ماهی سالم و خوشمزه در فر شاخص

ماهی شکم پر، سالم و خوشمزه تهیه شده در فر

طبخ ماهی شکم پر در فر یه روش فوق العاده آسونه. با این روش ماهی سریع آماده میشه و دردسر نداره. علاوه بر این تو این روش چون ماهی سرخ نمیشه پس خیلی سالم هستش. با استفاده از ادویه های زیادی که تو این دستور استفاده میشه، مزه خوبی به ماهی داده میشه. البته یکم تند میشه و برای اونایی که طرفدار فلفل هستن عالیه. من اینجا از ماهی سفید استفاده کردم شما میتونید از هر ماهی (قزل، شوریده، سفید …..) که دوست داشتید استفاده کنید. فقط دقت کنید ماهی باید سالم باشه و فیله نشده باشه. من سر ماهی رو میکنم شما اگه دوست دارید میتونید سر ماهی رو نگه دارید.

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر

مواد لازممقدار
ماهی (سفید)من دو کیلو گرفتم تقریبا شما هرچه قدر دوست دارید بخرید.
سیرچهارحبه (له شده)
فلفل تند قرمزسه عدد (ریز خرد شود)
زنجبیلیک تیکه (ریز خرد شود و یا آسیاب شود)
گشنیزیک قاشق غذا خوری (ساطوری شده)
تخم شنبلیلهنصف قاشق چای خوری (آسیاب شده)
شکریک قاشق چای خوری (اگه شکر سرخ باشه بهتره)
زرد چوبهیک قاشق چای خوری (آسیاب شده)
خردل سیاهیک و نیم قاشق چای خوری (خردل معمولی هم خوبه) (آسیاب شده)
نمکیک قاشق چای خوری
آب نارنجنصف فنجان
روغننصف فنجان (بهتره از روغن کنجد، ارده کنجد یا روغن زیتون استفاده کنید)
گوجه رنده شدهیک فنجان (ریز خرد شده هم قبوله)
پیازیک عدد متوسط (خلال شده)
ادویه هندینصف قاشق چای خوری (فلفل سیاه ، فلفل سفید ، میخک ، برگ بو ، دار فلفل ، زیره ، هل سبز ، سیاه ، قهوه ای ، دارچین و دانه گشنیز) (به صورت آسیاب شده)

طرز تهیه ماهی شکم پر

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کنید.

ماهی رو شسته و خشک کنید (دقت کنید ماهی نباید فیله باشه، ماهی کامل نیاز داریم) . یک قاشق چای خوری نمک رو به ماهی بزنید. ماهی رو برای یک ربع توی یخچال بزارید.

سیر، فلفل تند، زنجبیل، نصف گشنیزها، شکر سرخ، زردچوبه، خردل، تخم شنبلیله، نمک و آب نارنج رو با هم مخلوط کنید تا به  یه مایه یکدست تبدیل بشن .

پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی بشه. بعد مخلوط بالا رو به پیاز سرخ شده اضافه کنید. بزارید بپزه تا یکم آبش جم بشه. بعد گوجه فرنگی و جوز هندی رو اضافه میکنیم و میزاریم یکم سرخ بشن.

بعد ماهی را با مایه بدست اومده پر میکنیم، روشو با فویل آلومینیوم میپوشونیم. ماهی رو برای ۲۵ دقیقه تو فر میزاریم تا بپزه. بعد برای ۲ دقیقه کاغد آلومنیومی رو بردارید. گریل رو روشن کنید تا روی ماهی برشته بشه. باقیمانده گشنیز را روی ماهی ریخته و سرو کنید .

سخن آخر

امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید. منتظر نظرات پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x