این غذای پاکستانی خوشمزه میتونه گزینه مناسبی برای مهمونی افطارتون باشه. قیلافی کباب رو پاکستانی ها معمولا واسه وعده افطار میل میکنن. این کباب خیلی راحته و خیلی هم خوشمزست. اونایی که غذای تند دوست دارن طرفدارشن. حتما درست کنید. برای مشاهده مطالب جذاب و دستورهای غذایی دیگر به کابان مگ مراجعه کنید.
می خوای بدونی راجع به چی نوشتیم؟
آره
مواد لازم برای تهیه قیلافی کباب
مواد لازم | مقدار |
---|---|
گوشت قیمه گوسفندی | گوشت قیمه گوسفندی |
پیاز | ۱۰ گرم + ۳۰ گرم برای تزیین |
فلفل تند سبز | ۱۰ گرم |
خمیر سیر و زنجبیل * | ۶۰ گرم |
گرم مصالحه یا ادویه هندی | ۱۰ گرم |
نمک | به مقدار لازم |
پنیررنده شده | ۱۰ گرم |
برگ جعفری | ۱۰ گرم برای تزیین |
آب لیمو و کره | کمی برای تزیین |
نکته
میتونید از گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی نگینی شده خرد شده هم در موادتون استفاده کنید. هر کدوم ۱۰ گرم.
طرز تهیه قیلافی کباب
- گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل سبز تند، نمک، ادویه هندی، خمیر سیر و زنجبیل و پنیر رو باهم مخلوط میکنیم. خوب ورز میدیم.
- مواد رو به شکل استوانه درمیاریم. برای دو ساعت توی یخچال استراحت میدیدم.
- این کباب رو میشه هم توی تابه سرخ کرد، هم روی منقل کباب کرد و هم روی گریل کباب کرد. برای کباب کردن روی منقل حتما باید کباب رو به سیخ بزنید.
- کباب ها رو به ظرف سررو منتقل میکنیم. با پیاز و جعفری و کمی کره و آب لیموی تازه سرو میکنیم.
طرز تهیه خمیر سیر و زنجبیل
- برای تهیه این خمیرسیر و زنجبیل رو به مقدار مساوی توی مخلوط کن میریزیم. اجازه میدیم خوب مخلوط بشن. کم کم روغن زیتون رو اضافه میکنیم. برای هر شصت گرم مخلوط سیر و زنجبیل، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون لازمه.
- این خمیر رو میتونید توی فریزر یا یخچال نگهداری کنید و هر وقت لازم داشتید استفاده کنید.
فک میکنم خیلی خوشمزه باشه مخصوصا برای افطاری😁😁
مطمئنم هیچ کبابی بد مزه نمیشه 🙂