بال و بازوی مرغ را خیلی افراد به صورت کباب شده مصرف می کنند و واقعا هم لذت دارد اما کباب کردن در هر وقت و مکان امکان پذیر نخواهد بود. خوراک بال و بازوی مرغ که در این مقاله از کابان مگ آموزش داده شده است شاید بتواند جایگزین مناسبی بار بال کبابی باشد. در ادامه ما را همراهی کنید.
مواد لازم برای تهیه خوراک بازوی مرغ
مقادیری که در جدل زیر آمده برای دو نفر کفایت می کند.
مواد لازم | مقدار |
---|---|
بازو یا بال مرغ پوست کنده | شش یا هفت عدد |
سیبزمینی | دو یا سه عدد متوسط |
گوجهفرنگی | دو عدد بزرگ یا سه عدد متوسط |
پیاز | یک عدد متوسط |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | کمی |
زردچوبه | کمی |
اینجا یه توضیح بدم که من فلفل زیاد دوست دارم. پس فلفل زیاد زدم. آخرای پختم کمی پودر سیر زدم واسه عطرش. از گوجهفرنگی له یا املتی استفاده کنید.
طرز تهیه خوراک بازوی مرغ
اول پیاز رو نازک خلالی میکنیم. تو یه تابه با کمی روغن سرخ میکنیم. من همیشه تو تابه غیر نچسب یا غیر تفلن درست میکنم. چون تو تابه نچسب تهدیگ نمیگیره. تهدیگش خیلی خوشمزست.
بعد که پیاز کمی طلایی شد.
بازوها رو اضافه میکنیم. با فلفل، نمک و زردچوبه کمی تفتش میدیم.
بعد از کمی تفت خوردن روش آب میریزیم. سعی کنید از آب جوش استفاده کنید تا غذاتون زودتر آماده بشه.
وقتی آب ریختیم در تابه رو میزاریم تا بازوها کمی بپزن.
وقتی آب بازوها به ۱/۳ کاهش پیدا کرد.
سیبزمینی و گوجهفرنگی رو اضافه میکنیم. اگه دیدید آبش کمه و امکان داره سیبزمینیها نپزن کمی آب بریزید.
دوباره در تابه رو میزاریم تا مواد بپزن.
در آخر هم یه برنج کته بزارید و سرو کنید.
نکات
من برای دو نفر از پنج تا بازو و دوتا سیبزمینی استفاده کردم.
یک و نیم پیمانه برنج هم برای ما کافی بود.
این خوراک رو تو یه نیمه فوتبال درست کردم. پس زمان درست کردنش زیاد طول نمیکشه.
سخن آخر
امیدوارم که از دستور پخت طرز تهیه خوراک بال و بازوی مرغ بهره برده باشید. است دستور ساده و در اسرح وقت آماده میشود. غذای کاملی برای وعده های نهار و شام است. با برنج هم میتوانید میل کنید. اگر مطلب را پسندیده اید با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
من درست کردم
خیلی خوشمزه شد. خواهرمم خورد خیلی خوشش اومد. میگفت از کباب کردن بهتره.
به نظر منم خیلی خوشمزه بود.
واسه من یکم ته گرفت، حتی تهشم خوشمزه بود. همشو خوردیم.
ممنون از مطلب خوبتون
نوش جون
سوال داشتید در خدمتم