کیک فنجانی کاکائویی

کیک فنجانی در خانه ساده و سالم بدون فر برای دو نفر

کیک فنجانی کاکائویی، دسر یا هر میان وعده خوشمزه‌ای که با مواد اولیه سالم و در دسترس درست شود، می‌تواند برای بچه‌ها خوشایند باشد به خصوص اگر آن‌ها را در تهیه این کیک پرطرفدار شرکت دهیم. میان وعده‌هایی از این قبیل، خیال والدین را از بابت تغذیه کودکان راحت کند، این نوع کیک برای کسانی که حوصله کیک پزی را ندارند ولی کیک خانگی را می‌پسندند هم گزینه خوبی است. با ما در ادامه با طرز تهیه کیک فنجانی همراه باشید.

مواد لازم

کره۴ قاشق غذاخوری
شکر دانه‌ای نصف پیمانه
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
آرد همه منظورهیک سوم پیمانه
پودر کاکائوی شیرین نشدهیک سوم پیمانه
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک فنجانی با استفاده از فر یا مایکروفر

  • اگر از فر استفاده می‌کنید ابتدا آن را با دمای ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  • کره را در یک کاسه بزرگ مخصوص مایکرویو ریخته و برای ۳۰ ثانیه درون مایکرویو بگذارید تا نرم شود سپس خوب هم بزنید تا کاملا آب شود.
  • شکر را اضافه کنید و دوباره مخلوط را برای ۱۵ ثانیه درون مایکرویو قرار دهید و خوب هم بزنید و سپس مراحل ۱۵ ثانیه مایکرویو و هم زدن را آنقدر تکرار کنید تا پس هم زدن، شکر و کره از هم جدا نشوند (حدود ۳۰ تا ۴۵ ثانیه).
  • وانیل و تخم مرغ را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
  • در یک کاسه دیگر، آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
  • کاسه محتوای مواد خشک را درون کاسه محتوای مواد تر بریزید و هم بزنید تا وقتی که بافت یکدست و شکلات مانندی پیدا کنند، سپس مخلوط را درون دو ظرف پخت کیک بریزید.
  • کیک را در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد، برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا وقتی که وسط کیک بالا بیاید و سطح آن براق و تر ک خورده شود، بپزید.

پخت کیک فنجانی بدون فر

  • اگر به فر دسترسی ندارید می‌توانید بدون فر هم این کیک را تهیه کنید.
  • برای این کار، یک قابلمه را که هر دو ظرف کیک در آن جای می‌گیرند، انتخاب کنید و به اندازه نصف قد ظرف‌های کیک، درون آن آب بریزید.
  • قابلمه را روی اجاق گاز با شعله زیاد قرار دهید و اجازه دهید آب آن به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید.
  • ظروف کیک را درون قابلمه بگذارید و در قابلمه را همراه با دمکنی ببندید.
  • پس از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کنید ولی در قابلمه را تا ۱۰ دقیقه برندارید و اجازه دهید کیک‌ها درون قابلمه سرد شوند تا پف آن‌ها نخوابد.

نکته مهم

در این مطلب و هر مطلب آشپزی دیگری، منظور از پیمانه، قاشق چای‌خوری یا غذاخوری، پیمانه برنج و قاشق‌های چای‌خوری یا غذاخوری معمولی نیست، بلکه از پیمانه و قاشق‌های مخصوص شیرینی پزی استفاده شده است که می‌توانید آن‌ها را از فروشگاه‌های فروش لوازم قنادی و فروشگاه‌های اینترنتی معتبر خریداری کنید.

پیمانه قنادی

سخن آخر

امیدوارم که از این کیک خوشمزه در خانه درست کنید و لذت ببرید. این کیک از مواد غذایی که از فروشگاه تهیه می کنید سالم تر است و در کمترین زمان آماده می شود و گزینه مناسبی برای فرزندان دلبندتان است.

مقالات مرتبط
دیدگاه شما
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x