فصل تابستان فصل مناسب انواع نوشیدنیهای خنک است. یکی از نوشیدنیهای خنک تابستانه موهیتو نام دارد. منشأ این نوشیدنی به آمریکای جنوبی و کشور کوبا باز میگردد. موهیتو از مخلوط آب و چند طعم دهنده ساخته شده و معمولاً به صورت خنک نوشیده میشود. در این مقاله از کابان مگ با آموزش موهیتوی توت فرنگی با زنجبیل و لیمو با ما همراه باشید.
تاریخچه موهیتو
موهیتو (Mojito) نوعی نوشیدنی است که با مخلوط کردن آب گازدار، برگ نعناع، شکر، رام سفید (عرق نیشکر) و آبلیمو تهیه میشود. در دستور اصلی تهیه موهیتو در کشور کوبا از نعناع اسپیکاتا استفاده میشود که در این کشور محبوبیت زیادی دارد. زادگاه موهیتو کوبا است. در مورد زمان و چگونگی به وجود آمدن موهیتو، اطلاعات دقیقی در دست نیست. بعضی آن را به بردگان آفریقایی که در مزارع نیشکر کوبا کار میکردهاند نسبت میدهند و بعضی دیگر به کاوشگران انگلیسی که در مسیر خود در این جزیره پهلو گرفتهاند. از این مسائل گذشته، وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعناع در کوبا عامل اصلی به وجود آمدن این کوکتل بوده است. ترکیب شیرینی، طراوت لیمو ترش همراه با عطر و طعم دلچسب نعناع، این کوکتل را به یکی از محبوبترین و معروفترین کوکتلهای تابستانی در جهان تبدیل کرده است.
مواد لازم برای تهیه موهیتو توت فرنگی
توت فرنگی | ۳ عدد |
زنجبیل تازه | ۵۰ گرم |
لیمو | یک عدد کوچک |
حلقههای لیمو | برای تزیین |
طرز تهیه موهیتو توت فرنگی
توت فرنگیها را به صورت نگینی درشت خرد کنید و در یک لیوان بریزید.
آبلیموی تازه را گرفته و به مواد اضافه کنید.
زنجبیل را با رنده ریز، رنده کرده و به ماد درون لیوان اضافه کنید.
در نهایت چند قالب یخ و آب به محتویات درون لیوان اضافه کرده و با یک قاشق هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
با استفاده از حلقهها لیمو تزیین کرده و سرو کنید.
نکات تهیه موهیتو
مقدار مواد اولیه که برای تهیه یک لیوان موهیتو توت فرنگی است. اگر چند لیوان یا یک پارچ موهیتو تهیه میکنید. مقدار مواد را به تعداد نفرات زیاد کنید.
میتوانید با توجه به ذائقه خود میزان آبلیموی تازه، توت فرنگی و زنجبیل را تغییر دهید و یا شکر به مواد اضافه کنید.