صوفیانی بریانی شاخص

طرز تهیه بریانی صوفیانی، یک غذای پاکستانی ساده

بریانی صوفیانی یکی از غذاهای پرطرفدار در کشور پاکستان است. این غذای سنتی پاکسستانی واقعا طرز تهیه ساده ای دارد و از طرفی هم متناسب با طبع ما ایرانی ها است. این غذا برای وعده افطار یا سحر مناسب است. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه بریانی صوفیانی

مواد لازممقدار
مرغ۷۵۰ گرم، بدون پوست، ترجیحا ران یا ساق مرغ
برنجدو پیمانه، آبکش شده
ماستیک پیمانه
خمیر سیر و زنجبیلیک قاشق غذاخوری
زیره سیاهیک قاشق چای خوری (پودر نشده)
هلدو عدد (پودر نشده)
میخکچهار عدد (پودر نشده)
چوب دارچیندو تیکه کوچیک
زعفرانسه چهار عدد (سالم) یا دم کنید با آب کم
نعنایک قاشق چای خوری، اگه تازه داشتید چند برگ
برگ به لیمودو عدد (چود رنشده)
گرم مصالحه یا ادویه هندییک قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
پیازیک عدد بزرگ نگینی خرد شده
آب لیموی تازهیک قاشق غذاخوری
روغنکمی برای سرخ کردن
جعفریساطوری خرد شده
مرغ ۷۵۰ گرم، بدون پوست، ترجیحا ران یا ساق مرغ
برنج دو پیمانه، آبکش شده
ماست یک پیمانه
خمیر سیر و زنجبیل یک قاشق غذاخوری
زیره سیاه یک قاشق چای خوری (پودر نشده)
هل دو عدد (پودر نشده)
میخک چهار عدد (پودر نشده)
چوب دارچین دو تیکه کوچیک
زعفران سه چهار عدد (سالم) یا دم کنید با آب کم
نعنا یک قاشق چای خوری، اگه تازه داشتید چند برگ
برگ به لیمو دو عدد (چود رنشده)
گرم مصالحه یا ادویه هندی یک قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
پیاز یک عدد بزرگ نگینی خرد شده
آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
روغن کمی برای سرخ کردن
جعفری ساطوری خرد شده

طرز تهیه بریانی صوفیانی

  • زعفران و زیره سیاه رو با هم مخلوط کنید.
  • یه تابه رو بردارید. کمی روغن توش بریزید. پیاز نگینی، پودر فلفل تند، گرم مصالحه رو اضافه کنید. کمی که سرخ شدن (سه دقیقه)، خمیر سیر و زنجبیل رو اضافه کنید. ۲ دقیقه سرخ بشه کافیه.
  • مرغ، مخلوط زعفران و زیره و آب لیمو رو به مواد تو تابه اضافه کنید.
  • کمی سرخ شدند ماست رو هم اضافه کنید. اجازه بدید خوب بپزن.
  • توی یه ظرف مخصوص فر. مخلوط مرغ رو با برنج به صورت لایه لایه بریزد. لابه لای مواد، هل، چوب دارچین، میخک و نعنا بریزید. روی مواد برگ به لیمو رو بزارید. با کاغذ آلومینیومی روشو بپوشونید.
  • اگه دیدید آبش کمه کمی آب اضافه کنید تا مرغ خوب بپزه.
  • توی فر از پیش گرم شده. در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای ۲۰ دقیقه بپزید.
  • توی ظرف سرو بریزید. میتونید با کمی خیار حلقه حلقه شده تزیینش کنید.

نکته

  • این غذا رو با گوشت قلقلی و ماهی هم درست میکنن.
  • اگه دوست داشتید میتونید زعفرونشو بیشترکنید.
طرز تهیه بریانی صوفیانی
طرز تهیه بریانی صوفیانی
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x