مربای توت سیاه

مربای توت سیاه‎ ‎و تخم شربتی، یک مربای متفاوت

مربای توت سیاه به خصوص در فصل بهار و تابستان که فصل رسیدن این میوه است را می توان با کم ترین هزینه درست کرد و از آن لذت برد. در این مقاله قصد داریم با اضافه کردن مقداری تخم شربتی، یک مربای متفاوت را تهیه کنیم. این مربا یکی از مقوی ترین و سریع ترین مرباهایی است که می توان آن را در خانه درست کرد. در ادامه با کابان مگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه و تخم شربتی

مواد لازممقدار
توت سیاه۳ پیمانه یا ۴۵۰ گرم (تازه یا فریز شده)
آب لیموی تازه۴ قاشق غذا خوری
شکریک دوم پیمانه یا ۱۰۰ گرم
تخم شربتی۴ قاشق غذاخوری یا ۶۰ گرم

طرز تهیه مربای توت سیاه و تخم شربتی

  • توت سیاه رو به آرامی و بدون اینکه له شوند می شوریم.
  • سپس برای خارج کردن آب یا به عبارتی خشک کردن توت ها، آن ها را در یک آبکش قرار می دهیم.
  • در گام بعدی، توت سیاه ها را با آب لیمویی که از قبل تهیه کرده ایم، در یک ظرف به آرامی مخلوط می کنیم.
  • سپس این مخلوط را روی شعله متوسط قرار داده و منتظر میشیم تا جوش بیاد.
مربای توت سیاه و تخم شربتی
  • با جوش آمدن این مخلوط، اجازه بدهید که مخلوط اب لیمو و توت به مدت چند دقیقه بجوشند.
  • حالا بریم سراغ مرحله ای که باید مراقب بود. خب حالا با یک چنگال یا پوره کن، توت سیاه ها را به آرامی له کنید. مواظب باشید که خیلی زیاده روی نکنید.
  • در مرحله بعد شکر را اضافه کنید. دوباره خوب هم بزنید تا شکر با توت مخلوط شود. هم زدن را آنقدر ادامه بدهید تا شکر کاملا حل شود. دقت کنید که تا می توانید آرام مخلوط را هم بزنید.
مربای توت سیاه و تخم شربتی
  • وقتی شکر کاملا حل شد، تخم شربتی رو اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه که مربا مقداری غلیظ شد، شعله را خاموش کنید.
مربای توت سیاه و تخم شربتی

نکات

  • دقت کنید که توت سیاه ها زیاد پخته نشوند، چون در اینصورت رنگ مربا تیره می شود.
  • توت سیاه خیلی بافت لطیفی دارد و احتیاجی به زیاد پختن ندارد.
  • اگه دوست دارید مربا را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید و به دلیل کم بودن مقدار شکر، نگران کپک زدن مربا هستید، می توانید مربا رو کنسرو کنید و خیالتون رو از بابت نگهداری آن راحت کنید.

سخن آخر

ممنون از اینکه با این دستور مربا با ما همراه بودید و امیدوارم که بتوانید از آن استفاده کنید. نظرات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید. در صورت داشتن هر گونه سوال یا نیاز به راهنمایی بیشتر، در بخش نظرات مطرح کنید.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

10 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
بنده خدا

سلام
مربای جالبی بود خوش اومد درست کردنش هم سخت نبود در کل مربای توت سیاه خیلی خوشمزه میشه اگر درست تهیه بشه
ممنون باز هم

آکو بیری

سپاس
آره واقعا خوشمزست مرباب توت سیاه به خصوص اگر تو فصلش باشه

منیژه

دستتون درد نکنه من درست کردم و خوب هم از آن دراومده البته به نظر خودم.

آکو بیری

خوبه خدا روشکر
سوالی بود در خدمتیم

ناشناس

من می خواستم درست کنم مطلب و دستور جالبی پیدا نکردم از بس گشتم همش هم متکراری بودن این مطلب کمی متفاوت بود و همین رو امتحان کردم و خدا رو شکر بد نشده البته فکر کنم باید چندباری درست کنم تا قلقش بیاد دستم و لی خب بابت مطلب متفاوتتون ممنون

آکو بیری

خیلی ممنون خوشحالیم که راضی هستید

مریلا

تا حالا امتحان نکرده بودم خوب بودش!

علی

سلام وقت شما بخیر از مطالب فوق العاده تون بسیار ممنونم فقط یک نکته در مورد مربای انگور خواستم که یه اصلاح اتفاق بیفته که وقتی انگور جوشیده بشه از لحاظ شرعی نجس میشه ممنون میشم این رو اصلاح کنید

10
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
10
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x