در میان نوشیدنی های خنک تابستانه، جای موهیتو هلو و لیمو یا لیموناد هلویی خالی است. طعم ملس هلو، ترشی لیمو و شیرینی عسل میتواند از جمله مزه های استثنایی و خنک تابستانی باشد. در این مقاله با آموزش ساده تهیه لیموناد هلویی با عسل با کابان مگ همراه بمانید.
مواد لازم برای تهیه لموناد هلو
هلو | ۴۵۰ گرم به صورت تکه های پوست کنده یخ زده |
آب لیموی تازه | یک عدد لیموی بزرگ |
آب | یک پارچ |
عسل | به میزان لازم |
طرز تهیه موهیتو هلو و لیمو
تکه های هلوی یخ زده را به همراه آب یک عدد لیموی بزرگ در مخلوط کن ریخته تا تا هلوها کاملا نرم و یکدست شوند.
عسل را با کمی آب ولرم مخلوط کرده تا حل شود، سپس آن را همراه با آب و هلوی پوره شده درون پارچی ریخته و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
موهیتو را درون لیوان ریخته با برگ تازه نعنا و تکه های تازه هلو تزیین کرده و سرو کنید.
نکته
از انواع هلو و شلیل میتوان برای تهیه این موهیتو استفاده کرد. در اینجا از هلوی زعفرانی پوست کنده استفاده شده است و در نهایت رنگی زرد دارد.
با استفاده از هلوی صورتی در نهایت موهیتوی صورتی خواهید داشت.
اگر مایل هستید میتوانید هلو را با پوست آن مخلوط کنید و اگر از هلوی زعفرانی با پوست استفاده کنید، موهیتوی زرد با نقطه های قرمز خواهید داشت که بسیار جذاب است.
سخن آخر
امیدوارم این نوشیدنی ساده، سالم و خوشمزه را در خانه تهیه کرده و امتحان کنید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.