طرز تهیه آبنبات قندی خانگی با طعم نعنا + تصاویر

طرز تهیه آبنبات خانگی با طعم نعنا + تصاویر

آبنبات قندی از خاطرات زیبای بسیاری از افراد در دوران کودکی آن‌هاست. اگر از جمله افرادی هستید که اعتقاد دارید آبنبات‌های امروزی مزه آبنبات‌های قدیمی را نمی‌دهند و دنبال مزه‌های قدیمی هستید با این مقاله از کابان مگ با طرز تهیه آبنبات قندی خانگی با طعم نعنا همراه بمانید.

آبنبات قندی خانگی

به‌طورکلی برای تهیه آبنبات قندی خانگی سی دقیقه زمان نیاز است. لازم به یادآوری است که با مواد لازمی که در ادامه به آن اشاره شده است، هشت آبنبات می‌توان تهیه کرد. هر کدام از آبنبات‌ها ۱۵۸ کالری انرژی، ۴۱ گرم کربوهیدرات بوده و بدون چربی و پروتئین است.

باید اضافه کنم که برای تهیه آبنبات قندی نیازی به استفاده از وسایل گران قیمت مانند دماسنج یا قالب سیلیکونی نیست ولی اگر این وسایل را در اختیار داشته باشید که در فروشگاه‌های وسایل قنادی به فروش می‌رسند، نتیجه بهتری به دیست خواهید آورد. لازم به یادآوری است که برای تهیه آبنبات قندی خانگی می‌توان از طعم دهنده‌هایی مانند وانیل، میخک، دارچین، نعنا و … استفاده کرد.

مواد و وسایل لازم برای تهیه آبنبات قندی

قالب‌های سیلیکونی آبنباتیک عدد
اسپری روغنکمی
شکریک پیمانه
شربت ذرت روشننصف پیمانه
آبیک چهارم پیمانه
عصاره وانیل یا دیگر عصاره‌هایک و یک دوم قاشق چای خوری
رنگ خوراکی مجازدلخواه
چوب نباتبه تعداد لازم

طرز تهیه آبنبات خانگی

ابتدا باید برای تهیه آبنبات خانگی قالب سیلیکونی را با اسپری روغن چرب کنید و سپس با استفاده از دستمال روغن را به تمام سطح قالب برسانید و روغن اضافی را پاک کنید و تنها یک لایه نازک از روغن بماند.

حالا چوب‌های آبنبات را درون قالب‌ها قرار دهید و به سراغ تهیه آبنبات بروید.

شکر، شربت ذرت و آب را در یک تابه لبه‌دار روی شعله ملایم تا بالا قرار دهید. مخلوط را هم بزنید تا شکر حل شود، سپس لبه‌های تابه را تمیز کنید.

حالا اجازه دهید مخلوط بدون هم زدن به جوش بیاید. وقتی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد، یک دماسنج را درون آن بگذارید تا مخلوط به دمای ۱۴۹ درجه سانتی‌گراد برسد. به این دما، مرحله ترک خوردن گفته می‌شود.

در این دما تابه لبه‌دار را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا کم‌کم حباب‌های جوشیدن مخلوط از بین رود، سپس مقداری رنگ خوراکی و طعم دهنده به آن اضافه کنید.

با استفاده از قاشق مخلوط را درون قالب‌های سیلیکونی ریخته و اجازه دهید تا سرد شود، سپس آبنبات خانگی را از قالب خارج کنید.

نکات تهیه

مواد زیادی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها به عنوان طعم دهنده استفاده کرد. حتی ترکیب طعم دهنده‌ها نیز می‌تواند گزینه جالبی باشد، با یاد داشته باشید که اگر برای طعم دادن به آبنبات از ترکیب چند طعم دهنده استفاده می‌کنید، پیش از اضافه کردن آن به مخلوط آب و شکر، طعم آن را بچشید تا از نتیجه نهایی راضی باشید.

اگر از رنگ‌های خوراکی مجاز استفاده می‌کنید، سعی کنید طعم و رنگ را با هم منطبق کنید. برای مثال رنگ خوراکی سبز برای آبنبات خانگی با طعم نعنا، رنگ قرمز برای آبنبات‌های دارچینی و رنگ زرد با آبنبات‌های وانیلی همخوانی دارند.

اگر برای اولین بار است که آبنبات خانگی تهیه می‌کنید باید بدانید که تهیه آبنبات مراحل خاصی دارد که با توجه به شکل مخلوط شکر و آب به نام‌های نخ، حباب نرم، حباب سفت، حباب سخت، ترک نرم و ترک سخت نام گذاری شده‌اند. هر مرحله از تهیه آبنبات در دمای مخصوصی اتفاق میفتد و به همین دلیل استفاده از یک دماسنج لازم است.

البته راه‌های دیگری هم برای امتحان کردن دمای مخلوط آب و شکر برای رسیدن به مرحله آبنبات وجود دارد. به طور مثال اگر کمی از مخلوط ذوب شده شکر و آب را درون یک کاسه آب سرد بریزد و آن را برداشته و خم کنید، اگر آبنبات ترک بخورد به مرحله ترک سخت رسیده است. ولی ازآنجایی‌که استفاده از دماسنج راحت‌تر است ما این روش را پیشنهاد می‌کنیم.

سخن آخر

 امیدوارم از مقاله آبنبات خانگی لذت برده باشید و در خانه به تهیه آبنبات‌های خانگی با طعم و رنگ‌های مختلف بپردازید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سارا

درود بر شما
ایده جالبیه ، مخصوصاً برای کسانی مثل من که زیاد اجازه نمیدم بچه ام زیاد شکلات و آبنبات بخوره!!!

2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x