کتلت مرغ تندوری شاخص

کتلت مرغ تندوری به روش اصولی، ساده و سریع مرحله به مرحله

در این قسمت از آشپزی کابان مگ به آموزش طرز تهیه کتلت مرغ تندوری به روش پاکستانی خواهیم پرداخت. این کتلت یکم با کتلت های دیگه فرق داره، مزش عالیه. حتما باید امتحان کنید. کتلت مرغ تندوری میتونه یه کنار غذای مناسب برای جشن ها باشه. حتی یه وعده افطار سالم و مقوی باشه. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. برای مشاهده دیگر دستورهای غذایی به کابان مگ مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ تندوری

مواد لازممقدار
سینه مرغ۳۰۰ گرم
سیب زمینی۱ کیلوگرم (پخته شده و پوره شده)
سویا سس۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
پودر فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
تندوری مصالحه۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل تند قرمز۱/۲ قاشق چای خوری
لیمویک عدد
گشنیز۱/۲ پیمانه (ساطوری شده)
تخم مرغ۲ عدد
نون سوخاریبه مقدار لازم
روغنکمی برای سرخ کردن

طرز تهیه کتلت مرغ تندوری

  • سینه مرغ ررو به قطعات ۵*۵ سانتی متری درمیاریم. مرغ رو با کمی پیاز میپزیم.
  • توی یه تابه لبه دار. تیکه های مرغ پخته رو با کمی آب، سس سویا، نمک و فلفل سیاه میپزیم.
  • در این بین نمک، پودر فلفل قرمز، گرم تندوری، پودر فلفل تند قرمز، آب لیمو، گشنیز ساطوری رو با سیب زمینی ها مخلوط میکنیم.
  • یکم از مایه سیب زمینی رو برمیداریم. پهنش میکنیم ( به انداره کف دست). یه تیکه سینه مرغ توش میزاریم. با سیب زمینی پوشش میدیم. توی تخم مرغ های شکسته شده و مخلوط شده، میغلتونیم. توی نون سوخاری میغلتونیم. توی تابه با کمی روغن سرخ میکنیم. کتلت که طلایی شد تو ظرف سرو میزاریم و با چاتنی سرو میکنیم.

سخن آخر

امیدواریم که این خوراک کتلت مرغ تندوری خاص و صد البته بسیار خوشمزه را در آشپزخانه خود امتحان کنید و همراه با خانواده از آن لذت ببرید. این کتلت برای درست کردن ساندویچ برای بچه های محصل بسیار مناسب است. اگر مطلب باب پسند شما بوده است آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x