موهیتو هلو و لیمو یا لیموناد هلویی با عسل

موهیتو هلو و لیمو یا لیموناد هلویی با عسل

در میان نوشیدنی های خنک تابستانه، جای موهیتو هلو و لیمو یا لیموناد هلویی خالی است. طعم ملس هلو، ترشی لیمو و شیرینی عسل میتواند از جمله مزه های استثنایی و خنک تابستانی باشد. در این مقاله با آموزش ساده تهیه لیموناد هلویی با عسل با کابان مگ همراه بمانید.

مواد لازم برای تهیه لموناد هلو

هلو۴۵۰ گرم به صورت تکه های پوست کنده یخ زده
آب لیموی تازهیک عدد لیموی بزرگ
آبیک پارچ
عسلبه میزان لازم

طرز تهیه موهیتو هلو و لیمو

تکه های هلوی یخ زده را به همراه آب یک عدد لیموی بزرگ در مخلوط کن ریخته تا تا هلوها کاملا نرم و یکدست شوند.

عسل را با کمی آب ولرم مخلوط کرده تا حل شود، سپس آن را همراه با آب و هلوی پوره شده درون پارچی ریخته و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

موهیتو را درون لیوان ریخته با برگ تازه نعنا و تکه های تازه هلو تزیین کرده و سرو کنید.

نکته

از انواع هلو و شلیل میتوان برای تهیه این موهیتو استفاده کرد. در اینجا از هلوی زعفرانی پوست کنده استفاده شده است و در نهایت رنگی زرد دارد.

با استفاده از هلوی صورتی در نهایت موهیتوی صورتی خواهید داشت.

اگر مایل هستید میتوانید هلو را با پوست آن مخلوط کنید و اگر از هلوی زعفرانی با پوست استفاده کنید، موهیتوی زرد با نقطه های قرمز خواهید داشت که بسیار جذاب است.

سخن آخر

امیدوارم این نوشیدنی ساده، سالم و خوشمزه را در خانه تهیه کرده و امتحان کنید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x