تزیین میوه یا میوه آرایی چند سالی است که مهمان خانههای ما شده است و متأسفانه در تولید زباله میوهای تأثیر زیادی داشته است. درست است که میوه آرایی صحنهای جالب خلق میکند ولی میوههای آراسته معمولاً قابل خوردن نیستند و بعد از مراسمهایی که از آنها استفاده میشود، دور ریخته میشوند. در این مقاله از کابان مگ به معرفی تزیین میوه در قالب بشقاب و لقمه میوه پرداخته شده است که دور ریز بسیار کمتری دارد.
عکس تزیین میوه مجلسی
یکی از روشهای تزیین میوه، میوه آرایی است. میوه آرایی را میتوان ایجاد طرحهای مختلف مانند طرحهای هندسی، گل، حیوانات، اشیاء و … روی میوهها عنوان کرد. این روش تزیین میوه زیبایی چشم نوازی دارد ولی عملاً میوههایی که آراسته شدهاند قابلیت استفاده ندارند و تقریباً همه آنها دور ریخته میشوند. در ادامه چند نمونه عکس از میوه آرایی آورده شده است که توجه شما را به آن جلب میکنم.
تزیین چیدمان میوه در ظرف
برخی از میوهها مانند انواع توت، انگور و میوههای مینیاتوری قابلیت تزیین ندارند و بهتر است از آنها در تزیین بشقاب میوه و یا فینگر فودها استفاده کرد. البته میوههای درشت مانند انواع ملون و هندوانه که بخش گوشتی زیادی دارند هم میتوانند با استفاده از انواع اسکوپها به شکلهای متنوع درآورده شده و در تزیین بشقاب به کار برده شوند. در ادامه چند نمونه از تزیین بشقاب میوه آورده شده است.
تزیین چیدمان میوه در نان
یکی از راههای تزیین میوه قرار دادن آنها در لقمه است. برای پایه لقمه میتوان از نان معمولی، نان تست وردنه شده، نان وافل، بیسکویت، نان بستنی، شکلات، پوست میوهها و بسیاری مواد دیگر استفاده کرد. استفاده از پوره میوه، شیره، عسل، شکلات و خامه قنادی به عنوان طعم دهنده یا چاشنی لقمه میتوان استفاده کرد. معروفترین لقمه میوه در ایران لقمه خیار گوجه است که با نان معمولی ایرانی سرو میشود و البته گوجه و خیار سیفی محسوب میشوند و دیگر سیفیها نیز برای تهیه لقمه میوه نیز مناسب هستند.
سخن آخر
امیدوارم از مقاله تزیین میوه لذت برده باشید و از مدلهای ارائه شده برای تزیین میوه در خانه، مهمانی و جشن ها استفاده کنید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما در این زمینه هستیم.