طرز تهیه سوپ عدس

طرز تهیه سوپ عدس فوری یک وعده مغذی و راحت

سوپ عدس برای عاشقان عدس پلو و عدسی می‌تواند طعم جدیدی باشد که توصیه می‌کنم حتماً آن را امتحان کنند. این غذای خوشمزه و خوش‌رنگ با استفاده از عدس، کرفس، پیاز، هویج و گوجه تهیه می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. با توجه به کالری کم این سوپ و خاصی پر کنندگی که دارد، وعده مقوی، مغذی و مناسبی برای کسانی است که رژیم‌های لاغری را دنبال می‌کنند. در ادامه با کابان مگ همراه باشید.

نکاتی درباره عدس

اگر قصد استفاده از عدس کانادایی که از انواع زودپز به حساب می‌آید را دارید، باید بدانید که این نوع عدس نیازی به خیس کردن ندارد و در فرایند پخت به سرعت له می‌شود و می‌توان آن را به همان صورت خام خیس نشده تنها با یک مرتبه شستن در سوپ استفاده کنید. اگر مانند من از انواع عدس فله دیرپز استفاده می‌کنید، پس بهتر است چند ساعت پیش از تهیه این سوپ آن را بخیسانید. اگر عدس شما خیلی دیرپز است بهترین راه حل پختن عدس در زودپز به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل از تهیه سوپ است. به یاد داشته باشید که از آب عدس در تهیه سوپ نیز استفاده کنید تا سوپتان قوام پیدا کند و غلیظ شود.

مواد لازم

روغن زیتون یا هر روغن در دسترسیک قاشق غذاخوری برای سرخ کردن
پیاز ریز نگینی شدهیک عدد
هویج حلقه حلقه شدهسه عدد
ساقه کرفس حلقه حلقهدو عدد
سیر ریز خرد شدهسه حبه
زیره سبزنصف قاشق چای خوری
پودر کارینصف قاشق چای خوری
برگ بویک عدد
گوجه نگینی شده یا کامل پوست کنده۷۰۰ گرم
عدسدو پیمانه
آبچهار پیمانه
آب مرغ، گوشت یا سبزیجات پخته شدهچهار پیمانه
جعفری یا گشنیز ریز خرد شدهدو قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ عدس

در ابتدا یک قابلمه مناسب میزان مواد سوپ را برداشته و آن را روی شعله متوسط قرار می‌دهیم.

روغن را درون قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم روغن کمی داغ شود سپس پیاز نگینی، سیر ریز خرد شده، کرفس و هویج حلقه حلقه شده را به روغن اضافه می‌کنیم. حدود پنج دقیقه یا تا هنگامی که پیازها کمی نرم شوند، اجازه می‌دهیم مواد سرخ شوند.

سپس بقیه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و شعله را زیاد تا متوسط می‌کنیم تا سوپ عدس به جوش بیاید و بعد از چند تا جوش زدن زیر آن را کم می‌کنیم تا به اصطلاح جا بیفتد. پس از آماده شدن سوپ برگ بو را درون آن می‌اندازیم تا عطر خود را به سوپ عدس دهد.

طرز تهیه سوپ عدس

در هنگام سرو جعفری و گشنیز خرد شده را به عدس اضافه می‌کنیم.

نکته مهم

اگر از آب گوشت یا مرغ استفاده نکنید سوپ شما ممک است کمی آبکی شود؛ بنابراین به شما توصیه می‌کنم حتماً از آب گوشت یا مرغ استفاده کنید.

اگر در نهایت سوپ آماده بود ولی غلظت مناسبی نداشت، یک تا دو پیمانه از سوپ را درون مخلوط کن بریزید و آن را میکس کنید و به سو عدس اضافه کنید. سپس اجازه دهید کمی با هم جوش بخورند تا سوپ به غلظت مناسب برسد.

ادویه کاری و زیره سبز اختیاری هستند و می‌توانید از ادویه‌های مورد نظر خودتان در تهیه سوپ عدس استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ عدس

مواد مغذی درون سوپ عدس

انرژی۳۰۰ کالری
کربوهیدرات۵۰ گرم
پروتئین۱۹ گرم
چربی۴ گرم
چربی اشباع۱ گرم
سدیم۷۹۷ میلی‌گرم
پتاسیم۱۱۱۶ میلی‌گرم
فیبر۲۲ گرم
قند۷ گرم
ویتامین آ۵۲۸ واحد
ویتامین ث۳۰ میلی‌گرم
کلسیم۱۰۸ میلی‌گرم
آهن۷ گرم
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x