طرز تهیه اصولی ترشی کلم بروکسل یک ترشی خاص و متفاوت

2

ترشی کلم بروکسل و سالاد آن در فصل پاییز و زمستان مهمان سفره ها می شود. کلم بروکسل مانند تمامی کلم ها این قابلیت را دارد که از آن ترشی تهیه کرد ولی چون این کلم بومی ایران نیست و به تازگی وارد سبد غذایی ما شده است، ترشی آن نیز برای ما تازگی دارد و شاید بسیاری از آن بی خبر باشند. در این مطلب به آموزش طرز تهیه ترشی کلم بروکسل می پردازیم، امیدوارم برای شما مفید باشد و از آن لذت ببرید. در ادامه با ما همراه باشید.

از دیگر  آموزش ها هم دیدن فرمایید:

کلم بروکسل هایی که من استفاده کردم کوچک هستند اگر کلم های شما بزرگتر هستند می توانید آنها را نصف کنید. در ضمن اگر کلم ها کمی کثیف یا گلی هستند برگ های رویی را جدا کنید و برای تهیه سالاد از آنها استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم بروکسل

کلم بروکسل ۳ کیلو یا ۴ پیمانه
سرکه سفید یک و نیم پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
خلال پیاز دو سوم پیمانه
فلفل قرمز شیرین یک سوم پیمانه، حلقه حلقه شده
دانه خردل یک قاشق غذاخوری
تخم کرفس یک و نیم قاشق غذاخوری
زرد چوبه یک سوم قاشق چای خوری
فلفل قرمز تند یک سوم قاشق چای خوری

طرز تهیه ترشی کلم بروکسل

  • کلم ها را بشویید و برگ های ضخیم رویی را بکنید.
ترشی کلم بروکسل
  • کلم ها را درون یک قابلمه بریزید و آب هم به آن اضافه کنید. کلم را با کمی سنگ نمک بپزید (۵ دقیقه در آب جوش قل بخورد کافی است) تا کمی نرم شود، کلم بروکسل و گل کلم را بهتر است پیش از مخلوط کردن کمی بپزید تا ترشی سریع تر برسد.
ترشی کلم بروکسل
  • وقتی کلم ها در حال پختن هستند مایع ترشی را آماده کنید.
  • برای این کار سرکه، شکر، پیاز، فلفل و ادویه ها را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.
ترشی کلم بروکسل
  • شیشه ها را آماده کنید و پیاز و فلفل را به طور مساوی در شیشه ها بریزید سپس کلم ها را درون شیشه ها بریزید و روی آنها را با محلول سرکه و ادویه پر کنید.
  • دقت کنید تمام کلم ها با محلول سرکه پوشیده شود.
ترشی کلم بروکسل
ترشی کلم بروکسل
ترشی کلم بروکسل
  • در شیشه ها را بگذارید و آن ها را برای ۱۰ دقیقه درون آب جوش بگذارید تا کنسرو شوند.
  • ترشی ها را می توان همان روز پس از خنک شدن مصرف کرد ولی بهتر است یکی دو هفته صبر کنید تا کلم ها کاملا طعم بگیرند.

اگر از این ترشی خوشتان آمده است ما را از نظرات خود بهره مند سازید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذرید.

نوش جان 🙂

 منبع   farmtotablela