طرز تهیه خمیر فوندانت با پایه مارشمالو

طرز تهیه خمیر فوندانت با پایه مارشمالو

خمیر فوندانت انواع مختلفی دارد و با ورود آن به صنعت آشپزی، انقلابی در کیک پزی به وجود آورده است. تهیه و تزیین کیک با شکل‌های متنوع و زیبا، ایجاد طرح‌های خلاقانه در تزیین کیک‌ها و کاپ کیک‌ها به فروش بهتر و جذابیت بیشتر آن‌ها در نظر مشتریان شده است. در این مقاله از کابان مگ به آموزش تهیه خمیر فوندانت با پایه مارشمالو پرداخته شده است در ادامه مهمان این مقاله باشید.

خمیر فوندانت چیست؟

خمیر فوندانت در واقع از موادی مانند پودر شکر، آرد ذرت، وانیل، کره، گلیسیرین و رنگ خوراکی، پودر ژلاتین تهیه شده است و برای تزیین کیک از آن استفاده می‌شود. جالب است بدانید برای تهیه مارشمالو باید همین مواد را با هم ترکیب کنید و در یخچال نگهداری کنید، البته تهیه خمیر فوندانت ممکن است برای بسیاری سخت و ناممکن به نظر برسد. اگر شما هم در تهیه خمیر فوندانت مشکل دارید و خمیر شما به سفیدی و خوشمزگی خمیرهای بیرون در نمی‌آید از این دستور تهیه استفاده کنید تا خمیر فوندانت سفید، نرم و خوشمزه‌ای داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر فوندانت با پایه مارشمالو

پودر شکر۴ پیمانه و کمی برای پودر پاشی زیرکار
مارشمالو مینی۴ پیمانه
آب۲ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکیدر صورت نیاز
عصاره خوراکی مانند وانیلدر صورت نیاز
طرز تهیه خمیر فوندانت با پایه مارشمالو

طرز تهیه خمیر فوندانت با استفاده از مارشمالو

مواد لازم را تهیه کنید و فضا یا ظرف کار خود را با استفاده از پودر شکر، کمی پودر پاشی کنید.

چهار پیمانه مارشمالوها و دو قاشق غذاخوری آب را درون کاسه بزرگی ریخته و برای یک دقیقه درون ماکرویو با در جه بالا قرار دهید تا مارشمالوها حالت پفک رده و آب شده پیدا کنند.

با استفاده از یک لیستک شروع به مالش و هم زدن مارشمالوها کنید تا خوب نرم شده و آب شوند. اگر مارشمالوها خوب آب نشده بودند، می‌توانید آن‌ها را یک بار دیگر برای ۳۰ تا ۴۵ ثانیه درون ماکرویو قرار دهید تا مایع یکدست و بدون هیچ گونه حبابی درست شود.

اگر قصد تهیه خمیر فوندانت رنگی دارید، در این مرحله می‌توانید رنگ و یا عصاره وانیل یا هر عصاره دیگری را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با مارشمالوها قاطی شود؛ ولی اگر قصد دارید از خمیر فوندانت چند رنگ تهیه کنید، رنگ خوراکی را در این مرحله اضافه نکنید و در ادامه با روش ما پیش روید.

پودر شکر را به مواد اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید. تا مرحله‌ای اقدام به اضافه کردن شکر و هم زدن کنید که دیگر امکان هم زدن وجود نداشته باشد و خمیر سفتی تشکیل شود.

در این مرحله یک سطح تمیز را با پودر شکر، پدر پاشی کرده و خمیر را روی آن قرار دهید. در این مرحله خمیر چسبناک و حباب‌دار است که با میزان زیادی شکر حل نشده کاملاً طبیعی است.

دستان خود را آغشته به پودر شکر کنید و شروع به ورز دادن خمیر کنید. درست مانند ورز دادن خمیر نان، مابقی پودر شکر را کم‌کم به خمیر اضافه کنید و کم‌کم ورز دهید تا زمانی که خمیری نرم و یکدست داشته باشید که چسبندگی خود را از دست داده است.

اگر فکر می‌کنید به شکر بیشتری نیاز است اضافه کنید و هنگامی که خمیر نرم و یکدستی عمل آمد باید از اضافه کردن شکر بیشتر خودداری کنید. مقدار زیاد شکر خمیر را سفت و شکننده می‌کند. وقتی خمیر نرم و صاف تشکیل شد، آماده استفاده است. می‌توانید خمیر را پهن کنید شکل دهید و در یک کیسه سلفون بپیچید و برای استفاده در زمان دیگری نگهداری کنید.

رنگ کردن خمیر فوندانت

اگر قصد تهیه خمیر فوندانت رنگی دارید بهتر است دستکش دست کرده و خمیر را کمی پهن کنید، سپس میزان مورد نیاز رنگ خوراکی را وسط خمیر پهن شده ریخته و اطراف را به سمت مرکز تا کرده و یک گلوله درست کنید. سپس شروع به ورز دادن مانند مرحله قبل کنید تا رنگ به همه قسمت‌های خمیر برسد و آن را رنگی کند. آنقدر ورز دهید تا رگه‌های رنگی محو شوند و خمیر به صورت یکدست رنگی شود.

اگر نمی‌خواهید از رنگ‌های خوراکی استفاده کنید، می‌توانید برای تهیه رنگ آبی از مربای بلوبری، رنگ قرمز مربای توت فرنگی، رنگ ارغوانی مربای آلبالو، رنگ زرد زعفران، رنگ سبز شربت یا عصاره نعنا، رنگ قهوه‌ای شکلات و … استفاده کنید.

نکات تهیه خمیر فوندانت

اگر از مارشمالو مینی استفاده نمی‌کنید و مارشمالوی بزرگ در دسترس شماست باید از واحد اندازه گیری وزن استفاده کنید نه حجم چون با آب شدن مارشمالوی بزرگ ممکن است حجم کمتری پیدا کنند.

برای آب کردن مارشمالو روی گاز از روش کاسه آب جوش استفاده کنید. ابتدا یک ظرف را پر از آب کرده و روی شعله قرار دهید و برای آب کردن مارشمالو ظرف آن را روی ظرف آب در حال جوش بگذارید و هنگام آب شدن مارشمالوها ظرف را از روی شعله بردارید.

در مرحله رنگ کردن خمیر بهتر است از دستکش لاستیکی استفاده شود تا دست‌ها رنگی نشوند.

برای نگهداری فوندانت بهتر است آن را درون سلفون خوب بپیچید و در یک ظرف در بسته در یخچال یا در اتاق خنک نگهداری کنید. در این شرایط خمیر فوندانت را می‌توان تا دو ماه نگهداری کرد. در صورت استفاده از خمیر فوندانت نگهداری شده در یخچال باید پیش از استفاده آن را خوب ورز داد تا نرم شود.

اگر نتوانستید پودر شکر تهیه کنید. می‌توانید آن را در خانه با شکر معمولی تهیه کنید. کافی است شکر را درون دستگاه آسیاب بریزید و خوب آسیاب کنید آنگاه پودر شکر به قیمت خیلی ارزان‌تر از مغازه‌های فروشنده لوازم قنادی خواهید داشت.

بهتر است بدانید خمیر فوندانت در مناطق مرطوب و آب و هوایی مانند مناطق شمال و جنوب کشور حالت چسبناک به خود می‌گیرد و هنگامی که در یخچال نگهداری شود به خوبی روی کیک قرار نخواهد گرفت.

از این دستور تهیه میزان ۶۸۰ تا ۷۰۰ خمیر فوندانت تهیه می‌شود که به سادگی می‌توان آن را دو یا سه برابر کرد. برای این کار از کانورسیشن چارت یا جدول تبدیل مقدار استفاده کنید.

سخن آخر

امیدوارم از این دستور تهیه خمیر فوندانت استفاده کرده باشید. از دستور تهیه خمیر فوندانت پایه مارشمالو برای تزیین کیک و شیرینی‌های خود استفاده کنید. اگر در خانه کیک و شیرین تهیه می‌کنید ما را از تجربیات خود در زمینه تهیه خمیر فوندانت مطلع کنید. منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x