طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشرنگ به دو روش اصولی و فوری

0

ترشی کلم قرمز یک از ترشی‌های لذیذ و راحت است که در کنار بسیاری غذاها مانند کباب کوبیده، جوجه کباب و … در رستوران ها سرو می شود. طرز تهیه ترشی کلم قرمز بسیار ساده و سریع است. به طور کلی ترشی کلم قرمز را به دو روش تهیه میکنند. ترشی کلم قرمز معمولی یا فوری که در این مطلب هر دو روش آموزش داده شده اند. می توانید از این ترشی در کنار سالاد هم استفاده کنید. با در ادامه همراه باشید.

از دیگر ترشی ها هم دیدن کنید:

 

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز

کلم قرمزیک عدد متوسط
سیردو حبه
نمکدو قاشق غذاخوری
سرکهیک لیتر
فلفل سیاه به دلخواه
برگ بوبه دلخواه
فلفل سبز تندیک عدد متوسط

طرز تهیه ترشی

  • برای تهیه ترشی ابتدا کلم قرمز را ریز خرد می کنیم.
  • سپس می شوییم و در آبکش میگذاریم تا خوب آبکش شود.
  • سپس یک ظرف شیشه ای از قبل استریل شده را برداشته و کلم های خرد شده را درون آن میریزم.
  • فلفل سبز تند، سیر و نمک را در لابه‌لای کلم ها قرار دهید.
  • فلفل سیاه، برگ بو و نمک را هم روی بقیه مواد بریزید و در آخر سرکه را روی آن‌ها بریزید و تا لبه پر کنید.
  • در ظرف را ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید.
  • این ترشی پس از سه روز یا زمانی که رنگ کلم ها به صورتی متمایل شد قابل مصرف است.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری

  • برای تهیه ترشی فوری به روش زیر عمل می کنیم.
  • اگر می خواهید ترشی کلم قرمز را برای مهمانی‌ها استفاده کنید و وقت کافی ندارید می‌توانید به روش زیر و به صورت سریع این ترشی را تهیه کنید.
  • در قدم اول مانند طرز تهیه قبلی کلم را خرد کنید و بشویید سپس خوب آبکشی کنید.
  • کلم ها را درون آبکش یا صافی گذاشته و آب داغ را روی آن بریزد؛ یک کاسه هم زیر آبکش یا صافی قرار دهید تا برای مدت بیشتری کلم ها درون آب داغ باشند.
  • زمان ماندن کلم در آب جوش بستگی به ضخامت برگ‌های کلم و تازگی آن دارد. هرچه کلم تازه‌تر و نازک تر باشد زودتر نرم می شود، پس دقت کنید تا زمان نرم شدن برگ کلم‌ها، آن‌ها را از آب داغ خارج نکنید.
  • وقتی کلمها نرم شدند، آنها را درون شیشه ای بریزید و سرکه، نمک، فلفل و برگ بو را به کلم ها اضافه کنید و داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم

  • در تهیه این ترشی از انواع سرکه از جمله سرکه سیب و انگور می توانید استفاده کنید و انتخاب آن بیشتر به ذائقه غذایی شما بستگی دارد.
  • استفاده از سرکه صنعتی که بی رنگ است باعث خوشرنگ شدن ترشی می شود ولی از طرفی هم مزه آن بسیار ترش خواهد شد.
  • سرکه سیب و انگور هم کاملا طبیعی هستند و توصیه می شود که از سرکه های طبیعی استفاده کنید.
  • اگر مزه ترشی خیلی ترش بود می توانید از شکر یا عسل استفاده کنید. نگران نباشید. ماده شیرین کننده را کم کم اضافه کنید و مدام مزه کنید تا به مزه و طعم دلخواه خود برسید.

اگر طرز تهیه این ترشی برای شما آموزنده بود آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و ما ار از نظرات خود بهره مند سازید.

نوش جان 🙂

 منبع   kabanmag