طرز تهیه ماهی سوخاری خوشمزه در تابه

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری در تابه با تصاویر مرحله به مرحله

همه ما به خواص و مزیت‌های تغذیه‌ای که گوشت ماهی برای خانواده‌ها می‌تواند داشته باشد واقف هستیم اما متأسفانه بسیاری از افراد و به ویژه کم سن تر‌ها چندان تمایلی به خوردن گوشت ماهی از خود نشان نمی‌دهند. چاره این مشکل، طبخ ماهی به روش‌هایی خوشمزه‌تر است که برای این افراد هم جذاب به نظر برسد. در این بخش از آموزش آشپزی کابان مگ قصد داریم که طرز تهیه ماهی سوخاری در ماهیتابه را به ساده‌ترین روش همراه با عکس و فیلم به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

ماهی سوخاری در تابه

ماهی سوخاری به دلیل طعم خاصی که دارد برای بسیاری از افراد جذاب‌تر به نظر می‌رسد و بچه‌ها نیز گرایش بیشتری به خورد آن از خود نشان می‌دهند.

این ماهی سوخاری که در این مطلب آموزش داده شده است علاوه بر خوشمزه بودن، سریع و ساده هم است و در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده سرو شدن خواهد بود.

ناگفته نماند که می‌توان از هر نوع فیله ماهی بدون تیغ و استخوان مانند قزل آلا، سفید، آزاد (سالامون) شیر ماهی، تیلاپیا و غیره می‌توان استفاده کرد.

مواد لازم برای ماهی سوخاری تابه‌ای

مواد لازم برای ماهی سوخاری تابه‌ای

مواد لازم مقدار لازم
فیله ماهی ۶ تکه فیله ماهی
شیر کم چرب یک پیمانه
روغن برای سرخ کردن یک پیمانه
پودر سوخاری یک پیمانه
آرد همه منظوره نیم پیمانه
نمک ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز یک قاشق غذاخوری
پودر سیر نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی سوخاری خوشمزه در تابه

این مقدار فیله ماهی سوخاری برای یک خانواده شش نفره به راحتی کفایت می‌کند. اگر دسترس به فلفل پاپریکا ندارید می‌توانید حذف کنید اما ناگفته نماند که این فلفل تاثیر زیادی در تغییر طعم و خوشمزه کردن آن دارد.

مرحله اول؛ در این طرز تهیه فیله ماهی سوخاری اول از همه چیز برای اینکه در هنگام سرخ کردن بتوانیم فیله‌هایی که سرخ شده‌اند را گرم نگه داریم فر را روشن و روی حول و حوش ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. به مانند شکل زیر ظرفی را با فویل آلومینیوم آماده کنید.

دقت داشته باشید که اگر تعداد فیله‌ها کم یا همه آن با یک بار سرخ کردن آماده خواهند شد نیازی به این کار نخواهد بود البته نگه داشتن فیله را در یک تابه در دار و هر از گاهی گرم کردن آن نیز می‌تواند نقش فر را داشته باشد.

مرحله اول آماده کردن فر

مرحله دوم؛ در طرز تهیه این ماهی سوخاری به مانند آنچه که در شکل زیر نشان داده شده است، فیله‌ها در داخل ظرف حاوی شیر قرار می‌دهیم. فیله‌ها را داخل شیر به حال خود رها می‌کنیم و به سراغ آماده کردن سایر مواد می‌رویم.

 فیله‌ها در داخل ظرف حاوی شیر قرار می‌دهیم

مرحله سوم؛ در این مرحله از تهیه ماهی سوخاری روغن لازم برای سراغ کردن را داخل یک تابه تفلون یا چدن نسوز ریخته و آن را روی حرارت مستقیم متوسط قرار می‌دهیم و بعد به سراغ آماده کردن پودر سوخاری می‌رویم.

روغن لازم برای سراغ کردن را داخل یک تابه تفلون یا چدن نسوز ریخته

مرحله چهارم؛ در حالی که روغن در ماهیتابه در حال داغ شدن است و فیله‌های ماهی هم داخل شیر قرار دارند، پودر سوخاری ساده، آرد، نمک، پاپریکا، فلفل و پودر سیر داخل یک ظرف به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم.

پودر سوخاری ساده، آرد، نمک، پاپریکا، فلفل و پودر سیر داخل یک ظرف به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم؛ بعد از آماده کردن پودر سوخاری، فیله‌های ماهی را از شیر خراج می‌کنیم و آن را در پودر سوخاری غوطه‌ور می‌کنیم. دقت کنید که به مانند شکل زیر همه قسمت‌های فیله با پودر سوخاری پوشیده شده باشد.

فیله‌های ماهی را از شیر خراج می‌کنیم و آن را در پودر سوخاری غوطه‌ور می‌کنیم

مرحله ششم؛ در این مرحله از تهیه ماهی سوخاری و بعد از تمام شدن آماده کردن فیله‌های ماهی از داغ شدن روغن اطمینان حاصل می‌کنیم.

برای اطمینان از حرارت مناسب روغن مقدار از پودر سوخاری را داخل روغن بریزید. اگر روغن کاملاً داغ باشد باید به مانند شکل زیر به جوش آید.

از داغ شدن روغن اطمینان حاصل می‌کنیم

مرحله هفتم؛ در این مرحله از تهیه ماهی سوخاری بعد از اینکه مطمئن شدیم که روغن کاملاً داغ شده است با آرامی و احتیاط دو یا سه عدد فیله را داخل روغن داغ شده در تابه قرار می‌دهیم.

 ماهی سوخاری و در این مرحله دو یا سه عدد فیله را داخل روغن داغ شده در تابه قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم؛ در این مرحله از تهیه ماهی سوخاری روغن به مقداری نیست که فیله ماهی کاملاً در آن غرق شود پس باید هر سمت از فیله‌ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنیم تا به رنگ قهوه‌ای طلایی در آیند.

باید هر سمت از فیله‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنیم

مرحله نهم؛ در مرحله آخر از تهیه ماهی سوخاری و بعد از کاملاً سرخ شده فیله‌های سوخاری آن را در داخل ظرف مخصوصی که از قبل در داخل فر آماده و گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم تا همچنان گرم و ترد و صد البته خوشمزه باقی بمانند.

مرحله نهم ماهی سوخاری

سخن آخر

دستور پخت‌های زیادی برای طبخ ماهی وجود دارد که هر یک باب سلیقه خاصی خواهد بود. ماهی سوخاری که عمدتاً از فیله استفاده می‌شود از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین دستور پخت‌های ماهی است اما درست کردن آن هم فوت و فن خاص خود را دارد. طرز تهیه این ماهی در تابه و بدون فر که در بالا شرح داده شده سریع و ساده است و امیدواریم که باب میل واقع شود.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

4 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
عطیه

مطلبتون عالی بود! مرسی😊

trackback

این طرز تهیه فیله ماهی خیلی خوب بود، خوشمزه شد

آکو بیری

عالیه

4
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
4
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x