بریانی صوفیانی یکی از غذاهای پرطرفدار در کشور پاکستان است. این غذای سنتی پاکسستانی واقعا طرز تهیه ساده ای دارد و از طرفی هم متناسب با طبع ما ایرانی ها است. این غذا برای وعده افطار یا سحر مناسب است. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه بریانی صوفیانی
مواد لازم | مقدار |
---|---|
مرغ | ۷۵۰ گرم، بدون پوست، ترجیحا ران یا ساق مرغ |
برنج | دو پیمانه، آبکش شده |
ماست | یک پیمانه |
خمیر سیر و زنجبیل | یک قاشق غذاخوری |
زیره سیاه | یک قاشق چای خوری (پودر نشده) |
هل | دو عدد (پودر نشده) |
میخک | چهار عدد (پودر نشده) |
چوب دارچین | دو تیکه کوچیک |
زعفران | سه چهار عدد (سالم) یا دم کنید با آب کم |
نعنا | یک قاشق چای خوری، اگه تازه داشتید چند برگ |
برگ به لیمو | دو عدد (چود رنشده) |
گرم مصالحه یا ادویه هندی | یک قاشق چای خوری |
نمک | به مقدار لازم |
پیاز | یک عدد بزرگ نگینی خرد شده |
آب لیموی تازه | یک قاشق غذاخوری |
روغن | کمی برای سرخ کردن |
جعفری | ساطوری خرد شده |
مرغ | ۷۵۰ گرم، بدون پوست، ترجیحا ران یا ساق مرغ |
برنج | دو پیمانه، آبکش شده |
ماست | یک پیمانه |
خمیر سیر و زنجبیل | یک قاشق غذاخوری |
زیره سیاه | یک قاشق چای خوری (پودر نشده) |
هل | دو عدد (پودر نشده) |
میخک | چهار عدد (پودر نشده) |
چوب دارچین | دو تیکه کوچیک |
زعفران | سه چهار عدد (سالم) یا دم کنید با آب کم |
نعنا | یک قاشق چای خوری، اگه تازه داشتید چند برگ |
برگ به لیمو | دو عدد (چود رنشده) |
گرم مصالحه یا ادویه هندی | یک قاشق چای خوری |
نمک | به مقدار لازم |
پیاز | یک عدد بزرگ نگینی خرد شده |
آب لیموی تازه | یک قاشق غذاخوری |
روغن | کمی برای سرخ کردن |
جعفری | ساطوری خرد شده |
طرز تهیه بریانی صوفیانی
- زعفران و زیره سیاه رو با هم مخلوط کنید.
- یه تابه رو بردارید. کمی روغن توش بریزید. پیاز نگینی، پودر فلفل تند، گرم مصالحه رو اضافه کنید. کمی که سرخ شدن (سه دقیقه)، خمیر سیر و زنجبیل رو اضافه کنید. ۲ دقیقه سرخ بشه کافیه.
- مرغ، مخلوط زعفران و زیره و آب لیمو رو به مواد تو تابه اضافه کنید.
- کمی سرخ شدند ماست رو هم اضافه کنید. اجازه بدید خوب بپزن.
- توی یه ظرف مخصوص فر. مخلوط مرغ رو با برنج به صورت لایه لایه بریزد. لابه لای مواد، هل، چوب دارچین، میخک و نعنا بریزید. روی مواد برگ به لیمو رو بزارید. با کاغذ آلومینیومی روشو بپوشونید.
- اگه دیدید آبش کمه کمی آب اضافه کنید تا مرغ خوب بپزه.
- توی فر از پیش گرم شده. در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای ۲۰ دقیقه بپزید.
- توی ظرف سرو بریزید. میتونید با کمی خیار حلقه حلقه شده تزیینش کنید.
نکته
- این غذا رو با گوشت قلقلی و ماهی هم درست میکنن.
- اگه دوست داشتید میتونید زعفرونشو بیشترکنید.