بستنی انبه در خانه و به ساده ترین روش ممکن

بستنی انبه به صورت معمول یا یخی هم ساده و هم صد البته خوشمزه است. بی شک همه بستنی هایی که از بیرون تهیه می کنیم، تقریبا مزه مشابهی دارند و به همین دلیل به این فکر افتادیم تا در این آموزش یک بستنی متفاوت و خوشمزه را معرفی کنیم. با طرز تهیه مرحله به مرحله و ساده بستنی انبه در خانه و بدون استفاده از دستگاه بستنی ساز با ما همراه باشید.

طرز تهیه بستنی انبه خانگی

بستنی انبه معمولا تو یخچال فروشگاه ها تاریخ مصرف گذشته می شود و هیچکس آن را خریداری نمی کند چون اصلا مزه خوبی ندارد؛ می دانید چرا؟ چون از انبه خوب و باکیفیت و شیر تازه در تهیه آن استفاده نشده است. بستنی انبه ای که خانگی باشد و با شیر و انبه تازه تهیه شده باشد طعم و مزه دیگری دارد.

فرآورده های  دیگر انبه:

در ادامه به آموزش مرحله به مرحله این بستنی بدون نیاز به دستگاه بستنی ساز در خانه می پردازیم. ما را در این راه همراهی کنید. طرفداران انبه از دست ندهند.

مواد لازم برای تهیه بستنی انبه

خامهیک پیمانه (فریز شده)، (خامه تازه، خامه زده شده و شیر نارگیل هم می توان استفاده کرد)
انبه۲۵۰ گرم (یک عدد انبه زرد بزرگ)
شکر یا عسلیک چهارم یا یک دوم پیمانه
ژله، تکه های انبه، زعفران و ...برای تزیین

طرز تهیه بستنی انبه

پیش از شروع کار لازم است وسایلی که با آنها بستنی را تهیه می کنیم مانند پارچ مخلوط کن، همزن، کاسه همزن را برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا سرد شوند.

  • انبه ها را بشویید، پوست بگیرید و نگینی درشت خرد کنید.
  • انبه ها را همراه با شکر درون مخلوط کن بریزید. خوب میکس کنید سپس آن را در یخچال نگهداری کنید.
  • انبه ها و شکر خوب باید مخلوط شوند تا مایع یکدستی حاصل شود.
  • خامه، شیر غلیظ ، شیر نارگیل غلیظ یا کنسرو های آنها که در تهیه بخش دوم بستنی از آنها استفاده می کنید را باید با همزن هم بزنید.
  • من در اینجا از خامه استفاده کردم؛ خامه را با همزمن هم بزنید تا شکل بگیرد (خامه زده شده شکل قله مانند به خود میگیرد).
  • به یاد داشته باشید که زیاد هم نزنید چون کره آن از شیر جدا می شود و بستنی طعم کره می گیرد.
  • مخلوط انبه و شکر را به خامه زده شده اضافه کنید.
  • نباید تند تند و محکم هم بزنید چون حالت خامه زده شده از بین می رود.
  • آهسته و به صورت دورانی هم بزنید تا مخلوط رنگ کرمی تیره پیدا کنید و یکدست شود.
  • بستنی را به ظرف شیشه ای مخصوص فریزر منتقل کنید و در آن را ببندید و آن را تا وقتی شکل بستنی به خود بگیرد در فریزر بگذارید.
  • ممکن است ۸ تا ۱۲ ساعت طول بکشد تا بستنی انبه آماده شود.
  • یا می توانید بستنی را درون ظروف مخصوص آلسکا بریزید و آلسکای انبه درست کنید؛ این به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.
  • با قاشق مخصوص بستنی (اسکوپ) بستنی را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید و سرو کنید.

اگر از آموزش طرز تهیه بستنی انبه در خانه بهره بردید ما را از نظرات خود محروم نکنید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x