طرز تهیه چاتنی انبه

چاتنی انبه یک سس هندی تند و خوشمزه

چاتنی انبه که در واقع یک سس هندی تند است واقعا محشره. واسه اونایی که طرفدار سس تند و مزه تند هستند یه چیز دیگست. یه مزه تند جدید که کمتر امتحان کردید، بهتون پیشنهاد میکنم این سس چاتنی انبه رو حتما حتما امتحان کنید. در ادامه طرز تهیه چاتنی انبه با کابان مگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چاتنی انبه

مواد لازممقدار
روغن۱ قاشق غذاخوری (ترجیحا گیاهی)
فلفل قرمز تند۱/۲ قاشق غذاخوری (تازه، نازک حلقه حلقه شده)
پیازیک عدد متوسط (نگینی شده)
زنجبیل۱/۴ پیمانه ( تازه، نگینی شده)
سیریک حبه (ریز نگینی شده)
انبه۲ کیلو گرم (پوست کنده و نگینی شده)
کشمش طلایی۱/۲ پیمانه (ریز خرد شده)
شکریک و نیم پیمانه
سرکه سفید۳/۴ پیمانه
گرم مصالحه (ادویه هندی) *یک قاشق غذاخوری
دانه خردل۱/۲ قاشق غذاخوری
نمکیک قاشق غذاخوری

طرز تهیه چاتنی انبه

  • روی شعله متوسط روغن رو توی یه قابمله یا تابه لبه دارمتوسط میریزیم.
  • حلقه های فلفل قرمز تند تازه رو سرخ میکنیم. بعد پیاز رو اضافه میکنیم.اجازه میدیم تا پیاز نرم بشه.
  • بعد زنجبیل و سیر رو اضافه میکنیم. یک دقیقه اجازه میدیم سرخ بشن.
  • بعد انبه رو اضافه میکنیم. هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط بشن.
  • درادامه کشمش، شکر، سرکه، گرم مصالحه*، دانه خردل و نمک رو اضافه میکنیم. هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن. اجازه میدیم به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد شعله رو کم میکنیم تا جا بیوفته.
  • وقتی سس غلیظ شده تو ظرف شیشه ای در دار میریزم. اجازه میدیم تو دمای اتاق سرد بشه. بعد به یخچال منتقلش میکنیم.

طرز تهیه ادویه گرم مصالجه یا ادویه هندی

در طرز تهیه سس چاتنی انبه تند هندی از این ادویه استفاده می شود. البته لزومی برای استفاده از این ادویه نیست ولی خب واقعا مزه خاص و متفاوتی به سس می دهد. این ادویه مخلوطی از چند ادویه هستش که در زیر براتون میگم.

طرز تهیه سس چاتنی انبه تند برای فلافل
مواد لازممقدار
زیره سبز آسیاب شده۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز آسیاب شده۱ و نیم قاشق چای خوری
هل آسیاب شده۱ و نیم قاشق چای خوری
فلفل سیاه آسیاب شده۱ و نیم قاشق چای خوری
میخک آسیاب شدهنصف قاشق چا یخوری
دارچینیک قاشق چای خوری
جوز هندینصف قاشق چا یخوری
  • این ادویه هارو با هم خوب مخلوط کنید و تو یه ظرف شیشه ای در دار، در جایی دور از نور خورشید و خنک نگهداری کنید. هر وقت که لازم داشتید ازاین ادویه تو غذاتون به مقدار لازم استفاده کنید.
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x