Notice: تابع WP_Block_Type_Registry::unregister به طورنادرست فراخوانی شد. نوع بلوک "core/gallery" ثبت نشده است. لطفاً برای اطلاعات بیشتر، اشکال زدایی در وردپرس را مشاهده کنید. (این پیام در نگارش 5.0.0 افزوده شده است.) in /home/kabanmag/domains/kabanmag.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Notice: تابع WP_Block_Type_Registry::register به طورنادرست فراخوانی شد. نوع بلوک "core/gallery" هم‌اکنون ثبت شده است. لطفاً برای اطلاعات بیشتر، اشکال زدایی در وردپرس را مشاهده کنید. (این پیام در نگارش 5.0.0 افزوده شده است.) in /home/kabanmag/domains/kabanmag.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
بهترین طرز پخت ماهی در خانه کدام است؟ معرفی 7 روش ساده - کابان مگ

بهترین طرز پخت ماهی در خانه کدام است؟ معرفی ۷ روش ساده

0

روش های مختلفی برای پخت ماهی وجود دارد. خیلی از آنها را هم امتحان کردیم. در این مقاله هفت روش ساده و خانگی برای پخت ماهی توضیح داده شده است. از آنجایی که ماهی مواد مغذی فراوانی دارد و ممکن است در طول پخت این مواد از بین بروند در این مقاله از کابان مگ سعی شده است تا بهترین، سالم ترین و ساده ترین روش های طبخ ماهی آموزش داده شود.

طرز پختن ماهی در فر

  • در اولین گام از این روش پخت ماهی باید فر را در دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • یک ظرف فلزی (تفلون یا چدن) را با اسپری روغن پاشی کنید.
  • ماهی را آن طور که دوست دارید مزه دار کنید و در ظرف مورد نظر بگذارید.
  • ماهی مزه دار شده را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار بدید (مدت زمان پخت ماهی در فر بستگی به ضخامت ماهی دارد، برای هر ۱اینچ یا ۲/۵ سانتی متر ۱۰ دقیقه زمان کافی است).
  • طرز تهیه ماهی شکم پر در فر یکی از مقالاتی است که در رابطه با طبخ ماهی در فر در کابان منتشر شده است که می توانید با استفاده از این دستور غذایی یک غذای دریایی خوشمزه آماده کنید.

سرخ کردن ماهی درتابه

  • در این طرز پخت ماهی باید یک تابه را روی شعله متوسط تا زیاد قرار دهید و روغن را در آن بریزید. ارتفاع روغن باید نیم سانتی متر باشد.
  • ماهی را آن طور که می پسندید مزه دار و سوخاری کنید.
  • ماهی را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه برای هر طرف آن در روغن سرخ کنید. (مدت زمان سرخ کردن ماهی بستگی به ضخامت ماهی دارد، برای هر ۱ اینچ یا ۲/۵ سانتی متر ۴ تا ۵  دقیقه زمان کافی است).
  • دقت کنید زیاد سرخ نکنید و در حین سرخ کردن فقط یک بار ماهی را برگردانید.

سرخ کردن ماهی در تابه روش های زیادی دارد که یکی از آنها ماهی سوخاری است که در قالب دو مقاله فیله ماهی سوخاری و سرخ شده در تابه و فیله ماهی سوخاری با سس کره و لیمو در کابان مگ منتشر شده اند.

سرخ کردن ماهی در فر

  • در اولین مرحله از این طرز پخت ماهی باید تیکه های بزرگ ماهی در حدود ۱ اینچ یا ۲/۵ سانتی متر برای این کار بهتر هستند چون زیاد خشک نمیشوند.
  • قبل از طبخ یا در حین طبخ فیله یا ماهی را با اسپری یا با قلم موی آشپزی روغنی کنید.
  • ماهی را در یک ظرف فلزی مخصوص سرخ کردن در فر با فاصله ۱۰ سانتی متری از گریل سرخ کنید در حالتی که در فر نیمه باز باشد.
  • برای هر اینچ ( ۲/۵ سانتی متر) ضخامت ماهی ۸ دقیقه زمان برای پخت کافی است.
  • دقت کنید که ماهی یا فیله های کمتر از یک اینچ احتیاجی به برگرداندن ندارند و فاصله تا شعله کمتری لازم دارند.
  • ماهی ضخیم تر را با فاصله بیشتری از شعله گریل قرار دهید تا داخل آنها خام نماند در حالی که روی آنها بسوزد).

پخت ماهی در مایکرویو

  • در انتخاب این روش پخت ماهی، باید توجه کنید که هر نوع ماهی و فیله ماهی برای این روش طبخ مناسب است.
  • یک ظرف مخصوص مایکرویو را با اسپری روغنی کنید.
  • فیله ها را در ظرف به صورت یه ردیف بچینید (فیله های با مرکز ضخیم تر در اطراف ظرف باشند نه در مرکز ظرف).
  • سس ماهی و طعم دهنده دلخواهتان را به آن اضافه کنید.
  • روی ظرف را با سلفون یا پلاستیک مخصوص مایکرویو یپوشانید و چند تاسوراخ در آن درست کنید.
  • لازم به یادآوری است که به ازای هر نیم کیلو ماهی ۳ دقیقه زمان با قدرت بالای مایکرویو لازم است.
  • فیله ها را در حین پختن یک بار برگردانید.
  • نمک رو بعد از طبخ اضافه کنید.

کبابی کردن ماهی

  • در این روش پخت ماهی باید دقت داشته باشید که ماهی های ضخیم مثل سالامون (آزاد)، تن، شیر و.. برای کباب کردن مناسب هستند و از استفاده از ماهی های با ضخامت کم پرهیز کنید.
  • سعی کنید از توری مخصوص کباب ماهی استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
  • برای این کار اگر از زغال چوب استفاده می کنید نیم ساعت قبل از طبخ باید زغال را درست کنید و اگر از منقل گازی استفاده می کنید ۱۰ دقیقه قبل از طبخ آن را روشن کنید و در آن را بگذارید تا گرم شود و اگر گریل می کنید فقط یک طرف گریل را روشن کنید.
  • تور مخصوص رر روغن مالی کنید تا در حین طبخ ماهی به آن نچسبد. دقت کنید که تور باید از آتش ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر فاصله داشته باشد.
  • ماهی را در یه ردیف در تور بگذارید.
  • در روش شعله مستقیم (منقل) ماهی ۴ تا ۶ دقیقه (برای هر اینچ یا ۲/۵ سانتی متر ضخامت) زمان لازم داره تا پخته شود.
  • در روش شعله غیر مستقیم (منقل گرد) ماهی ۱۵ دقیقه زمان لازم دارد تا با در بسته پخته شود.
  • برای اندازه گیری دمای گریل از روش دست شمار استفاده کنید به این صورت که دستتان را روی شعله بگیرید اگه کمتر از ۳ ثانیه مجبور شدید دست خود را کنار بکشید دمای گریل زیاد است (۲۲۰ درجه سانتی گراد) و اگه چهار ثانیه طول کشید تا دست خود را کنار بکشید دمای گریل متوسط است (۱۹۰ درجه سانتی گراد).
  • برای اطلاع از تهیه ماهی کبابی در خانه به مقاله فیله ماهی کبابی روی منقل یا اجاق گاز مراجعه کنید.

پخت ماهی روی اجاق گاز

  • تقریبا هر نوع ماهی را با این روش داخل آب، شیر و … میتوان طبخ کرد.
  • ماهی را در ظرفی بگذارید و روی آن را تا جایی که پوشیده شود از سس مزه دار کننده پر کنید.
  • در ظرف را بگذارید و اجازه دهید ماهی ها در دمای کمتر از دمای جوش بپزند.
  • برای فیله ماهی ۸ تا ۱۰ دقیقه و برای ماهی کامل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان لازم دارید.
  • از سس میتونید پس از اتمام پخت نیز استفاده کنید.

سرخ کردن ماهی در سرخ کن

  • در این روش پخت ماهی فیله هایی با ضخامت ۱/۵ سانتی متری برای این روش مناسب هستند.
  • مراقب دمای روغن باشید اگر کم باشد ماهی چرب می شود و اگر زیاد باشد روی آن می سوزد در حالی که درون آن نپخته است.
  • دمای بین ۱۷۵ تا ۱۹۰ درجه سانتی گراد برای سرخ کردن ماهی با روغن سرخ کردنی گیاهی یا کانولا در سرخ کن مناسب است.
  • سعی کنید تیکه های ماهی یک اندازه باشند تا همه باهم سرخ شوند.
  • فیله ها را با هر چاشنی که دوست دارید، مزه دار و سوخاری کنید.
  • ۳ تا ۵ دقیقه برای سرخ شدن زمان لازم است.
  • دقت کنید که حین سرخ شدن ماهی ها به دیواره نچسبند، زیرا باعث سوختن روغن و مواد سوخاری روی آنها می شود.
  • بعد از سرخ شدن و قبل از سرو کردن روغن ماهی  رو با دستمال بگیرید.

سخن آخر

امیدوارم هفت روش پخت ماهی براییان آموزنده باشد و از این روش ها برای پخت ماهی در خانه استفاده کنید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kabanmag/domains/kabanmag.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kabanmag/domains/kabanmag.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kabanmag/domains/kabanmag.ir/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110