فریز کردن کره ؛ بسته بندی و یخ زدایی آن چگونه است؟

فریز کردن کره ؛ بسته بندی و یخ زدایی آن چگونه است؟

به شخصه یکی از طرفداران کره محلی گاوی هستم و برای پخت و پز از روغن به دست آمده از کره گاوی استفاده می‌کنم. تبدیل کردن مقدار زیادی روغن بسیار سخت است، بنابراین همیشه کره‌ها را در فریزر نگهداری می‌کنم و در مواقع نیاز آن‌ها را به روغن تبدیل می‌کنم؛ بنابراین اگر به کره خوب، باکیفیتی و قیمت مناسب برخوردید، می‌توانید مقداری بیشتر از نیاز خود خرید کرده و آن را در فریزر نگهداری کنید. با تمایل مردم به استفاده از غذاهای سالم لازم دانستیم تا درباره فریز کردن کره و دیگر مواد غذایی که شیوه سالمی است، مقاله‌ای تهیه کنیم. در ادامه با چگونگی فریز کردن کره، بسته بندی، یخ زدایی و تهیه روغن از کره محلی گاوی با کابان مگ همراه باشید.

مدت زمان نگهداری کره در یخچال و فریزر

عمر مفید کره در یخچال چهار ماه است اما اگر آن را به درستی بسته‌بندی کرده و در فریزر قرار دهید، برای مدت بسیار طولانی‌تری باقی می‌ماند و کیفیت خود را نیز حفظ می‌کند. کره نمک زده تا حدود یک سال و کره بدون نمک تا شش ماه در فریزر تازه می‌ماند.

چگونه کره را فریز کنیم؟

پس از یک سال، هنوز می‌توان کره‌های منجمد را استفاده کرد اما ممکن است قسمت‌هایی از آن به دلیل نگهداری در فریزر خشک شده باشد. فریز کردن کره فرایندی آسان است. اگر امکان این هست که کره را با بسته‌بندی خود در فریزر قرار دهید، بهتر است. با این کار تاریخ انقضای کره در دسترس خواهد بود و نیازی به برچسب زدن بر روی بسته‌بندی کره وجود ندارد. کره‌ها را در کیسه پلاستیکی گذاشته و در فریزر قرار دهید.

اگر بسته‌بندی اصلی کره را دور انداخته‌اید، کره را در فویل آلومینیومی یا کیسه فریزر قرار داده و سپس منجمد کنید. ازآنجاکه برش زدن کره منجمد دشوار است، می‌توانید قبل از فریز کردن، کره را به قطعات کوچک‌تر و مورد نیاز خود تقسیم کرده و سپس در فریزر بسته‌بندی کنید.

نکته

حتماً کره را در فریزر به دور از پیاز و دیگر مواد غذایی بودار قرار دهید زیرا کره، طعم و بوی دیگر غذاها را به خود جذب می‌کند.

چگونه از کره منجمد شده استفاده کنیم؟

بر اساس غذایی که قصد دارید تهیه کنید، ممکن است بتوانید از کره منجمد نیز استفاده کنید. اگر باید از کره آب شده استفاده کنید، کره را از فریزر بیرون آورده و مستقیماً در تابه یا ماکروویو قرار دهید تا ذوب شود. روش دیگر استفاده از کره منجمد، رنده کردن آن است. به هر میزانی که نیاز دارید، کره را رنده کنید. با این کار، کره نیز سریع‌تر ذوب می‌شود.

اگر نیاز دارید که از کره به شکل نرم استفاده کنید، باید آن را یخ‌زدایی کنید. بهترین روش یخ‌زدایی کره، قرار دادن آن در یخچال به مدت یک شب تا صبح است. اگر باید فوراً از کره نرم شده استفاده کنید، می‌توانید کره منجمد را به مدت ۱۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید. سپس کره را برگردانده تا سمت دیگر آن نیز به مدت ۱۰ ثانیه حرارت ببیند. تا زمانی که کره نرم می‌شود، این کار را انجام دهید. دقت داشته باشید که کره کاملاً ذوب نشود.

تبدیل کره به روغن

اگر مانند من از جمله افرادی هستید که از کره در تهیه غذا استفاده می‌کنید. به جز فریز کردن کره روش تبدیل کردن کره به روغن می‌تواند آسان‌تر و با هزینه کمتر باشد. برای تبدیل کره به روغن به روش زیر عمل کنید.

کره‌ها را در یک ظرف (قابلمه مسی یا چدنی از همه مناسب‌تر هستند) ریخته و روی شعله ملایم می‌گذاریم تا ذوب شوند.

پس از اینکه کره‌ها ذوب شدند، دوغ آن از روغن جدا شده و مانند کف غلیظ سفید رنگ روی ظرف را می‌پوشاند، در این مرحله باید با استفاده از یک ملاقه اقدام به برداشتن کف روی روغن کرد.

پس از این که تمام کف‌ها جمع شد، مقداری نمک دریا (دو قاشق غذاخوری برای پنج کیلو روغن کافی است) به روغن اضافه می‌کنیم و با کفگیر شروع به هم زدن روغن می‌کنیم تا نمک در آن حل شود.

کمی از دوغ درون کره ته نشین می‌شود که باید با استفاده از کفگیر کنده شده و به صورت کف روی سطح روغن جمع شده و برداشته شود.

پس از گرفتن تمام دوغ روغن، شعله را خاموش می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا روغن خنک شود؛ سپس آن را به ظروف شیشه‌ای منتقل می‌کنیم.

تبدیل کره به روغن، نگهداری از کره محلی

نکته

روغن تهیه شده از کره اگر کاملاً بدون دوغ باشد، در دمای اتاق سالم می‌ماند و نیازی به نگهداری آن در یخچال یا فریزر نیست. با تبدیل کردن کره به روغن به جای فریز کردن آن، می‌توانید فضای فریزر خود را به دیگر مواد غذایی اختصاص دهید.

برای انتقال روغن سرد شده از قابلمه به ظرف شیشه‌ای از یک صافی استفاده کنید تا هیچ دوغی وارد روغن نشود.

اگر از بوی روغن بدتان می‌آید، می‌توانید از هل، میخک یا گل محمدی برای خوشبو کردن آن در یک دقیق آخر اضافه کنید.

دقت کنید تمام مراحل ذوب کردن کره با شعله ملایم انجام شود و روغن به نقطه دود نزدیک نشود. اگر روغن دود کند، بو و طعم بدی خواهد داشت.

سخن آخر

امیدوارم از مقاله فریز کردن کره لذت برده باشید. منتظر تجربیات شما از فریز کردن کره و یا تبدیل آن به روغن هستیم. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x