طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مرحله به مرحله با تصاویر گویا

2

ترشی لوبیا سبز یکی از ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار نه‌تنها در ایران بلکه در همه جای دنیا هست. فصل لوبیا سبز که شد حتماً کمی از لوبیا سبزهای ترد و باریک را برای تهیه این ترشی کنار بگذارید. این ترشی یک نوع کنارغذای ساده و ارزان به شمار می‌آید و همه اقشار جامعه توانایی تهیه آن را دارند. در ادامه با طرز تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز

لوبیا سبز یک و نیم پیمانه
نمکیک قاشق چای‌خوری
فلفل تند قرمزیک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاهیک قاشق چای‌خوری
گل شوید نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
سرکه یک پیمانه
سیر چند حبه

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

  • برای تهیه لوبیا سبز از مراحل زیر پیروی کنید.
  • ابتدا لوبیا سبزها را بشویید سپس ته و سر آن‌ها را بگیرید و درون آبکش بریزید تا خوب آبگیری شوند.
لوبیاها را بشویید و آبکشی کنید
  • سرکه، آب و نمک را درون ظرفی بریزید تا بجوش بیاید، وقتی به جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه دهید برای سه دقیقه بجوشد.
  • اجازه دهید مخلوط آب، سرکه و نمک کمی از حرارت بیفتد.
  • فلفل سیاه، فلفل قرمز، سیر و شوید را درون ظرف ترشی بریزید.
  • لوبیاها را مرتب درون شیشه بگذارید، طوری که فشرده و ردیف باشند.
  • مخلوط آب، سرکه و نمک را بر روی لوبیاها بریزید (طوری که روی همه مواد را بپوشاند) و در ظرف  را ببندید.
مخلوط سرکه، نمک و آب را روی لوبیا ها بریزید
  • اجازه دهید ترشی لوبیا سبز در فضای آشپزخانه هم‌دما با محیط شود سپس آن را به درون یخچال انتقال دهید.
  • ترشی بعد از ۲۴ ساعت قابل مصرف است ولی با گذشت زمان طعم و مزه آن بهتر و بیشتر می‌شود.
ترشی لوبیا سبز

نکته‌ها

  • گاهی برای اینکه ترشی سریع‌تر برسد لوبیاها را برای سه دقیقه درون آب جوش می‌گذارند. شما هم اگر عجله دارید و می‌خواهید ترشی لوبیا سبز را در مدت‌زمان کمی داشته باشید می‌توانید از این روش استفاده کنید؛ فقط به یاد داشته باشید زیاد پختن لوبیاها باعث می‌شود له شوند.
  • اگر می‌خواهید ترشی لوبیای سفت و ترد داشته باشید و لوبیاها آب نیاندازند، باید لوبیاها را به صورت فشرده در کنار هم قرار دهید این کار هم در تهیه خیار شور ترد هم مؤثر است.
  • از انواع سرکه می‌توانید استفاده کنید، من از سرکه سیب استفاده کردم ولی سرکه انگور هم طعم خوبی به ترشی لوبیا سبز می‌دهد.
  • برای تهیه ترشی لوبیا سبز و همه ترشی‌ها از سنگ نمک یا نمک دریای اصل (بدون ید اضافه‌شده) استفاده کنید تا ترشی شما شل یا نرم نشود. ید اضافی موجود در نمک‌های یددار تصفیه‌شده باعث می‌شود تا ترشی خراب شود به همین دلیل هرگز از نمک یددار استفاده نکنید. سنگ نمک برای تهیه ترشی بهترین نمک است.

اگر از این مطلب استفاده کردید آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و ما را از نظرات خود بهره مند سازید.

نوش جان 🙂

 منبع   thatcleanlife