طرز تهیه ترشی بادمجان یا ترشی نازخاتون در خانه مرحله به مرحله

0

ترشی نازخاتون یا همان ترشی بادمجان کبابی ترشی مخصوص شمال ایران است. این ترشی در واقع نوعی خورشت محسوب می شوند و مردم شمال آن را همراه با برنج سرو می کنند ولی در مناطق دیگر نازخاتون یک نوع کنار غذا یا ترشی به حساب می آید. در این مقاله به آموزش ترشی بادمجان کبابی یا نازخاتون پرداختیم در ادامه با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان

بادمجون دوازده تا متوسط
سیر نیمه بوته (هرچه قدر دوست دارید)
فلفل پنج تا (هرچه قدر دوست دارید)
سبزی معطر جعفری،گشنیز،ترخون،مرزه،نعنا (هرچه قدر دوست دارید)
سرکه یه لیوان
نمک دو قاشق مربا خوری

طرز تهیه ترشی نازخاتون

  • برای تهیه ترشی نازخاتون ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید و کبایی کنید.
  • برای کبابی کردن بادمجان ها، آنها را روی شعله پخش کن روی گاز قرار دهید یا بهتر آن است که از ذغال و منقل استفاده کنید.
  • در این بین که بادمجان ها در حال کباب شدن هستند، بقیه مواد ترشی را آماده کنید.
  • سبزی معطر، فلفل و سیر را ساطوری کنید. در این مرحله سعی کنید از ساطور استفاده کنید و از غذاساز یا مخلوط کن استفاده نکنید چون مواد له می شوند.
  • وقتی بادمجان ها کبابی شدند، آن ها را هم ساطوری کنید، در این مورد هم تنها از ساطور استفاده کنید تا بادمجان ها له نشوند.
  • در انتها مواد را با هم مخلوط کنید سپس نمک و سرکه را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  • ترشی آماده است و می توانید آن را مصرف کنید ولی بهتر است آن را در ظرفی بریزید و تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
  • دقت داشته باشید که مقدار فلفل مورد استفاده کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. بعضی ها تند و بعضی ها خیلی تند دوست دارند.

خوشحالیم که با این طرز تهیه هم با ما همراه بودید. اگر از آموزش طرز تهیه ترشی نازخاتون خوشتان آمده است آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و ما را از نظرات خود بی بهره نگذارید.

 منبع   kabanmag