تندوری مصالحه شاخص

طرز تهیه ادویه تندوری یا تندوری مصالحه

ادویه ها بخش مهمی از هنر آشپزی هر فردی است. استفاده از ادویه مناسب و به جا در خوشمزه شدن و خوش بو شدن غذا بسیار موثر است. تندوری مصالحه در واقع مخلوطی از چند ادویه است که در ادامه طرز تهیه ساده آن را شرح دادیم. این ادویه اصالت هند و پاکستانی دارد. ادویه تندوری از چند ادویه مختلف ساخته شده است و طرز تهیه بسیار ساده ای هم دارد. مواد لازم را از عطاری تهیه کنید و ادویه را درست کنید. تو غذاهاتون ازش استفاده کنید. پیشنهاد می کنم که غذای کتلت مرغ تندوری را هم حتما با این ادویه امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه ادویه تندوری مصالحه

مواد لازممقدار
تخم گشنیز آسیاب شده۲ قاشقق غذاخوری
زیره سبز۱ و نیم قاشق غذاخوری
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
زنجبیل آسیاب شده۱ قاشق چای خوری
زنجبیل آسیاب شده۱ قاشق چای خوری
زنجبیل آسیاب شده۱ قاشق چای خوری
تخم شنبلیله آسیاب شده۱ قاشق چای خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
هل آسیاب شده۱ قاشق چای خوری
جوز هندی آسیاب شده۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه

این ادویه نیز مانند دیگر ادویه های هندی از جمله ادویه گرم مصالحه طرز تهیه بسیار ساده ای داره و فقط باید مواد مناسب را با اندازه مناسب با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید. برای این کار تنها کافی است که در یه ظرف شیشه ای و در دار، تمامی این ادویه ها را به خوبی با هم مخلوط کنید. نگران خراب شدن این ادویه هم نباشید، چون می توانید آن را در فریزر و یخچال برای مدت طولانی نگهداری کنید

طرز تهیه ادویه تندوری یا تندوری مصالحه
طرز تهیه ادویه تندوری یا تندوری مصالحه
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
3 1 رای
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x