طرز تهیه قیلافی کباب ، یک غذای پاکستانی خوشمزه

این غذای پاکستانی خوشمزه میتونه گزینه مناسبی برای مهمونی افطارتون باشه. قیلافی کباب رو پاکستانی ها معمولا واسه وعده افطار میل میکنن. این کباب خیلی راحته و خیلی هم خوشمزست. اونایی که غذای تند دوست دارن طرفدارشن. حتما درست کنید. برای مشاهده مطالب جذاب و دستورهای غذایی دیگر به کابان مگ مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه قیلافی کباب

مواد لازممقدار
گوشت قیمه گوسفندیگوشت قیمه گوسفندی
پیاز۱۰ گرم + ۳۰ گرم برای تزیین
فلفل تند سبز۱۰ گرم
خمیر سیر و زنجبیل *۶۰ گرم
گرم مصالحه یا ادویه هندی۱۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
پنیررنده شده۱۰ گرم
برگ جعفری۱۰ گرم برای تزیین
آب لیمو و کرهکمی برای تزیین

نکته

میتونید از گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی نگینی شده خرد شده هم در موادتون استفاده کنید. هر کدوم ۱۰ گرم.

طرز تهیه قیلافی کباب

  • گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل سبز تند، نمک، ادویه هندی، خمیر سیر و زنجبیل و پنیر رو باهم مخلوط میکنیم. خوب ورز میدیم.
  • مواد رو به شکل استوانه درمیاریم. برای دو ساعت توی یخچال استراحت میدیدم.
  • این کباب رو میشه هم توی تابه سرخ کرد، هم روی منقل کباب کرد و هم روی گریل کباب کرد. برای کباب کردن روی منقل حتما باید کباب رو به سیخ بزنید.
  • کباب ها رو به ظرف سررو منتقل میکنیم. با پیاز و جعفری و کمی کره و آب لیموی تازه سرو میکنیم.

طرز تهیه خمیر سیر و زنجبیل

  • برای تهیه این خمیرسیر و زنجبیل رو به مقدار مساوی توی مخلوط کن میریزیم. اجازه میدیم خوب مخلوط بشن. کم کم روغن زیتون رو اضافه میکنیم. برای هر شصت گرم مخلوط سیر و زنجبیل، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون لازمه.
  • این خمیر رو میتونید توی فریزر یا یخچال نگهداری کنید و هر وقت لازم داشتید استفاده کنید.
طرز تهیه خمیر سیر و زنجبیل
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Atie

فک میکنم خیلی خوشمزه باشه مخصوصا برای افطاری😁😁

2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x