Notice: تابع WP_Block_Type_Registry::unregister به طورنادرست فراخوانی شد. نوع بلوک "core/gallery" ثبت نشده است. لطفاً برای اطلاعات بیشتر، اشکال زدایی در وردپرس را مشاهده کنید. (این پیام در نگارش 5.0.0 افزوده شده است.) in /home/kabanmag/domains/kabanmag.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Notice: تابع WP_Block_Type_Registry::register به طورنادرست فراخوانی شد. نوع بلوک "core/gallery" هم‌اکنون ثبت شده است. لطفاً برای اطلاعات بیشتر، اشکال زدایی در وردپرس را مشاهده کنید. (این پیام در نگارش 5.0.0 افزوده شده است.) in /home/kabanmag/domains/kabanmag.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
کابان مگ - سس هوموس با ارده کنجد+ تصاویر مرحله به مرحله

سس هوموس با ارده کنجد+ تصاویر مرحله به مرحله

0

در مقاله‌ای دیگر به اینکه هوموس چیست اشاره شده است ولی به طور خلاصه می‌توان عنوان کرد که هوموس یا حمص یک سس دیپ (dip) است که از نخود پخته و ارده کنجد با تزیین روغن زیتون تهیه می‌شود و متعلق به کشورهای عربی مدیترانه‌ای است. این سس یکی از انواع دیپ خوشمزه و پرطرفدار در آمریکای شمالی است و معمولاً با نان پیتا سرو می‌شود و انواع مختلفی دارد. در مقاله امروز با آموزش هوموس با ارده کنجد همراه کابان مگ باشید.

مواد لازم برای تهیه حمص

مواد لازممقدار
نخود پخته آبگوشتی یا کنسرو آن۴۵۰ گرم
آب نخودیک چهارم پیمانه
آب لیموی تازه۳ تا ۵ قاشق غذاخوری
ارده بدون شکریک و نیم قاشق غذاخوری
سیر له شده۲ حبه
نمک دریایک دوم قاشق چای خوری
روغن زیتوندو قاشق غذا خوری

طرز تهیه سس هوموس

مواد لازم را تهیه و آن‌ها را همراه با وسایل مورد نیاز آماده کنید. در این آموزش غذا ساز، مخلوط کن یا گوشت کوب برقی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. هر کدام را که در دسترس دارید آماده کنید.

نخود را درون سبد ریخته تا آب آن کاملاً گرفته شده و خشک شود.

حالا نخود را همراه با آب لیموی تازه، ارده بدون شکر، سیر له شده و نمک داخل مخلوط کن یا غذا ساز بریزید.

سپس یک چهارم پیمانه آب نخود را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید برای ۳ تا ۵ دقیق دیگر مواد درون غذا ساز یا مخلوط کن با درجه کم با هم مخلوط شوند.

در این مرحله سس هوموس آماده است و می‌توان آن را در ظرفی ریخته و با روغن زیتون تزیین کرده و سرو کنید. برای تزیین پس از اینکه س را در ظرف سرو ریختید، وسط آن را چال کرده و روغن زیتون را درون آن بریزید و با گشنیز یا جعفری تزیین کنید.

سس هوموس یا حمص را می‌توان با نان تازه پیتا یا نان پیتای برشته طعم دار شده، میل کنید.

نکات تهیه

سس هوموس را می‌توان در یخچال تا سه روز نگهداری کرد و بهتر است پس گذشت این مدت، مصرف نشود. مدت زمان نگهداری این سس در فریزر نیز یک ماه است. پس از یخ زدایی آن اگر مشاهده کردید که سس خشک شده است کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.

ارده جز اصلی و مزه این سس است و نمی‌توان آن را جایگزین کرد ولی می‌توان آن را از دستور حذف کرد. اگر از طرفداران مزه تند هستید می‌توانید کمی پودر فلفل قرمز یا تکه‌های تازه آن را به سس هوموس اضافه کنید

چه مواد مغذی در هوموس است؟

انرژی۴۴۵ کالری
چربی۱۵ گرم
کربوهیدرات۶۳ گرم
پروتئین۱۹ گرم

سخن آخر

از هوموس به عنوان سس برای مزه دار کردن فلافل هم استفاده می‌شود. سس حمص معمولاً با نان پیتا طعم دار شده یا تکه‌های سبزیجات خام مانند ساقه کرفس سا خیار سرو می‌شود.

در کشورهای حوزه مدیترانه مانند اردن، اسرائیل و سوریه که هوموس محبوبیت زیادی دارد با چاشنی‌هایی مانند پودر زیره، سماق، تکه‌های گوجه، خیار، جعفری، نخود، بادام زمینی و روغن زیتون سرو می‌شود. مواد اولیه در دسترس و ارزان هوموس آن را به یک چاشنی جهانی تبدیل کرده است.

این سس به دلیل محتویات مطابق با آیین یهود برای مصرف همراه با گوشت و لبنیات در بین اسرائیلیان بسیار شهرت دارد. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما از تهیه سس هوموس با ارده کنجد هستیم.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kabanmag/domains/kabanmag.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kabanmag/domains/kabanmag.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kabanmag/domains/kabanmag.ir/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110