طرز تهیه پاناکوتای انار

طرز تهیه پاناکوتای انار یک دسر مقوی و سالم

اسم پاناکوتای انار یکم ممکنه برای شما سخت باشه و فکر کنید مواد تشکیل دهنده گرون و نایابی داره. ولی برعکس اسمش پاناکوتای انار دستور تهیه و مواد اولیه ساده و در دسترسی داره. خیلی سریع درست میشه و خیلی هم خوشمرست. حتما درست کنید و لذت ببرید، در ادامه با کابان مگ همراه بمانید.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای انار

مواد لازممقدار
ژلاتین‏۴ورق یا دو بسته پودر ژلاتین بدون شکر و بدون مزه
خامه زده شده‏۴۰۰ میلی لیتر
شیر نیم چرب‏۱۵۰ میلی لیتر
شکر قنادی‏۱۰۰ گرم
سبوس وانیلیک عدد به درازا برش بزنید و هسته رو بیرون بیارید
انار‏۳ عدد (نصفش دون بشه و نصفش آبگیری بشه)‏

روش تهیه پاناکوتای انار

اگه دقت کنید میبینید که پاناکوتای انار دو رنگه، از دو قسمت سفید و قرمز تشکیل شده. مرحله به مرحله براتون توضیح میدم.

طر تهیه قسمت شیری یا سفید رنگ

مرحله اول

۳ ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس کنید و کنار بزارید. میتونید به جای ورق ژلاتین از پودر بدون شکر و بدون مزه ژلاتین استفاده کنید. در این صورت پودر ژلاتین رو توی یه پیمانه آب جوش رو شعله حل کنید. وقتی حل شد شعله رو خاموش کنید و بزارید ژلاتین سرد بشه.

مرحله دوم

یه تابه لبه دار بردارید و خامه زده شده، شیر، شکر، دونه های انار و سبوس وانیل رو توش بریزید. بعد روی شعله بزارید تا به جوش بیاد. ۵ دقیقه که جوشوید شعله رو خاموش کنید. محلول رو کنار بزارید تا خنک بشه.

مرحله سوم

اگه تو مرحله قبل از ورق ژلاتین استفاده کردید آب ورق های ژلاتین رو خوب بگیرید. بعد با مخلوط بالا قاطی کنید و خوب هم بزنید. بعد سبوس وانیل رو ازش جدا کنید. بزارید مخلوط به دست اومده واسه ۳۰ دقیقه سرد بشه.

مرحله چهارم

بعد از ۳۰ دقیقه با قاشق توی ظرف سرو رو با مخلوطمون پر کنید. بزارید توی یخچال ۴ ساعت بمونه تا خودشو بگیره.

طرز تهیه قسمت ژله ای یا قرمز رنگ

مرحله اول

یک ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس کنید. اگه از پودر ژلاتین استفاده میکنید، ۱/۳ پیمانه آب و پودر ژلاتین رو توی یه ظرف روی شعله قرار بدید تا حل بشه. وقتی پودر یلاتین حل شد شعله رو خاموش کنید و بزارید تا سرد بشه. اگه از مزه شیرین خوشتون میاد هم میتونید یک قاشق غذاخوری هم شکر اضافه کنید.

مرحله دوم

۲/۳ پیمانه آب انار رو توی تابه لبه دار بریزید تا جوش بیاد. شعله رو خاموش کنید بعد اگه از ورق ژلاتین استفاده کردید ورق های ژلاتین رو خوب آبگیری کنید و توی آب انار حل کنید بعد بزارید خنک بشه.

مرحله سوم

اگه از پودر ژلاتین استفاده کردید محلول ۱/۳ پیمانه آب و پودر ژلاتین رو با ۲/۳ پیمانه آب انار توی یه تابه لبه دار مخلوط کنید. بعد روی شعله قرار بدید تا باهم خوب مخلوط بشن. شعله رو خاموش کنید و بزارید محلول خنک بشه.

مرحله آخر

محلول ژله آب انار رو که سرد شده روی قسمت سفید یا شیری بریزید. دسر رو برای ۲ ساعت توی یخچال بزارید تا ببنده.

میتونید پاناکوتای انار رو دو طبقه شامل یک قسمت شیری سفید و یک قسمت قرمز ژله ای درست کنید. این روش از همه راحت تره. اگه دوست داشتید میتونید پاناکوتای انار چند طبقه درست کنید. این روش یکم بیشتر طول میکشه. تنها کاری که باید بکنید اینکه مواد رو توی چند مرحله روی هم بریزید. بعد بزارید توی یخچال تا خودشو بگیره بعد رنگ بعدی رو اضافه کنید. من خودم همیشه دو طبقه درست میکنم چون سریع تره.

در آخر هم میتونید روی دسر رو با دونه های انار تزیین کنید.

نکات

  • میتونید پاناکوتای انار رو توی ظرف های سیلیکونی مخصوص ژله درست کنید و بعد از اتمام کار دسر رو توی ظرف سرو برگردونید و با بستنی یا کیک در کنارش سرو کنید.
  • میتونید پاناکوتای انار رو توی لیوان های شیشه ای درست کنید و تو همونم سرو کنید.
  • هر دو روش خوبن و هرکدومشون زیبایی خودشونو دارن.

سخن آخر

امیدوارم از پاناکوتای انار لذت برده باشید و در خانه آن را تهیه کنید. منتظر پیشنهادات، نظرات و تجربیات شما هستیم.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x