دسر عربی کونافا با کرم شاخص

طرز تهیه دسر عربی کونافا

دسر ها انواع زیادی دارند، معمولا روش تهیه دسر ها آسون و سریعه. طرز تهیه دسر عربی کوفانا هم از این قاعده مستثنی نیست. از این دسر میتونید به عنوان میان وعده هم استفاده کنید. البته تو کشورهای عربی از این دسر بیشتر هنگام افطار استفاده میشه. در واقع یه جور دسر ماه رمضونیه مثل حلوای ما. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. با کابان مگ همراه بمانید.

مواد لازم برای تهیه دسر عربی کونافا

مواد لازممقدار
شیر کم چرب۲ پیمانه
شکر۱ ونیم قاشق غذاخوری
نشاسته۳ و نیم قاشق غذاخوری حل شده در ۱/۴ پیمانه شیر
کرهنصف قاشق چای خوری اضافه شود به شیر و یک قاشق غذاخوری برای پوسته
وانیلنصف قاشق چای خوری یا اگه دوست داشتید گلاب بریزید
نون خورد شده۱۰۰ گرم
مواد شربت:
شکریک پیمانه
آبیک پیمانه

طرز تهیه شربت

  • توی یه ماهیتابه لبه دار، شکر و آب رو بریزید. اجازه بدید بجوش بیاد. ۳ تا ۴ دقیقه بجوشه بعد کنار بزارید تا سرد بشه.

طرز تهیه کرم

  • توی یه تابه لبه دار، شیر، شکر و کره رو بریزید. اجازه بدید به جوش بیاد.
  • وانیل رو به نشاسته اضافه کنید. بعد به شیر اضافه کنید و هم بزنید. هم بزنید تا وقتی که رد قاشق روی مخلوط بمونه. شعله رو خاموش کنید. مخلوط رو توی ظرفی بریزید و بزارید خنک بشه. بعد از خنک شدن توی یخچال بزارید.

طرز تهیه پوسته

  • فر رو در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • یک ظرف کیک رو چرب کنید و کنار بزارید.
  • توی یه ظرف نون رو با چند قطره کره چرب کنید و هم بزنید. نون رو توی ظرف کیک چرب شده بریزد و با دستتون فشارش بدید.
  • کرم رو از یخچال بیرون بیارید و به طور یکدست روی نون بریزید. دسر رو برای نیم ساعت تو فر بزارید تا بپزه. ته دسر باید طلایی بشه.
  • دسر رو از فر بیرون بیارید. ده دقیقه بهش استراحت بدید. دسر رو توی بشقاب برگردونید. ۱/۴ پیمانه از شربت خنک رو روی دسر داغ بریزد.
  • با پودر پسته و گل محمدی تزیینش کنید.
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x