سس کاراکل با توت سیاه

طرز تهیه سس کارامل با توت سیاه

سس کارامل با توت سیاه، یک سس شیرین و خوشمزه است که معمولا همراه با بستنی وانیلی سرو می شود. سس کارمل با توت سیاه درتزیین کیک و کیک بستنی استفاده های زیادی دارد. در مهمانی و جشن ها میتوان از این سس بهره برد. در این مقاله از کابان مگ قصد داریم به آموزش تهیه این سس بپردازیم پس در ادامه با کابان مگ همراه بمانید.

مواد لازم برای تهیه این سس

شکر۱ پیمانه
سرکه برنج بدون ادویه۱/۴ پیمانه
توت سیاه (تازه یا فریز شده)۲ پیمانه (۱۰ اوز)

طرز تهیه سس کارامل با توت سیاه

در یک تابه لبه دار شکر می ریزیم و آن را روی شعله متوسط می گذاریم. دقت داشته باشید که شکر وقتی روی شعله قرار گرفت نابید آن را هم زد.

وقتی شکر هم زده نشود از کنار ها شروع به طلایی شدن می کند. در این مرحله اجازه دارید که شکر را هم بزنید.

به یاد داشته باشید که زیاد هم نزنید. حدود ۶ تا ۸ دقیقه کافی است، شکر که آب شد رنگش به رنگ کاراملی تیره تغییر میکند.

وقتی رنگ شکر تغییر کرد شعله رو خاموش کنید. سپس آهسته سرکه برنج را به آن اضافه کنید(مخلوط حباب های ضخیمی که نمی ترکد میزند).

در مرحله بعد توت ها را به مخلوط شکر آب شده و سرکه برنج اضافه کنید.

تابه را روی شعله متوسط بگذارید تا توت ها با شکر و سرکه بپزند. لازم است گاهی هم زده شود تا حباب ها از بین برن و توت ها نرم شوند. دقت کنید که در هم زدن زیاده روی نکنید چون در این سس بافت توت ها کاملا زیر زبان احساس می شود (حدود ۶ تا ۸ دقیقه زمان برای پخت توت ها لازم است).

در انتها نیز اجازه دهید سس سرد شده سپس آن را در یخچال نگهداری کنید. می توانید از این سس خوشمزه همراه با بستنی وانیلی و دیگر انواع بستنی استفاده کنید.

سس کاراکل با توت سیاه

سخن آخر

میتونید سس کارامل با توت سیاه را از یک هفته قبل تهیه کنید و در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید. امیدوارم از این سس لذت ببرید و آن را در خانه تهیه کنید. منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم. تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x