طرز تهیه کتلت هندی، یک غذای هندی متفاوت و خوشمزه

0

روش تهیه این کتلت با کتلتی که ما درست می کنیم خیلی متفاوت است. طرز تهیه کتلت هندی ساده است و مواد اولیه ارزان و در دسترسی دارد. این کتلت مثل همه کتلت های دیگر از سیب زمینی، گوشت، تخم مرغ و ادویه های هندی تند و خوشمزه تهیه شده است و تنها تفاوت آن در شیوه تهیه آن است. برای طعم بهتر از خمیر سیر و زنجبیل در تهیه این غذا استفاده شده است. در ادامه با آموزش های آشپزی کابان مگ همراه باشید تا یک کتلت هندی خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کتلت هندی

مواد لازممقدار
گوشت گوسفندی۲۵۰ گرم (نگینی پخته شده)
پودر فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
زرد چوبه۱/۴ قاشق غذا خوری
گرم مصالحه۱/۴ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه (تاره آسیاب شده)۱/۴ قاشق غذا خوری (تاره آسیاب شده)
خمیر سیر و زنجبیل۱/۲ قاشق غذا خوری
فلفل تند سبز۲ عدد تازه
پیازیک پیمانه (ریز خرد شده)
تخم مرغیک عدد
برگ کاریچند عدد تازه
گشنیزیک قاشق غذاخوری تازه سطوری شده
سیب زمینییک عدد متوسط (پوره شده)
روغنبرای سرخ کردن
نمکبه مقدار لازم
آبیک پیمانه
نون سوخاریهر چقدر که لازمه

طرز تهیه کتلت هندی

در یک تابه، کمی روغن بریزید، بعد پیاز را سرخ کنید تا نرم شود سپس کمی نمک اضافه کنید.

خمیر سیر و زنجبیل و فلفل سبز تند تازه را به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.

همه ادویه ها را به مخلوط بالا اضافه کنید. برای یک دقیقه هم بزنید تا سرخ شوند.

گوشت را اضافه کنید، بعد آب بریزید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند، سپس پوره سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید دوباره کمی باهم بپزند.

کمی نمک برای مزه اضافه کنید.

اجازه بدهید سرد شود، بعد با مخلوط کن یا غذاساز خوب میکسش کنید و از مخلوط گلوله های کوچک درست کنید.

تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید و با کمی نمک هم بزنید.

گلوله ها را در تخم مرغ بقلتانید و اجازه بدهید تا خوب آغشته شوند، بعد در پودر سوخاری بقلتانید و در یک تابه سرخ کنید.

با کچاپ یا چاتنی سرو کنید.

نکته

اگه پودر سوخاری را خودتان درست کنید بهتر است. نان باگت یا بربری یا هر نانی که دوست دارید را خشک کنید و بعد از خشک شدن با مخلوط کن یا آسیاب پودر کنید.

طرز تهیه کتلت هندی، یک غذای هندی متفاوت و خوشمزه
کتلت هندی