چاتنی انبه که در واقع یک سس هندی تند است واقعا محشره. واسه اونایی که طرفدار سس تند و مزه تند هستند یه چیز دیگست. یه مزه تند جدید که کمتر امتحان کردید، بهتون پیشنهاد میکنم این سس چاتنی انبه رو حتما حتما امتحان کنید. در ادامه طرز تهیه چاتنی انبه با کابان مگ همراه باشید.
می خوای بدونی راجع به چی نوشتیم؟
آره
مواد لازم برای تهیه چاتنی انبه
مواد لازم | مقدار |
---|---|
روغن | ۱ قاشق غذاخوری (ترجیحا گیاهی) |
فلفل قرمز تند | ۱/۲ قاشق غذاخوری (تازه، نازک حلقه حلقه شده) |
پیاز | یک عدد متوسط (نگینی شده) |
زنجبیل | ۱/۴ پیمانه ( تازه، نگینی شده) |
سیر | یک حبه (ریز نگینی شده) |
انبه | ۲ کیلو گرم (پوست کنده و نگینی شده) |
کشمش طلایی | ۱/۲ پیمانه (ریز خرد شده) |
شکر | یک و نیم پیمانه |
سرکه سفید | ۳/۴ پیمانه |
گرم مصالحه (ادویه هندی) * | یک قاشق غذاخوری |
دانه خردل | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه چاتنی انبه
- روی شعله متوسط روغن رو توی یه قابمله یا تابه لبه دارمتوسط میریزیم.
- حلقه های فلفل قرمز تند تازه رو سرخ میکنیم. بعد پیاز رو اضافه میکنیم.اجازه میدیم تا پیاز نرم بشه.
- بعد زنجبیل و سیر رو اضافه میکنیم. یک دقیقه اجازه میدیم سرخ بشن.
- بعد انبه رو اضافه میکنیم. هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط بشن.
- درادامه کشمش، شکر، سرکه، گرم مصالحه*، دانه خردل و نمک رو اضافه میکنیم. هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن. اجازه میدیم به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد شعله رو کم میکنیم تا جا بیوفته.
- وقتی سس غلیظ شده تو ظرف شیشه ای در دار میریزم. اجازه میدیم تو دمای اتاق سرد بشه. بعد به یخچال منتقلش میکنیم.
طرز تهیه ادویه گرم مصالجه یا ادویه هندی
در طرز تهیه سس چاتنی انبه تند هندی از این ادویه استفاده می شود. البته لزومی برای استفاده از این ادویه نیست ولی خب واقعا مزه خاص و متفاوتی به سس می دهد. این ادویه مخلوطی از چند ادویه هستش که در زیر براتون میگم.
مواد لازم | مقدار |
---|---|
زیره سبز آسیاب شده | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم گشنیز آسیاب شده | ۱ و نیم قاشق چای خوری |
هل آسیاب شده | ۱ و نیم قاشق چای خوری |
فلفل سیاه آسیاب شده | ۱ و نیم قاشق چای خوری |
میخک آسیاب شده | نصف قاشق چا یخوری |
دارچین | یک قاشق چای خوری |
جوز هندی | نصف قاشق چا یخوری |
- این ادویه هارو با هم خوب مخلوط کنید و تو یه ظرف شیشه ای در دار، در جایی دور از نور خورشید و خنک نگهداری کنید. هر وقت که لازم داشتید ازاین ادویه تو غذاتون به مقدار لازم استفاده کنید.