ترشی نازخاتون ، ترشی بادمجان

ترشی بادمجان یا ترشی نازخاتون در خانه مرحله به مرحله+ تصاویر

ترشی نازخاتون یا همان ترشی بادمجان کبابی ترشی مخصوص شمال ایران است. این ترشی در واقع نوعی خورشت محسوب می شوند و مردم شمال آن را همراه با برنج سرو می کنند ولی در مناطق دیگر نازخاتون یک نوع کنار غذا یا ترشی به حساب می آید. در این مقاله از کابان مگ به آموزش ترشی بادمجان کبابی یا نازخاتون پرداختیم در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان

مواد لازممقدار
بادمجاندوازده تا متوسط
سیریک بوته یا نصف آن (دلخواه)
فلفل تازه تند۵ عدد یا بیشتر
سبزی معطر ترشیجعفری، گشنیز، شوید، مرزه، ترخون، نعنا
سرکه یک لیوان
نمک دریا (بدون ید تصفیه شده)دو قاشق چای خوری

طرز تهیه ترشی نازخاتون

  • برای تهیه ترشی نازخاتون ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید و کبایی کنید.
  • برای کبابی کردن بادمجان ها، آنها را روی شعله پخش کن روی گاز قرار دهید یا بهتر آن است که از ذغال و منقل استفاده کنید.
  • در این بین که بادمجان ها در حال کباب شدن هستند، بقیه مواد ترشی را آماده کنید.
  • سبزی معطر، فلفل و سیر را ساطوری کنید. در این مرحله سعی کنید از ساطور استفاده کنید و از غذاساز یا مخلوط کن استفاده نکنید چون مواد له می شوند.
  • وقتی بادمجان ها کبابی شدند، آن ها را هم ساطوری کنید، در این مورد هم تنها از ساطور استفاده کنید تا بادمجان ها له نشوند.
  • در انتها مواد را با هم مخلوط کنید سپس نمک و سرکه را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  • ترشی آماده است و می توانید آن را مصرف کنید ولی بهتر است آن را در ظرفی بریزید و تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
  • دقت داشته باشید که مقدار فلفل مورد استفاده کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. بعضی ها تند و بعضی ها خیلی تند دوست دارند.

سخن آخر

بهتر است از بادمجان های لاغر و کشیده استفاده کنید تا در موقع کبابی کردن، آب ندهند، اگر بادمجان ها لاغر نیستند مدتی آنها را در یخچال بگذارید تا آب آنها کمی کشیده شود، سپس آنها را کبابی کنید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x