هندوانه رسیده

هندوانه رسیده ، شیرین و خوشرنگ را چگونه انتخاب کنیم؟

هندوانه رسیده و شیرین یک میوه دلچسب و خنک تابستان است که طرفدارن زیادی دارد. انتخاب کردن یک هندوانه خوب کار هر کسی نیست و یک سری فوت و فن دارد. در این مقاله به چند نکته درباره انتخاب یک هندوانه رسیده، شیرین و خوشرنگ اشاره می کنیم. اگر در انتخاب هندوانه مشکل دارید پس ما را در ادامه راه همراهی کنید.

بسیاری از مردم در انتخاب هندوانه هیچ مهارتی ندارند و موقع خرید به چند تا هندوانه ضربه می زنند و در نهایت یکی را بر می دارند. اگر شانس بیاورند آن هندوانه شیرین و خوشرنگ باشد. حق هم دارند حدس زدن اینکه کدام هندوانه درونش رسیده و شیرین است کار سختی است. در این مقاله نیازی به حدس زدن نیست، با دانستن چند نکته که در زیر به آنها اشاره می کنیم همیشه هندوانه های رسیده و شیرین انتخاب خواهید کرد.

شکل هندوانه

به شکل هندوانه توجه کنید. هندوانه ای که انتخاب می کنید باید متقارن باشد و نباید هیچگونه ضدگی، بریدگی و فرورفتگی داشته باشد. اگر هندوانه گلابی شکل باشد یا برآمدگی داشته باشد، به این معنی است که آن هندوانه در طول رشدش مقدار نامناسبی نور خورشید یا آب دریافت کرده است. دلیل آن هم می تواند بی آبی و ناسازگاری محیط رشد باشد.

هندوانه رسیده

وزن هندوانه

هندوانه را دست بگیرید. هندوانه باید وزنی داشته باشد که برای اندازه ان مناسب باشد. سنگینی هندواه نشان دهنده این است که هندوانه پر از آب و رسیده است. اگر بین دو هندوانه شک دارید که هم اندازه هستند، هندوانه سنگین تر را بردارید چون رسیده تر و شیرین تر است.

نکته

سنگینی نسبت به اندازه برای تمام میوه ها و سبزیجات صدق می کند.

قسمت رو به زمین هندوانه

به دنبال نقطه ای بگردید که هندوانه روی زمین بوده است. این نقطه کرمی است که به نام جای زمین هم شناخته می شود. وقتی هندوانه رشد می کند، آن سمتی از هندوانه که روی زمین قرار دارد زرد روشن و کرمی می ماند و سبز نمی شود. هندوانه های رسیده همگی این نقطه را دارند.

اگر هندوانه ای جای زمین کمی داشت یا اصلا نداشت معلوم می شود که آن هندوانه نرسیده است و زود چیده شده است. این نقطه کرمی هرچه تیره تر باشد بهتر است و هندوانه رسیده تر است.

هندوانه رسیده

رنگ هندوانه

به رنگ هندوانه دقت کنید. هندوانه رسیده باید سبز تیره باشد و ظاهری کدر داشته باشد. هندوانه های براق معمولا نرسیده هستند.

هندوانه رسیده

صدای هندوانه

از فن صدا اسفاده کنید. درست همانطور که وقتی اقدام به در زدن می کنید، انگشتان خود را جمع کنید و با انگشت وسط به هندوانه ضربه بزنید.

ضربه کوچکی به هندوانه بزنید و به صدایی که تولید می کند خوب گوش بدهید. هندوانه ای رسیده صدایی محکم و کمی زیر تر از یک صدای بم تولید می کنند. حواستان باشد هندوانه ای که صدای بم، مبهم و عمیق ایجاد می کند نرسیده است.

ایجا اعتراف می کنم که یاد گرفتن این فن سخت است ولی کسانی که با این روش هندوانه می خرند به کارکرد آن قسم می خورند.

هندوانه به شرط چاقو

اگر هندوانه به شرط چاقو می خرید هم به نکااتی توجه کنید تا از رسیده بودن هندوانه مطمئن شوید. هندوانه رسیده قرمز روشن با دانه های قهوه ای تیره و سیاه است. مواظب باشید که داخل هندوانه رگه های سفید نباشد و یا دانه های سفید فراوان نباشند که این موارد نشان از نرسیده بودن هندواه دارد. هندوانه ای که خشک است و حالت متبلور دارد؛ یا دانه های آن جدا شده اند، هندوانه خوبی نیست.

هندوانه رسیده

امیدوارم این مطلب برای شما مفید واقع شود. اگر شما هم فوت و فنی برای انتخاب هندوانه رسیده دارید آن را با ما در میان بگذارید و این مطلب را با دوستن خود به اشتراک بگذارید.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
5 1 رای
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x