فریز کردن هلو ، چگونه هلو را فریز کنیم؟ روش صحیح نگهداری هلو در فریزر

0

هلو از جمله میوه‌های تابستانی است که می‌توان آن را فریز و در فریزر نگهداری کرد. اگر مقدار زیادی هلو خریداری کرده‌اید، بهترین کار این است که آن‌ها را فریز کرده تا بتوانید در پاییز و زمستان نیز، از هلو استفاده کنید. فریز کردن با پوست و بدون پوست امکان دارد. برای جلوگیری از تغییر رنگ و سیاه شدن و بد مزه شدن باید نکاتی را مورد توجه قرار داد. در ادامه به روش صحیح فریز کردن هلو پرداخته شده است.

مراحل فریز کردن هلو

خوشبختانه فریز کردن هلو بسیار آسان است و تنها ۴ مرحله دارد که در ادامه تشریح شده‌اند.

مرحله اول؛ پوست کندن

در مرحله اول از فریز کردن هلو ابتدا پوست هلو را بگیرید و آن را برش بزنید. اگرچه کندن پوست هلو ضروری نیست اما در استفاده‌های آینده، هلوی بدون پوست کاربرد بیشتری خواهد داشت. هلوی منجمد در اسموتی، پای هلو و بستنی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: نکات و اصول نگهداری مواد غذایی در فریزر از گوشت و شیر تا آش و لازانیا

پوست کندن هلو شاید سخت‌ترین بخش کار باشد زیرا زمان‌بر است. از طرفی هم ممکن است مقدار زیادی از گوشت میوه را به هدر دهد. بهترین کار برای آسان‌تر شدن پوست کندن قرار دادن هلو برای چند ثانیه در آب در حال جوش است.

به این طریق لایه بسیار نازک هلو به مانند شکل زیر به راحتی از گوشت جدا خواهد شد. برای این کار ابتدا پوست هلو را از هر انتها به صورت ضربدری به آرامی برش دهید و سپس آن‌ها را به مدت تقریباً ۴۰ ثانیه آب گرم به مانند شکل‌های زیر فرو ببرید.

مرحله دوم؛ خواباندن در آب لیمو

سیاه یا بد رنگ شدن یا تغییر مزه از مشکلات اصلی فریز کردن هلو است. برای این کار سعی کنید مقداری آب لیموی تازه را در آب حل کنید و سپس تکه‌های هلوی پوست کننده را در آن غرق کنید و بعد از چند ثانیه بیرون بیاورید.

مرحله سوم؛ آماده کردن تکه‌های هلو

روی یک سینی فر، کاغذ روغنی پهن کرده و تکه‌های هلو را روی آن قرار دهید. بهتر است تکه‌های هلو را با فاصله از هم قرار دهید تا به یکدیگر نچسبند.

بیشتر بخوانید: فریز کردن مواد غذایی ، چه غذاهایی را چه مدت و چگونه در فریزر نگهداری کرد؟

با این کار، سرعت منجمد شدن هلو افزایش می‌یابد. هرچه هلو سریع‌تر منجمد شود، بافت آن کیفیت بهتری پیدا می‌کند. علاوه بر آن، فریز کردن تکه‌های هلو بدون اینکه به یکدیگر چسبیده باشند، برای استفاده‌های بعدی نیز آسان‌تر خواهد بود.

فریز کردن هلو

مرحله چهارم؛ قرار دادن در فریزر

سینی را در فریزر بگذارید تا تکه‌های هلو منجمد شوند. فریز شدن حداقل به چهار ساعت یا یک شب، بسته به فریزر شما، نیاز دارد. اگر هلو را در فریزر جداگانه قرار دهید، سریع‌تر منجمد می‌شود، اما اگر از فریزری که در بالای یخچال قرار دارد، استفاده کنید، به زمان بیشتری برای فریز شدن نیاز دارد.

مرحله پنجم؛ بسته بندی نهایی

هلوهای منجمد شده را به کیسه فریزر منتقل کرده و هوای داخل آن را با استفاده از نی کاملاً خارج کنید. بسته‌های هلو را به فریزر برگردانده و تا زمان استفاده در آنجا نگهداری کنید. اگر در خانه دستگاه وکیوم دارید، برای خارج کردن هوا حتماً از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: ۱۵ ماده غذایی که می‌توان آن‌ها را به صورت کامل در فریزر نگهداری کرد

فریز کردن هلو با پوست

هلو را علاوه بر بدون پوست، می‌توان همراه با پوست هم فریز کرد. پوست کندن صرفاً به آسان‌تر مصرف شدن آن کمک می‌کند. پوست کندن هلوی فریز شده که یخ آن آب شده است مطمئناً سخت خواهد بود و ساختار هلو را به هم خواهد ریخت. اگر مقدار هلو زیاد نیست شاید فریز کردن با پوست گزینه ایده آلی باشد.

چه مدت می‌توان از هلوی فریز شده استفاده کرد؟

نکته مهم در استفاده از هلو و سایر میوه‌های تابستانی که فریز شده‌اند، مدت زمانی است که می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. هلوی منجمد تا ۶ ماه در یخچال فریزر و تا ۱۲ ماه در فریزر جداگانه سالم باقی می‌ماند.

چگونه از هلوی منجمد شده استفاده کنیم؟

از هلوی فریز شده می‌توان در غذاهای پختنی یا اسموتی استفاده کرد. نیازی به یخ‌زدایی هلو قبل از استفاده نیست. در واقع هلوی منجمد مانند یخ، به عنوان غلیظ کننده اسموتی به کار می‌رود. در پای هلو و دیگر غذاهای پختنی، هلوی منجمد نسبت به هلوی تازه، غذا را غلیظ‌تر و شیرین‌تر می‌کند.

سخن آخر

چگونه می‌توانیم هلو را فریز کنیم؟ این پرسش در واقع موضوع این مقاله بود که مراحل آن به طور کامل تشریح شدند. خوشحال خواهیم شد نظرات خود را در این خصوص با ما در میان بگذارید.