15 ماده غذایی که می‌توان آن‌ها را به صورت کامل در فریزر نگهداری کرد

۱۵ ماده غذایی که می‌توان آن‌ها را به صورت کامل در فریزر نگهداری کرد

آیا از فضای فریزر خود بهترین استفاده را می‌برید؟ اگرچه احتمالاً می‌دانید که مواد غذایی مانند لوبیا سبز، انواع توت و نان را می‌توان منجمد کرد اما غذاهای فراوان دیگری نیز هستند که قابلیت نگهداری در فریزر را دارند. در این مقاله از کابان مگ میخواهیم ۱۵ مورد از این مواد غذایی را معرفی کنیم که تا الان نحوه نگهداری آنها در فریزر را نمی‌دانستیم.

چگونه زنجبیل را فریز کنیم

 زنجبیل تازه را می‌توان تنها به مدت چند هفته در یخچال نگهداری کرد اما اگر آن را در فریزر قرار دهید، تا مدت‌ها تازگی خود را حفظ می‌کند، خشک نمی‌شود و پوست آن راحت‌تر جدا می‌شود.

فریز کردن ذرت کامل

ذرت را در فصل خود تهیه کنید و در فریزر بگذارید. هر زمان که نیاز داشتید، آن را از فریزر خارج کرده، پوست آن را جدا کرده و استفاده کنید. اگر قصد دارید ذرت را طی دو تا سه ماه مصرف کنید، لازم نیست برای نگهداری آن در فریزر کار دیگری انجام دهید.

فریز کردن سیر به صورت بوته، حبه و خرد شده

اگر سیر همیشه قبل از استفاده جوانه می‌زند، آن را در فریزر نگهداری کنید. سیر را می‌توان به صورت کامل، حبه و یا خرد شده در فریزر نگهداری کرد.

فریز کردن سیب

اگر مقدار زیادی سیب در دسترس دارید و زمان کافی برای استفاده از آن‌ها را ندارید، آن‌ها را فریز کنید. می‌توان سیب را به صورت کامل، تکه‌تکه شده، پوست کنده و با پوست در فریزر نگهداری کرد.

گوجه‌فرنگی را به صورت درسته فریز کنید

اگر مقدار زیادی گوجه‌فرنگی خریداری کرده‌اید، می‌توانید مقدار اضافی را فریز کنید. برای این کار تنها لازم است تا گوجه‌فرنگی‌ها را درون فریزر بریزید. گوجه‌های منجمد را می‌توان بعداً برای درست کردن سس، سوپ و هر غذای دیگری استفاده کرد.

نحوه فریز کردن آووکادو

می‌توانید هر زمانی که نیاز به آووکادو داشتید، آن را خریداری کنید و مقدار اضافی را پوره کرده و در فریزر نگهداری کنید. اگر آووکادو را به طور صحیح بسته‌بندی کنید، رنگ سبز روشن و طعم تازه خود را حفظ خواهد کرد.

فریز کردن تخم‌مرغ

می‌توانید زرده یا سفیده تخم‌مرغ را به صورت جداگانه فریز کنید تا از هدر رفت آن‌ها جلوگیری شود. بهترین روش برای انجام این کار، استفاده از قالب‌های یخ است.

نگهداری آرد در فریزر

هر زمان که هنگام خرید به آرد خوب و باکیفیتی برخوردید، مقدار زیادی از آن را خریداری کرده و در فریزر نگه دارید. فریزر مانع از حشره زدن و فاسد شدن آرد می‌شود. آرد هنگام فریز شدن، شکل خود را حفظ کرده و به صورت پودر باقی می‌ماند؛ بنابراین به یخ‌زدایی نیازی ندارد. مقدار مورد نیاز را برداشته و بقیه آرد را دوباره به فریزر برگردانید.

فریز کردن آجیل

آجیل حاوی مقدار فراوانی روغن است، بنابراین تنها به مدت سه ماه در دمای اتاق سالم باقی می‌ماند. اگر آن‌ها را در فریزر قرار دهید، می‌توان به مدت یک سال یا بیشتر نگهداری کرد.

سبزیجات اضافه

کیسه فریزری را مخصوص سبزیجات اضافه در فریزر قرار دهید. زمانی که این کیسه پر شد، از این سبزیجات برای درست کردن سوپ سبزیجات استفاده کنید. با پوست پیاز، انتهای هویج و مغز کلم می‌توان سوپی خوشمزه و مقوی تهیه کرد.

فریز کردن کرفس

اگر مقدار زیادی کرفس دارید، آن‌ها را خرد کرده و در فریزر قرار دهید. از این کرفس می‌توان در سوپ‌ها و خورشت‌ها استفاده کرد. کرفس را به بقیه مواد در حال پخت اضافه کنید. یخ آن حین پخت باز می‌شود.

فریز کردن موز

زمانی که موزها بیش از حد رسیده شدند، آن‌ها را خرد کرده و فریز کنید. می‌توان آن‌ها را به صورت یخ‌زده در اسموتی استفاده کرد و یا یخ‌زدایی کرد و در پخت نان مورد استفاده قرار داد.

چگونگی فریز کردن کره

می‌توان کره را به مقدار فراوان تهیه کرد و در فریزر قرار داد و هر زمان که نیاز شد از آن استفاده کرد.

چطور شیر را فریز کینیم

شیر را نیز می‌توان فریز کرد. تنها باید کمی از بالای لیوان یا ظرف شیر را خالی کرد تا فضا برای انبساط وجود داشته باشد. پس از یخ‌زدایی و در زمان استفاده، ظرف شیر را به خوبی تکان دهید تا چربی شیر کاملاً حل شود.

نگهداری از برنج قهوه‌ای برای مدت طولانی

برنج قهوه‌ای تنها به مدت شش ماه در انبار سالم باقی می‌ماند. اگر آن را در فریزر نگهداری کنید، هرگز خراب نمی‌شود. نیازی به یخ‌زدایی برنج قبل از استفاده نیست. تنها میزان لازم را به آب در حال جوش اضافه کنید تا بپزد.

سخن آخر

امیدوارم از مقاله فریز کردن مواد غذایی به طور کامل لذت برده باشید و از روش‌های نام برده برای نگهداری مواد غذایی استفاده کنید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما از فریز کردن مواد غذایی، هستیم. در ادامه این مقاله می‌توانید مقاله‌های دیگر مرتبط با فریزی کردن مواد غذایی را مشاهده کنید.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x