طرز تهیه ترشی بامیه یک ترشی خوشمزه و راحت به روش ساده

0

ترشی بامیه یکی از ترشی‌های محبوب خانواده‌های ایرانی است. خانم‌ها بیشتر از بامیه‌های ریز برای تهیه غذا استفاده می‌کنند و بامیه‌های درشت را کمتر در خورشت‌ها به کار می‌برند. امروز یک کاربری جدید و خوشمزه برای بامیه‌های درشت آموزش می‌دهیم. در ادامه با طرز تهیه این ترشی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه

بامیه یک کیلوگرم
سیر۳ حبه (پوست کنده)
سرکهیک و نیم پیمانه
آبیک و نیم پیمانه
نمک ۳ قاشق چای‌خوری (سنگ نمک)
تخم شوید ۳ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۳ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه ترشی بامیه

  • برای تهیه ترشی ابتدا بامیه‌ها را خوب بشویید تا از هرگونه لک یا خاک عاری شود.
  • ساقه بامیه ها را جدا کنید ولی کلاهک را جدا نکنید.
  • سپس اجازه دهید بامیه‌ها خوب آبگیری شوند.
  • در ادامه بامیه‌ها را مرتب در داخل ظرف ترشی بچینید.
  • نمک، فلفل، تخم شوید و سیر را لابه‌لای بامیه‌های قرار دهید.
  • سپس محلول آب و سرکه را روی بامیه‌های بریزید تا کاملاً روی آن‌ها را بپوشاند.
  • ظرف ترشی بامیه را درجایی خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید.
  • ترشی تا یک هفته دیگر قابل استفاده است.

نکات مهم در طرز تهیه ترشی بامیه

  • اگر می‌خواهید ترشی زودتر برسد می‌توانید پس از بستن در ظروف ترشی آن‌ها را برای مدت ۱۵ دقیقه درون قابلمه در حال جوش بگذارید تا هم کنسرو شوند و هم ترشی شما سریع‌تر آماده شود.
  • راه دیگر برای زودتر رسیدن ترشی ۵ پختن بامیه‌ها پیش از درست کردن ترشی است؛ در این حالت پس از تغییر رنگ دادن بامیه‌ها ترشی قابل مصرف است.
  • از سرکه سفید، سیب یا انگور می‌توانید برای تهیه ترشی استفاده کنید.
  • اگر مایل بودید هم می‌توانید از سبزی‌های معطر در تهیه این ترشی بهره ببرید.

اگر این مطلب برایتان مفید بود ما را از نظرات خود بهره‌مند سازید و ترشی بامیه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

نوش جان 🙂