مزاچ چیست و چه تاثیری بر روابط ما دارد

مزاج و روابط زناشویی، مزاج چه تاثیری در روابط و زندگی زوجین دارد؟

پیش تر به طور مفصل به معرفی مزاج و انواع مزاج پرداختیم. هر فردی دارای مزاج مختص خود است، حالا همین افراد در یک خانواده دور هم جمع می شوند و یکدیگر را تحت تاثیر قرار می دهند لذا در این مقاله از کابان مگ قصد داریم نقش مزاج در خانواده و تاثیر آن بر زندگی افراد را بررسی کنیم.

نقش عشق و روابط زناشویی در موفقیت

تمامی مردان و زنان موفق، یک ارتباط خانوادگی صمیمی و عاطفی دارند و کسانی که در زندگی شکست خورده اند بیشتر از این ناحیه ضربه دیده اند.

در آمریکا در مورد عمرهای طولانی تحقیقات زیادی انجام شده است و دریافته اند، کسانی که عمر طولانی داشته اند و خود را موفق می پنداشتند، زندگی زناشویی خوبی داشتند و عاشق همسران خود بودند، عشق قدرت ایمنی بدن را بالا می برد و چنان نیرویی به بدن می دهد که هیچ غذایی چنان نیرویی را نمی دهد.

تاثیر مزاج بر زندگی

بچه ای که در خواب به این طرف و آن طرف می غلطد به خاطر شدت گرمی است که بی قراری می کند، یا خانمی که مرتب دکور خانه را عوض می کند و یا کسی که کارهایش را ناقص انجام می دهد بی قراری اش به خاطر گرمی است. اگر بخواهیم به آرامش برسیم باید از حرارت بیش از حد بدن کم کنیم.

زوج های صفراوی

یک زوج صفراوی دو هفته باهم خوب هستند و دو هفته قهر می کنند؛ هفته های آرامش زوج های صفراوی ۲۱ تا ۲۹ و ۱ تا ۷ ماه قمری است و بیشتر در روزهای ۱۲، ۱۳ و ۱۴ ماه قمری دعوا می کنند، زیرا در روزهای وسط ماه قمری مد به وجود می آید و در بدن هم باعث بالا آمدن خون می شود و تمایل افراد صفراوی به دعوا را بیشتر می کند.

زوج های دموی

دموی ها هم مانند صفراوی ها در روزهای وسط ماه قمری مانند صفراوی ها از شدت گرمی دعواهای بیشتری دارند اینطور هستند. از اطلاعاتی که از دادگاه ها به دست می آید هم نشان میدهد، در این روزها بیشترین درگیری ها اتفاق میفتد.

اگر زوج هر دو صفراوی یا هر دو دموی باشند، باید خودشان را به کظم غیظ عادت دهند تا مشکل شان حل شود و یا در روزهای دعوا، با استشمام سرکه، آبلیمو و یا با خوردن سردی، مقداری از گرمی سر بکاهند.

دموی ها خود را سلطان حساب می کنند و اگر بداخلاق شوند خیلی لج می کنند و اگر مهربان شوند خیلی صمیمی خواهند بود؛ لذا در بیرون، آدم های دوست بازی هستند و استعداد تعدد زوجیت در آنها بیشتر است.

نکته

دم، حرارت است اما حرارت و رطوبت باهم است، صفرا هم حرارت است ولی سرعت انعطاف صفراوی ها بالاست ولی در دم، سرعت انعطاف کم است؛ یعنی اگر در تیررس افراد دموی قرار گرفتید باید کوتاه بیایید تا دعوایی صورت نگیرد.

زوجین بلغمی

اگر زن و شوهر هر دو بلغمی باشند، زندگی شان بسیار آرام است. زوج هایی دیده مشوند که در طول زندگی ۵۰ ساله شان حتی به همدیگر، تو هم نگفته اند.

چاق های گلگون، دموی و چاق های سفید، بلغمی هستند.

مرد های بلغمی چون سرد هستند و بلغمشان بالاست لذا زن ذلیل هستند.

اختلاف سن مناسب زوجین

تفاوت سنی بین زن و مرد با مزاج مشابه بهتر است بین ۵ تا ۷ سال باشد، زیرا مردان زودتر از زنان وارد سن سردی می شود و اگر اختلاف سنی آنها کمتر یا بیشتر باشد در صورتی که اختلاف مزاج داشته باشند مشکلی به وجود نخواهد آمد.

رابطه سن باروری با مزاج

اگر در زنان سردی بیش از حد شود ریزش در قاعدگی، بیشتر شده و یا مدتش افزایش می یابد. معمولا در قاعدگی بیحالی، پر خوابی و خستگی اتفاق می افتد. از طرفی هم تاخیر در قاعدگی هم از سردی است و اگر سردی بیش از حد شود قاعدگی قطع می شود.

البته گاهی هم از شدت گرمی، قطع قاعدگی به وجود می آید که با خارش همراه است اما این بسیار کم اتفاق می افتد و برای درمان آن هم رازیانه تجویز می شود.

زندگی مشترک با سودایی ها

زندگی با سوداوی ها خیلی سخت است، یک فرد سودایی خط کش دستش می گیرد و ۴۰ تا معیار برای همسر خود قرار می دهد و مدام هم گیر می دهد. این افراد باید غذاهای گرم و تر بخورند تا عادات خود را ترک کنند. یک زن بلغمی، می تواند یک مرد سوداوی را تحمل کند؛ اما یک زندگی صفراوی  و سوداوی با دوام دور از انتظار است.

انسان هایی که گرمی ها را می خورند، مغزشان گرم می شود و مثبت اندیش می شوند و برعکس، انسانهایی که سردی ها را می خورند مغزشان سرد شده و منفی نگر می شوند.

ارکانمزاجفصلسنزمان روزانه
هواگرم و تر (دم)بهاراز تولد تا ۳۰ سالگیصبح
آتشگرم و خشک (صفرا)تابستان۳۰ تا ۴۰ سالگیظهر
آبسرد و خشک (سودا)پاییز۴۰ تا ۶۰ سالگیعصر
خاکسرد و تر (بلغم)زمستاناز ۶۰ سالگی به بالاشب

یافتن بهترین همسر مناسب مزاج

برای اینکه پیش از ازدواج طبع طرف مقابل را بشناسید و برای اینکه در ازدواج از دعواهای ناخواسته پیشگیری کنید به طبع طرف مقابل خود توجه کنید و از وقوع آن پیشگیری کنید. در این راه به عادات رفتاری و غذایی طرف مقابل، سن و ساعات و روزهای خوش خلقی و بد خلقی دقت کنید و وقت لازم را برای این کار بگذارید.

سخن آخر

این مقاله با استفاده از کتاب های «طب سنتی اثر دکتر جواد کرمعلی» و «درمان بیماری ها با طب سنتی اثر دکتر مسعود بلاغت نیا» نوشته شده است. منتظر تجربه های زندگی مشترک شما هستیم.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
بیتا

خیلی خوب بود

2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x