گرم مصالحه شاخص

طرز تهیه ادویه گرم مصالحه یک ادویه هندی

ادویه ها بخش مهمی از هنر آشپزی هر فردی است. استفاده از ادویه مناسب و به جا در خوشمزه شدن و خوش بو شدن غذا بسیار موثر است. ادویه گَرم مصالحه (garm masala) در واقع مخلوطی از چند ادویه است که در این مقاله از کابان مگ طرز تهیه ساده آن را آوردیم. این ادویه یکی از انواع زیاد ادویه های هندی و پاکستانی است. از ادویه های مصالحه دیگر می توان به ادویه تندوری مصالحه اشاره کرد. از گرم مصالحه برای اصلاح غذاهای سرد استفاده می شود. منظور از اصلاح کردن در طب سنتی این است که غذای مورد نظر طبعی سرد دارد و از این ادویه برای تغییر طبع ان به گرم استفاده می کنند. برای طعم دار کردن غذاهای دریایی با طبع سرد از این ادویه استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه ادویه گَرم مصالحه

مواد لازممقدار
زیره سبز آسیاب شده۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز آسیاب شده۱ و نیم قاشق چای خوری
هل آسیاب شده۱ و نیم قاشق چای خوری
فلفل سیاه آسیاب شده۱ و نیم قاشق چای خوری
میخک آسیاب شدهنصف قاشق چا یخوری
دارچینیک قاشق چای خوری
جوز هندینصف قاشق چا یخوری

طرز تهیه ادویه گرم مصالحه

خب برویم سراغ طرز تهیه این ادویه، به این منظور تنها باید تمامی این ادویه ها را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف شیشه ای در دار دور از نور خورشید و در جایی خنک نگهداری کنید و هر وقت که لازم شد، می توانید ازاین ادویه در غذاتان به مقدار لازم استفاده کنید.

طرز تهیه ادویه گرم مصالحه
طرز تهیه ادویه گرم مصالحه
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x