انگور از دسته میوههایی است که در کشور ما هم زیاد است و هم خواهان زیادی دارد. روشهای مختلفی برای استفاده از انگور از تهیه شیره تا انواع کشمش و سرکه وجود دارد. فریز کردن انگور یکی از راههای خوب به منظور نگهداری بلند مدت از این میوه خوشمزه است. حال اینکه چگونه انگور را فریز کنیم و باید چه نکاتی را مد نظر داشته باشیم از جمله موضوعاتی هستند که در این مقاله از کابان مگ به آن میپردازیم.
چگونه انگور را فریز کنیم؟
مصرف انگور منجمد، غذایی سالم و تازه است و طعمی لذیذ و شگفتانگیز دارد. انگور منجمد همان مزه انگور تازه را دارد اما زمانی که منجمد میشود، بافتی شبیه به شربت پیدا میکند. در ادامه بیشتر در خصوص نگهداری انگور در یخچال فریزر صحبت شده است.
در فریز کرد انگور و به طور میوه و سایر مواد غذایی یک سری اصول و استانداردهای ابتدایی هستند که باید حتما رعایت شوند. به این منظور می توانید به مقاله «نکات و اصول نگهداری مواد غذایی در فریزر از گوشت و شیر تا آش و لازانیا» رجوع کنید.
مواد لازم
یک خوشه بزرگ انگور بدون دانه (قرمز یا سبز)
مراحل فریز کردن انگور
برای بهتر فریز کردن انگور سعی کنید طبق مراحل زیر به پیش بروید.
- انگورها را شسته و با دستمال حولهای خشک کنید.
- در یک سینی فر، دستمال حولهای پهن کرده و انگورها را دانهدانه روی دستمال قرار دهید. آن را در فریزر گذاشته و تا زمان سفت شدن، در فریزر نگهداری کنید.
نکات مهم
- انگور را به صورت منجمد مصرف کرده و یخزدایی نکنید، زیرا پس از یخزدایی آبکی میشود.
- مصرف هر نوع انگور در کودکان زیر ۳ سال، خطر خفه شدن را به دنبال دارد.
سخن آخر
فریز کردن انگور بسیار ساده است و نکته مهم به مصرف آن مربوط میشود. انگور پس از خارج شدن از فریزر و آب شدن، شکل اولیه خود را از دست میدهد و آبکی میشود از این رو استفاده از آن در آبمیوهها و اسموتیها میتواند مناسب باشد در غیر این صورت سعی کنید به صورت یخ زده مصرف کنید.