طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی خوشمزه و کرمی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی خوشمزه و کرمی

سوپ تره فرنگی و سیب زمینی از انواع سوپ به شمار می‌آید که طرفداران زیادی ندارد. با توجه به اینکه تره فرنگی یک سبزی است که منوی غذایی محدودی دارد، تهیه سوپ با آن به‌علاوه مواد اولیه ساده دیگر می‌توان گزینه خوبی باشد. این سوپ مقوی، خوشبو و خوشمزه است. با توجه به‌راحتی هضم و میل کردن سوپ تره فرنگی و سیب زمینی را می‌توان یک وعده مناسب برای بچه‌ها و یا برای افطار دانست. با طرز تهیه این سوپ با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

تره فرنگیسه عدد بزرگ
کرهیک قالب (۱۰۰ گرم)
سیب زمینیپنج عدد متوسط (۹۰۰ گرم)
آب مرغ یا گوشتشش پیمانه
خامه پرچربیک پیمانه
آویشن تازه یا خشک شدهنصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
آویشن، گشنیز یا جعفری تازه ساطوریبرای تزیین
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

ابتدا تره فرنگی‌ها را خوب می‌شوییم تا گل و کثیفی ته آن خوب تمیز شود. پس از خشک شدن تره فرنگی‌ها، باید آن‌ها را خرد کنیم.

در این قسمت لازم است بدانید معمولاً از قسمت سفید سبز روشن تره فرنگی استفاده می‌شود و بخش سبز تره دور انداخته می‌شود، زیرا بسیار سفت است و طعم تلخی دارد.

بنابراین بخش سفید و سبز روشن تره فرنگی را جدا می‌کنیم و شروع به خرد کردن این قسمت‌ها می‌کنیم. بهتر است برای خرد کردن تره فرنگی ابتدا آن را در طول به دو نیم تقسیم کنیم و سپس به صورت بسیار باریک در عرض خرد کنیم. برش‌های تره فرنگی در این صورت بسیار شبیه پیاز خلالی خواهد بود.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

یک قابلمه بزرگ برداشته و روی شعله کم قرار می‌دهیم. یک قالب کره را در آن آب کرده و تره فرنگی‌های خرد شده که میزان آن‌ها باید پنج تا شش پیمانه باشد، سرخ می‌کنیم.

سرخ کردن تره فرنگی‌ها باید تا زمان نرم شدن آن‌ها انجام شود، بنابراین این کار را در شعله کم انجام دهید تا از قهوه‌ای یا طلایی شدن آن‌ها جلوگیری کنید. بهترین زمین برای سرخ کردن تره فرنگی‌ها ۵ تا ۷ دقیقه با شعله ملایم است.

پس از نرم شدن تره فرنگی‌ها در روغن، سیب زمینی‌های درشت نگینی را به همراه آب گوشت یا آب مرغ، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید. کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. زیر شعله را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید، پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید تا آرام‌آرام برای ۴۵ دقیقه بپزد.

بعد از ۴۵ دقیقه یا زمانی که سیب زمینی‌ها نرم شدند، زیر شعله را خاموش کنید و مواد را درون غذا ساز بریزید و خوب میکس کنید تا یک مایع نرم و یکدست حاصل شود.

سوپ تره فرنگی و سیب زمینی تقریباً آماده است. آن را به درون قابلمه برگردانید و خامه را به آن اضافه کنید. سوپ را بچشید اگر بی نمک بود به آن کمی نمک یا فلفل سیاه اضافه کنید. ۲ تا ۳ دقیقه سوپ را هم بزنید اجازه دهید بجوشد.

سوپ آماده میل کردن است. آن را درون ظروف سرو بریزید و با آویشن تازه یا گشنیز و جعفری ساطوری تزیین کنید. البته نان تست مکعبی برشته شده نیز برای تزیین گزینه خوبی است.

البته تزیین با گوشت چرخ‌کرده یا گوشت نازک برش خورده و سرخ شده هم گزینه‌های خوبی برای افزایش میزان پروتئین هستند.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

مواد مغذی درون یک پیمانه سوپ تره فرنگی

انرژی۲۲۲ کالری
کربوهیدرات۲۵ گرم
پروتئین۶ گرم
چربی۱۰ گرم
چربی اشباع۵ گرم
کلسترول۳۶ میلی‌گرم
سدیم۲۲۵ میلی‌گرم
پتاسیم۵۹۵ میلی‌گرم
فیبر۱ گرم
قند۳ گرم
ویتامین آ۸۱۰ واحد
ویتامین ث۹.۳ میلی‌گرم
کلسیم۴۹ میلی‌گرم
آهن۱.۷ میلی‌گرم

سخن آخر

سوپ تره فرنگی و سیب زمینی یک سوپ ساده با قدرت سیر کنندگی بالا است زیر میزان کربوهیدرات آن زیاد است و چربی زیادی هم دارد. استفاده از آب مرغ و آب گوشت در تهیه آن، میزان قابل توجهی پروتئین به آن می‌افزاید. آب مرغ یا گوشت را می‌توانید از غذاهایی که نیاز به آب گوشت یا مرغ ندارند (مانند آبی که از پختن گوشت مرغ برای تهیه سالاد الویه باقی می‌ماند) جدا کرده و فریز کنید و از آن‌ها برای تهیه سوپ استفاده کنید.