موهیتو گلابی

موهیتو گلابی و زنجبیل با عسل برای آخر تابستان و اوایل پاییز

موهیتو از نوشیدنی‌های خنک تابستانه است و انواع مختلفی دارد. خاستگاه موهیتو به آمریکای جنوبی برمی‌گردد و به صورت الکل دار و بدون الکل سرو می‌شود. نوشیدنی گلابی و زنجبیل از جمله نوشیدنی‌های آسیایی است که با تغییراتی به امریکا رفته است. در این مقاله به توضیح نسخه تغییر یافته آن پرداخته شده است. در ادامه با ما همراه بمانید.

طعم و طبع موهیتو گلابی و زنجبیل چیست؟

ازآنجایی‌که از گلابی ملس و زنجبیل در این نوع نوشیدنی استفاده می‌شود، طعم آن بین ترش، شیرین و تند است. از نظر طبع نیز هم گلابی و هم زنجبیل دارای طبعی گرم و تر هستند و برای افرادی که دارای مزاج سرد هستند نوشیدنی مناسبی برای تابستان و رفع تشنگی است. توجه داشته باشید که به دلیل خاصیت ملین گلابی در مصرف آن زیاده روی نکنید. همچنین این نوشیدنی برای افراد مبتلا به یبوست مناسب است.

مواد لازم

گلابی رسیده۳ عدد خرد شده
آب۱ پیمانه
عسلنصف پیمانه
زنجبیل۲ قاشق غذاخوری حلقه‌حلقه شده
برگ تازه آویشن۳ شاخه
آب‌لیموی تازهیک لیمو بزرگ
شربت گلابی یا آبمیوه گلابی۲ لیتر
حلقه‌های نازک گلابی و زنجبیلبرای تزیین

طرز تهیه موهیتو گلابی و زنجبیل

گلابی و آب را در یک تابه لبه‌دار ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گلابی‌ها نرم شوند (۲۵ دقیقه زمان برای پخت کافی است). پس از نرم شدن گلابی‌ها شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مایع کمی از حرارت بیفتد، سپس عسل را به آن اضافه کنید. به یاد داشته باشید که حرارت نباید زیاد شود و مایع نباید به جوش آید چون در دمای بالاتر از ۵۵ درجه عسل خاصیت خود را از دست خواهد داد و عملاً تنها یک شیرین کننده است.

زنجبیل حلقه‌حلقه شده را به شیره گلابی و عسل اضافه کنید، روی تابه را بپوشانید و آن را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به کناری بگذارید تا طعم‌های مختلف با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط را از یک صافی رد کنید تا مواد جامد از آن جدا شوند. گلابی‌ها را به صافی بفشارید تا عصاره آن‌ها کامل گرفته شود و از صافی رد شوند.

مخلوط را درون پارچی ریخته و در یخچال نگهداری کنید تا خنک شود. سپس پیش از سرو آب‌لیموی تازه و آبمیوه گلابی را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. موهیتو گلابی و زنجبیل آماده است، موهیتو را درون لیوان‌های سرو ریخته و با حلقه‌های نازک زنجبیل، گلابی و آویشن تزیین کنید.

نکته

یکی از راه‌های تزیین لیوان نوشیدنی، استفاده از شکر است. لبه لیوان‌ها را کمی خیس کرده و در یخچال قرار دهید، پس از چند دقیقه لیوان‌ها را از یخچال خارج کنید و لبه آن‌ها را در شکر فرو کنید. برای داشتن عطری ملایم می‌توانید از مخلوط شکر با پودر دارچین یا میخک نیز استفاده کنید.

سخن آخر

امیدوارم طرز تهیه موهیتو گلابی و زنجبیل برای شما مفید باشد و این نوشیدنی خوشمزه آسیایی را در خانه تهیه کرده و لذت ببرید. منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.