طرز تهیه سوسیس خانگی

سوسیس خانگی با کمترین امکانات، مرحله به مرحله+ تصاویر

سوسیس و کالباس از غذایی هستند که به دلیل داشتن مواد نگهدارنده و طعم دهنده های مصنوعی مزه خوب و ماندگاری بالایی دارند و بسیاری را شیفته خود کرده اند. اما مصرف همیشگی فرآورده های گوشتی کارخانه ای میتواند باعث بروز بیماری هایی شود. اگر پرهیز غذایی دارید و پزشکان به شما توصیه می کنند از خوراکی های دارای مواد نگهدارنده استفاده نکنید و در حین حال عاشق سوسیس و کالباس هستید، توصیه می کنیم با مقاله طرز تهیه سوسیس خانگی با کابان مگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی

مواد لازممقدار
پودر سیریک قاشق چای خوری
پودر پیازیک قاشق چای خوری
پودر پایریکایک قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاهیک قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمزیک قاشق چای خوری
پودر جوز هندییک قاشق چای خوری
پودر زنجبیلیک قاشق چای خوری
پودر دارچینیک قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیزیک قاشق چای خوری
پودر هلنصف قاشق چای خوری
پودر میخکنصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
آرد گندم یا ذرتچهار قاشق چای خوری
روغن مایعیک قاشق غذا خوری
نمکدو قاشق چای خوری
گوشتنیم کیلو گرم چرخ کرده
سیردو حبه
پیازدو عدد کوچک (رنده ریز یا چرخ کنید و آبش را بگیرید)
کاغذ آلومینیومی یا سلفونبه مقدار لازم
کمی آب لبوی پخته شدهیک قاشق چای خوری برای ایجاد رنگ صورتی (به دلخواه)

مراحل تهیه سوسیس خانگی

  • در طرز تهیه سوسیس نوع گوشت بستگی به ذائقه شما دارد. برای تهیه سوسیس در خانه می توانید از گوشت مرغ، بوقلمون، گوساله و گوسفند استفاده کنید. در صورت استفاده از گوشت گوسفند روغن مایع را از دستور حذف کنید. گوشت قرمز مزه بسیار خوبی دارد ولی خب هزینه را بالا خواهد برد و به همین دلیل هم بهتر است که از ترکیب گوشت قرمز و گوشت مرغ استفاده کنیم.
  • اگراز غذا ساز یا میکسر برای چرخ کردن گوشت استفاده می کنید، آن را خوب میکس کنید و اگر از چرخ گوشت استفاده می کنید، ابتدا یک بار با درجه درشت سپس دو بار با درجه ریز گوشت را چرخ کنید. دقت داشته باشید که در تهیه سوسی خانگی مایع شما باید کاملا خمیر باشد در غیر این صورت در حین تهیه غذا از هم پاشیده خواهند شد.
  • سعی کنید در طرز تهیه سوسی حتما سیر و پیاز را با درجه ریز رنده کنید و در پارچه ای نازک و تمیز بریزید و آب آنها را بگیرید.
  • همه ادویه ها و سیر و پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید؛ روغن لبوی پخته یا عصاره لبوی پخته را با بقیه مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
  • سپس مواد را به صورت استوانه در آورید و درون کاغذ آلومینیومی یا سلفون بپیچید.
  • سوسیس ها را برای یک ساعت بخار پز کنید و اگر سوسیس بزرگ تهیه می کنید برای دو ساعت بخار پز کنید.

نکات تهیه

  • بسیاری از شیرخشک و یخ خرد شده در تهیه سوسیس استفاده می کنند. من استفاده نکردم و مشکلی هم برای سوسیس پیش نیامد، مزه فوق العاده ای داشت.
  • من از لبو برای ایجاد رنگ صورتی استفاده کردم. اگر از گوشت مرغ برای تهیه سوسیس خانگی استفاده می کنید شاید رنگ سوسیس شما سفید شود که کمی نا خوشایند است می توانید از لبو برای ایجاد رنگ صورتی استفاده کنید.
  • برخی هم از هویج، قارچ خرد شده، پسته یا بادام در وسط سوسیس استفاده می کنند.
  • می توانید از روده گوسفند (البته اگر بتوانید پیدا کنید) هم به جای کاغذ آلومینیوم یا سلفون استفاده کنید.

سخن آخر

امیدوارم از مقاله طرز تهیه سوسیس خانگی لذت برده باشید و از دستور آن در تهیه سوسیس خانگی خود استفاده کنید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما از این آموزش هستیم.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
زهرا

ممنون بابت این آموزش خوب

1
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
1
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x