بستنی انبه و انار

بستنی انبه و انار به سبک مکزیکی در خانه، مرحله به مرحله

بستنی انبه یکی از فرآورده های لذیذ انبه به حساب می آید که اگر در خانه تهیه شود لذت آن چند برابر می شود. انبه در آخر تابستان در دسترس است و انار در اوایل پاییز، این دسر در بین فواصل تابستان و پاییز تهیه می شود و طعمی و مزاج آن متعادل دارد. با اضافه کردن کمی فلفل تند به گرمی این بستنی اضافه می کنیم تا کسانی که طبع سردی دارند هم بتوانند از آن لذت ببرند. با طرز تهیه بستنی انبه و انار با ما همراه باشید.

از دیگر فرآورده های انبه هم دیدن کنید:

مواد لازم برای تهیه بستنی انبه و انار

انبهدو عدد بزرگ
شربت شکریک چهارم پیمانه
پودر فلفل قرمز تندیک چهارم قاشق چای خوری
آب لیموی تازهیک یا دو قاشق غذاخوری
انبه نگینییک چهارم پیمانه (در ابعاد یک در یک سانتی متر)
دانه اناریک هشتم پیمانه

طرز تهیه بستنی انبه و انار

  • ابتدا شربت شکر را تهیه می کنیم.
  • یک پیمانه شکر را با یک پیمانه آب درون ظرفی روی حرارت متوسط قرار می دهیم، مرتب هم می زنیم تا شکر حل شود.
  • وقتی شربت غلیظ شد، شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شود.
  • از شربت شکر در تهیه انواع نوشیدنی و دسر استفاده می شود می توانید باقیمانده آن را در یخچال نگهداری کنید و در مواقع لزوم گرم کنید و استفاده کنید.
  • انبه ها را پوست کنده و خرد کنید.
  • انبه ها را همراه با یک چهارم پیمانه شربت شکر درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا با هم مخلوط شوند.
بستنی انبه و انار
  • در مخلوط کن را بردارید و لبه ها تمیز کنید و آب لیمو و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و دوباره میکس کنید.
  • اجازه دهید مخلوط خوب میکس شود تا مایع یک دستی تهیه شود.
  • مخلوط را درون ظرفی بریزید و انبه های نگینی و انار را به آن اضافه کنید و به ظرف ها منتقل کنید.
  • ظرف های بستنی را در فریزر قرار دهید تا ببندد.
بستنی انبه و انار

نکته

مقدار شربت شکر و پودر فلفل قرمز را با توجه به ذائقه خودتان کم یا زیاد کنید.

بستنی انبه و انار

اگر از بستنی انبه و انار را دوست داشتید ما را از نظرات خود بهره مند سازید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

نوش جان 🙂

[su_highlight background=”#۲۸۹ff8″ color=”#ffffff”]منبع[/su_highlight] [su_highlight background=”#c2ccd4″ color=”#ffffff”]instructables[/su_highlight]

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x