ادویه ها بخش مهمی از هنر آشپزی هر فردی است. استفاده از ادویه مناسب و به جا در خوشمزه شدن و خوش بو شدن غذا بسیار موثر است. تندوری مصالحه در واقع مخلوطی از چند ادویه است که در ادامه طرز تهیه ساده آن را شرح دادیم. این ادویه اصالت هند و پاکستانی دارد. ادویه تندوری از چند ادویه مختلف ساخته شده است و طرز تهیه بسیار ساده ای هم دارد. مواد لازم را از عطاری تهیه کنید و ادویه را درست کنید. تو غذاهاتون ازش استفاده کنید. پیشنهاد می کنم که غذای کتلت مرغ تندوری را هم حتما با این ادویه امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه ادویه تندوری مصالحه
مواد لازم | مقدار |
---|---|
تخم گشنیز آسیاب شده | ۲ قاشقق غذاخوری |
زیره سبز | ۱ و نیم قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
زنجبیل آسیاب شده | ۱ قاشق چای خوری |
زنجبیل آسیاب شده | ۱ قاشق چای خوری |
زنجبیل آسیاب شده | ۱ قاشق چای خوری |
تخم شنبلیله آسیاب شده | ۱ قاشق چای خوری |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
هل آسیاب شده | ۱ قاشق چای خوری |
جوز هندی آسیاب شده | ۱/۲ قاشق چای خوری |
طرز تهیه
این ادویه نیز مانند دیگر ادویه های هندی از جمله ادویه گرم مصالحه طرز تهیه بسیار ساده ای داره و فقط باید مواد مناسب را با اندازه مناسب با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید. برای این کار تنها کافی است که در یه ظرف شیشه ای و در دار، تمامی این ادویه ها را به خوبی با هم مخلوط کنید. نگران خراب شدن این ادویه هم نباشید، چون می توانید آن را در فریزر و یخچال برای مدت طولانی نگهداری کنید