فیله ماهی را میتوان از همه فروشگاههای زنجیرهای در همه فواصل به صورت یخ زده تهیه کرد. فیله ماهی تیلاپیا و فیله ماهی قزل آلا برای طبخ این غذای خوشمزه مناسب هستند. طرز تهیه فیله ماهی سوخاری با سس خوشمزه لیمویی-کرهای بسیار ساده است. این غذای فرانسوی یک غذای سریع و ساده برای وعده شام و برای مهمانیها به حساب میآید. ممکن است به نظر ساده بیاید ولی این غذای خوشمزه طعمی متفاوت دارد و یک ترفند ساده را برای خوش طعم شدن به یدک میکشد. با آموزش این ماهی خوشمزه با کابان مگ همراه باشید.
مواد لازم برای سس لیمویی-کرهای
کره بدون نمک | ۶۰ گرم |
آبلیموی تازه | یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | کمی تازه آسیاب شده |
مواد لازم برای فیله ماهی سوخاری
فیله ماهی | دو تکه من از ماهی سفید استفاده کردم، شما هرچی دوست داشتید استفاده کنید |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
آرد | دو قاشق غذاخوری |
روغن | دو قاشق غذاخوری برای سرخ کردن، من از روغن ارده استفاده کردم، شما هرچی دم دست دارید |
جعفری | زیر خرد شده برای تزیین |
لیمو | چند برش نازک برای تزیین |
طرز تهیه فیله ماهی سوخاری
همانطور که در مقدمه هم به آن اشاره شد، تهیه فیله ماهی سوخاری یک ترفند ساده دارد که طعم آن را بقیه فیله ماهیهای سرخ شده متفاوت میکند که آن ترفند طرز تهیه سس آن است.
سس لیمویی-کرهای یک سس فرانسوی است که برای تهیه آن یک فوت کوزه گری را باید بدانید. آن هم استفاده از کره قهوهای است.
برای تهیه این سس، کره را در ظرفی که رنگ روشنی دارد، مانند ظرف آلومینیومی یا لعابی (ظرف روشن به دلیل دیدن تغییر رنگ کره است) بریزید و روی شعله کم قرار دهید تا کره کم کم آب شود. فراموش نکنید که کره را هر ازگاهی هم بزنید.
اجازه دهید کره روی شعله کم، به قهوهای روشن تغییر رنگ دهد و دوغ جداشده از کره سرخ شده و ته نشین شود. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید از دما بیفتد. در اینجا شما عطر و بوی متفاوت کره قهوه ای را استشمام میکنید.
پس از کمی سرد شدن، نمک، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید سس طعم بگیرد.
در این فاصله، فیلهها را بشویید و با یک دستمال تمیز خوب خشک کنید؛ سپس نمک و فلفل را به فیلهها بزنید و با دست کمی فیلهها را مالش دهید، سپس به طور کامل روی آنها را با آرد پوشش دهید و در روغن سرخ کنید.
پس از اینکه روغن را در تابه ریختید و داغ شد، فیله را درون تابه بگذارید و اجازه دهید یک سمت آن سرخ شود سپس آن را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. برای سرخ شدن هر طرف یک و نیم دقیقه کافی است.
حدود یک قاشق غذاخوری سس لیمویی-کرهای برای هر فیله ماهی سوخاری مناسب است. سس را روی فیلهها بریزید و با جعفری خرد شده و برشهای نازک لیمو آن را تزیین کنید.
سخن آخر
میتوانید این فیله ماهی سوخاری سریع و خوشمزه را با برنج کته یا نان میل کنید. امیدوارم از این آموزش ساده لذت برده باشید. این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و از تجربههای خود درهنگام تهیه این فیله ماهی خوشمزه برای ما بگویید.