مربای آناناس

مربای آناناس بسیار خوشمزه و خاص در خانه به روشی ساده

آناناس یکی از خوشمزه ترین میوه های استوایی به حساب می آید، از این میوه برای تهیه و تززین انواع کیک و شیرینی استفاده میشود. خیلی وقت ها بعد از خریدن و پوست کندن آناناس، میفهمید آناناسی که خریدید هنوز نرسیده و شیرین نشده؛ برای این آناناس ها بهترین گزینه درست کردن مرباست. در این بخش قصد داریم طرز تهیه مربای آناناس خوشمزه را برای شما آموزش بدیم که امیدوارم مفید باشد.

مواد لازم برای تهیه مربای آناناس

آناناس ریز خرد شده ۵ پیمانه
شکر ۵ پیمانه، من ۳ پیمانه ریختم چون کم شیرین دوست دارم
اسید سیتریک یا آب لیموی تازه ۵ گرم، یک قاشق غذاخوری
اسانس آناناس ۱ قاشق چای خوری
آب به مقدار لازم

طرز تهیه مربای آناناس

مرحله اول

در اولین مرحله از فرایند طرز تهیه این مربای خوشمزه ابتدا آناناس های ریز خرد شده را با مخلوط کن، خوب میکس میکنیم؛ تا به صورت پوره نرمی در بیاید.در ادامه، ظرفی لبه دار را از آب پر میکنیم (تقریبا به اندازه حجم آناناس ها)، و روی شعله ملایم میگذاریم و پوره آناناس را به آن اضافه میکنیم.

وقتی آناناس به جوش آمد، آرام آرام شکر را اضافه میکنیم و همزمان هم می زنیم. اجازه می دهیم تا برای ۲ دقیقه جوش بخورد. بعد از ۲ دقیقه وقتی که شکر کاملا در آناناس حل شد، اجازه دهید مربا برای ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم تا کم بپزد.

مرحله دوم

در این مرحله اسانس آناناس و اسید سیتریک یا آب لیموی تازه را ره مخلوط آناناس اضافه کنید.مراقب باشید در این مرحله مربا شروع به غلیظ شدن میکند، بنابراین مرتب مربا را هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله سوم

در این مرحله از طرز تهیه ، وقتی مخلوط آناناس غلظت مربا را به خود گرفت، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا به آرامی سرد شود. وقتی که کاملا سرد شد می توانید میل کنید. برای نگهداری می توانید کنسرو کنید تا مدت طولانی تری سالم بمانند.

نکات مهم در طرز تهیه مرباب آناناس

  • میتواند مربای آناناس یا هر مربای دیگری را درون ظرف های مربای استریل شده بگذارید و در یخچال نگهداری کنید.
  • ظروفی که میخواهید مربا را در آن نگهداری کنید، درون یک قابلمه آب بگذارید و روی شعله قرار دهید تا برای ۱۰ دقیقه بجوشد. ظرف شما استریل شده است.
  • میتوانید مربا را بعد از ریختن درون ظرف مخصوص نگهداری مربا، دوباره درون آب جوش بگذارید تا کنسرو شود.
  • با کنسرو کردن مواد غذایی میتوانید از آنها در بیرون از یخچال هم نگهداری کنید. دقت کنید در هنگام مصرف باید دوباره به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.
  • بهتر است مربا را در ظرف های لعابی بپزید، این ظروف بهترین ظروف برای پخت مربا هستند.
  • برای درست کردن مربای آناناس با عسل، میتوانید آناناس را بپزید و بهد از سرد شدن با عسل مخلوط کنید؛ مربای تهیه شده با عسل بهتر است سریع تر مصرف شود.
  • من از اسانس آناناس و آب لیمو یا اسید سیتریک استفاده نکردم، چون دوس داشتم مربام طعم و مزه واقعی آناناس داشته باشد.
  • اگر از آناناس های رسیده و شیرین استفاده کنید، شکر کمتری لازم دارید.

نوش جان 🙂

مربای آناناس
مربای آناناس
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x