان ببرد. با غلیظ شدن سس، آن را از روی حرارت بر می‌داریم و سپس مرغ‌های سرخ شده را به آن اضافه می‌کنیم و آن را کاملاً با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. بعد از کاملاً مخلوط شدن، مرغ تریاکی شما به همین سادگی در کوتاه‌ترین زمان ممکن آماده می‌شود.

 و سپس مرغ‌های سرخ شده را به آن اضافه می‌کنیم و آن را کاملاً با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

مرغ تریاکی را چطور باید مصرف کرد؟

مرغ تریاکی را عمدتاً همراه با برنج‌های کته یا دمی میل می‌کنند اما این موضوع بیشتر به سلیقه افراد بستگی دارد و بسیاری مرغ را به تنهایی و همراه با سالاد به ویژه کلم بروکلی مصرف می‌کنند. قاعدتاً مصرف این خوراک همراه با نان برای ما ایرانی هم لذت‌های خاص خود را خواهد داشت. بسیاری از ماردها این خوراک را به صورت ساندویچ برای فرزندان خود درست میکنند.برای راحتی بیشتر شما آموزش تصویری مرغ تریاکی را در کانال کابان مگ در آپارات آورده ایم.

سخن آخر

امیدواریم که از این طرز تهیه خوراک چیکن تریاکی لذت برده باشید. تهیه خوراک چیکن تریاکی ساده بوده و زمان کمی می‌طلبد. برای وعده‌های ناهار و شام بسیار مناسب است. غذای بسیار کاملی چه با برنج و چه بدون برج برای کل اعضای خانواده است. با این روش میتوانید بال تریاکی یا ساندویچ مرغ تریاکی هم درست کنید. اگر این دستور پخت را مفید دانسته‌اید آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *