سمبوسه تیکا یه غذای پاکستانیه که برای وعده افطار مناسبه. این سمبوسه تقریبا مثل سمبوسه خودمونه فقط مواد میانیش فرق داره، امیدوارم که درست کنید و ازش لذت ببرید. برای مشاهده دیگر دستورهای غذایی به کابان مگ مراجعه کنید.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه تیکا
مواد لازم | مقدار |
---|---|
سینه مرغ بی استخون | دو تیکه |
آب لیموی تازه | دو قاشق غذاخوری |
گرم مصالحه | دو قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
تخم مرغ | یک عدد |
خمیر سیر و زنجبیل | دو قاشق غذاخوری |
نون لواش یا خمیر یوفکا | به تعداد لازم |
طرز تهیه سمبوسه تیکا
- یه قابلمه بردارید. سینه مرغ، خمیر سیر وزنجبیل، آبلیموی تازه، نمک و گرم مصالحه رو باهم توش مخلوط کنید. نیم ساعت استراحت بدید تا طعم بگیره.
- گریل یا تابه رو روی شعله متوسط بزارید. کمی روغن بریزید. سینه های مرغ رو توش سررخ کنید. حدود ۱۵ دقیقه.
- سینه مرغ رو ریش ریش کنید. یکم از مرغ ریش ریش شده بردارید. توی یه نون لواش یا خمیر یوفکا بزارید. کمی به تخم مرغ هم زده آغشتش کنید. توی تابه سرخ کنید.
- به ظرف سرو منتقل کنید. با چاتنی سرو کنید.
- میتونید از پنیر پیتزا هم توی سمبوسه هاتون استفاده کنید.