طرز تهیه خمیر نودل به دو روش مختلف، مرحله به مرحله

طرز تهیه خمیر پاستا خانگی و نودل + تصاویر با کیفیت ومرحله به مرحله

همانطور که در ابتدای مطلب عرض کرده بودم در این مطلب به آموزش خمیر نودل به دو روش بدون تخم مرغ و با تخم مرغ می پردازیم و حالا در ادامه با آموزش خمیر نودل کرهای با استفاده از تخم مرغ در خدمت شما هستیم. با کابان مگ همراه باشید.

در مقاله‌ای به بررسی انواع پاستا از نظر شکل پرداخته‌ایم. برای اطلاعات بیشتر درباره انواع پاستا به آن مقاله با عنوان « انواع پاستا و ماکارونی از نظر شکل و نام، از پنه تا لازانیا + عکس» مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر ماکارونی خانگی

آرد همه منظورهدو و یک چهارم پیمانه
تخم مرغسه عدد بزرگ
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه خمیر پاستای خانگی

در یک صفحه ابتدا آرد پاشی کنید. سپس آرد را روی صفحه به صورت تپه درآورید و وسط آن را چال کنید. دقت داشته باشید که اطراف چاله را بلند کنید و تا جایی که امکان دارد آن را چال کنید تا وقتی که تخم‌مرغ‌ها را درون چاله می‌شکنید سُر نخورند. در ادامه نمک را نیز به تخم مرغ و آرد اضافه کنید.

در ادامه با استفاده از یک چنگال تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید و به طور آهسته آرد را از کناره‌ها به داخل بریزید و هم بزنید. دقت داشته باشید که همه آرد نباید در تخم‌مرغ‌ها حل شود و در انتها باید یک خمیر چسبناک داشته باشید. حالا خمیر را به صورت یک گلوله در آورده و یک سطح را آرد پاشی کنید و شروع به ورز دادن خمیر کنید.

ورز دادن باید به این صورت باشد که با استفاده از پاشنه دست به خمیر فشار آورده (فشار روبه‌جلو) و سپس خمیر را تا کرده و دوباره آن را فشار دهید. این حرکت را چندین بار در حدود یک سه تا چهار دقیقه تکرار کنید تا خمیر حالت الاستیک پیدا کند. سپس خمیر را به وسیله سلفون بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه آن را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا ور بیاید.

اگر قصد دارید پس از تهیه ماکارونی آن را بپزید؛ در این بین یک قابلمه پر از آب روی شعله قرار تا بجوش آید. در غیر این صورت ماکارونی را خشک کنید.

دستگاه پاستاساز را روی یک سطح مانند پیشخوان آشپزخانه یا میز غذاخوری محکم کنید و آن را روی ضخیم‌ترین حالت تنظیم کنید. خمیر ماکارونی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر یکی از چانه‌ها را با استفاده از وردنه پهن کنید و مابقی چانه‌ها را در سلفون نگهداری کنید.

سعی کنید خمیر را با استفاده از وردنه به صورت مستطیل پهن کنید. سپس آن را یک بار با استفاده از دستگاه پهن کنید. سپس خمیر را از دو طرف به داخل تا کنید تا یک خمیر سه لا تشکیل شود و بار دیگر از دستگاه رد کنید. دقت کنید که این بار یک درجه دستگاه پاستاساز را نازک‌تر کنید. سپس خمیر تا شده را باز کنید و آن را بار دیگر از دستگاه پاستاساز رد کنید. تکنیک تا کردن و نازک کردن را پنج بار انجام دهید تا ورق‌های ماکارونی شکل می‌گیرد.

پس از اجرای تکنیک تا کردن و نازک کردن سپس شروع به نازک کردن خمیر کنید. در این مرحله بهتر است از کمک یک نفر استفاده کنید. یک نفر می‌تواند دسته دستگاه را بچرخاند و یک نفر دیگر نیز خمیر را هدایت کند. در این مرحله باید دقت کرد که خمیر پاره نشود و یا بیش از حد کشیده نشود. بین مراحل نازک کردن بهتر است به منظور پیشگیری از پاره شدن خمیر، به آن استراحت دهید. با نازک کردن خمیر، مدت زمان استراحت باید کمتر و کمتر شود.

خمیر را تا جایی که دوست دارید نازک کنید و اگر خمیر دراز شد، می‌توانید آن را از وسط نصف کنید. چون مدیریت ماکارونی‌های دراز سخت است و از طرفی هم به‌هرحال ماکارونی‌ها به‌هرحال در هنگام پخت نصف خواهند شد.

وقتی خمیر به نازکی موردنظرتان رسید لبه برش زن دستگاه را به آن وصل کنید و خمیر را از دستگاه عبور دهید. با استفاده از دست دیگر می‌توانید خمیرهای برش خورده را بگیرید. در این مرحله هم استفاده از کمک دیگران نیز می‌تواند خوب باشد.

حالا همین روند را برای سه چانه خمیر دیگر نیز به کار ببرید. اگر از دستگاه پاستاساز برقی استفاده کنید، سرعت کارتان بالاتر خواهد رفت. در انتها نیز رشته‌های ماکارونی را روی سطحی آویزان کنید و دقت کنید که به یکدیگر نچسبیده باشند. می‌توانید برای کم کردن چسبندگی از آرد ذرت استفاده کنید.

نکته

اگر قصد پختن ماکارونی را بلافاصله بعد از تهیه آن دارید، بهتر است در ابتدا در قابلمه آب جوش کمی نمک بریزید و دو تا سه دقیقه رشته‌های ماکارونی را در آب جوش بپزید. رنگ روشن آن‌ها و نرم شدن رشته‌های ماکارونی نشان از پختن آن‌ها دارد.

تهیه ماکارونی با استفاده از این دستور برای سرو سه نفر مناسب است. البته عکس‌ها از دستور تهیه ماکارونی برای نه نفر گرفته شده است. برای افزایش میزان خمیر ماکارونی بهتر است از مواد اولیه را به نسبت افزایش دهید.

مواد مغذی در نودل در هر وعده غذایی

مواد غذاییمقدار
انرژی۱۸۷ کالری
چربی۹ گرم
کربوهیدرات۱۶ گرم
پروتئین۱۰ گرم

سخن آخر

امیدوارم از مقاله آموزش پاستای خانگی لذت برده باشید و در خانه آن را تهیه کنید. کابان مگ از پیشنهادات و نظرات شما استقبال میکند و منتظر اشتراک گذاری تجربیات شما هستیم.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مهناز

درود بر شما
اینکه بعضی از آموزش ها یاد میدید خیلی خوبه! 👌
ولی باید سعی کنید برای مواد مضر جایگزین بزارید مثل مایه خمیر بجای جوش شیرین

2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x